Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 ANDRECLUJ,Ti-am trimis un PM. |

29+
Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
fetelor eu am plecat sper sa vin cu vesti bune![]()
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Evy30 spune:
raportez si eu sangerari nazale . numai cand suflu nasul .
si in majoritatea diminetilor am nasul infundat . dupa o ora revine la normal . a ..si maini umflate .
e normal , asa mi-a zis medicul
apropo de paracetamol cred ca depinde de medic . mie mi-a spus ca pot sa iau , fara exagerari normal . in raceala 3/zi . in rest 1-2 pe saptamana . mai ajuta si la durerile de cap in cazul meu , desi nu am luat asa des.
Evy 31+
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Raportez, l-am sunat pe medic, Dicarbocalm e voie, Maalox la fel, Paracetamol "hmm, carrr, marrrr" numai la febra. 29+ Chiara Ada |

am uitat sa-ti zic ca eu am avut febra si de aia imi zisese ca am voie cate 3 pe zi.Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot![]() ![]() am uitat sa-ti zic ca eu am avut febra si de aia imi zisese ca am voie cate 3 pe zi. |
29+
Chiara Ada
BoboMom spune:
Mussica, faci testul de o ora sau pe cel de 3? Eu la testul de o ora am avut voie sa mananc. M-am dus la laborator, mi-au dat glucoza de baut (fara sa-mi ia sange inainte) si dupa o ora mi-au luat sange. Rezultatul a iesit dubios, asa ca m-au chemat la testul de 3 ore, pentru care a trebuit sa merg nemancata (cu 12 ore inainte n-am mai avut voie decat apa). Cand am ajuns mi-au luat sange, dupa care am baut glucoza, dupa care mi-au luat iar sange la o ora, la doua ore si la trei ore. Deci eu zic sa mergi nemancata, daca asa ti-a zis doctorul! Mult succes! 
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
simonette spune:
| citat din mesajul lui MADALINA_T SIMO-asa fac si eu cu David, nu-l mint niciodata.Trebuie doar sa le explicam,iar cand se conving ca nu i-am pacalit capata incredere si nu le mai e frica. 29 + david 16.01.2005http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/ |
Sunt perfect de acord cu tine! Daca in noi parintii lor nu pot avea incredere atunci.......; Si apoi asa imi place sa stau de vb cu el, reactioneaza si raspunde ca un adevarat barbatel
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 27+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
cristinica09 spune:
| citat din mesajul lui Mussica OLA fetele!!!! maine ma duc sa-mi fac screeningul de diabet si am o mica intrebare. Ieri am vb cu doctorul meu si mi-a spus sa vin dimineata, nemancata. acum citesc pe un site, ca "pacienta nu trebuie sa fie nemancata". Ma rog dubla negatie intotdeauna imi cauzeaza dubii. he he he. Ma gandesc ca e posibil sa fi inteles eu aiurea de la medic. Puteti sa-ti spuneti pliz pliz fetele care ati facut screeningul, cum ati procedat? Multam frumoooooos. Eu stiu ca mancatul de dimineata influenteaza mult glicemia.De aceea nu se mananca nimic dimineata si chiar seara nu se mananca foarte tarziu. ![]() 28 saptamani |
zodie_de_foc spune:
Mussica eu stiu ca intotdeauna cand te duci sa iti recoltezi sange trebuie sa fi nemancata. Si mai ales cand iti testezi glicemia.
Asa ca, eu zic sa nu mananci inainte de recoltare.
32+ cu
=
Matei Gabriel