Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
simonette spune:
Da Madalina, mi-am facut destule griji ca el nici nu vroia sa auda de dr si injectii......i-amexplicat azi ca trebuie, ca va durea doar un pic si ca toti copiii trebuie sa faca si a fost barbat
multumesc de gand
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
27+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cory_B Gagici...va puuuuup! ![]() Am si eu o intrebare pt voi...Este vreuna care se confrunta sau s-a confruntat intr-o sarcina anterioara cu sangerarile nazale?? Ca eu deja ma panichez desi am citit ca este realtiv normal. Cum suflu nasul(si incerc sa nu o fac f agresiv)...cum pac...incepe sa curga. Insa nu ma tine mult, indeajuns cat sa ma sperii... Dr mea mi-a recomandat Vitamina C efervescenta...insa nu prea am luat eu exact cum mi-a spus ea. O fi normal acum in luna VIII-a sa am asa ceva? Poate ma luminati voi... Va pupicesc ![]() 32+ |
si eu sangerez in fiecare zi chiar de 2 ori nici bine nu ma ridic din pat si deja incepe sa picure.bine eu cred ca am veva la nas .dar in ti timpul sarcinii cica e normal.dar daca esti ingrijorata spunei medicului tau.

Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Geea spune:
Salutare, tuturor! ![]()
Inca o data va multumesc tuturor pentru primirea facuta! 

In capitolul trecut mi-am facut o succinta prezentare, asa ca puteti afla mai multe despre mine acolo. ![]()
Pentru ca noptile mele sint albe, in marea lor majoritate, ziua sint topita de somn si oboseala. Azi de cite ori am reusit sa atipesc, am fost trezita de telefoane (ba de la birou, ba o amica sa ma intrebe cum ma mai simt si tot asa...). Cind, in sfirsit, am apucat sa adorm vreo 1 ora m-am trezit speriata de boxele unui vecin care si-a capatat un obicei din a da muzica la maxim zilnic, in intervalul orar de somn (13-17). E licean si profita de absenta parintilor pina la ora 16. Infernal a fost azi. In rest...sint ok si ma bucur ca ma simt mai bine acum, dornica sa stau la un pahar de vorba alaturi de voi. 
dienutze spune:
Buna fetelor!
La multi ani Alexa! Sa iti traiasca printesica Nabila! Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!
Pirelia, casa de piatra si sa va iubiti toata viata ca acum!
Laurairina, sa stapaniti sanatosi casuta! Ma bucur mult pt voi!
Cory, si mie mi-a curs cate putin sange din nas, cand suflam, nu asa valuri. Cica ar fi normal in sarcina. Dar de ce vitamina C efervescenta!? Pastilele efervescente tocmai aici sunt nerecomandate, sensibilizeaza capilarele!
Lorelix, sa iti traiasca sotul, sa fiti toti trei sanatosi!
Luciaandreea, nu scapa bebe de sughit daca bei tu apa :)) Asa fac si eu si degeaba! Inec copilu acolo :))
Vreau si eu sa ajung la babyexpo, numai ca nu sunt sigura cand voi ajunge, am multe drumuri de facut si maine si poimaine, dar sper sa cuplez si asta.
Unde parcati voi pe acolo??? Eu nu am fost de mult in zona!
30+ cu
Ingrid Alexandra AMR 7 saptamani
sa fim sanatosi!
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Geea Salutare, tuturor! Inca o data va multumesc tuturor pentru primirea facuta! ![]() ![]() ![]() In capitolul trecut mi-am facut o succinta prezentare, asa ca puteti afla mai multe despre mine acolo. Pentru ca noptile mele sint albe, in marea lor majoritate, ziua sint topita de somn si oboseala. Azi de cite ori am reusit sa atipesc, am fost trezita de telefoane (ba de la birou, ba o amica sa ma intrebe cum ma mai simt si tot asa...). Cind, in sfirsit, am apucat sa adorm vreo 1 ora m-am trezit speriata de boxele unui vecin care si-a capatat un obicei din a da muzica la maxim zilnic, in intervalul orar de somn (13-17). E licean si profita de absenta parintilor pina la ora 16. Infernal a fost azi. In rest...sint ok si ma bucur ca ma simt mai bine acum, dornica sa stau la un pahar de vorba alaturi de voi. ![]() Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv. |
da stai draga un pic tu ce nu poti sa suni la politie sa faci reclamatie ca muzica e data tare?le zici ca esti insarcinata si ca nu te poti odihni si ca cedezi nervos.da de fapt stai un pic ca esti in romania.

si eu am patit la fel ca si tine si deja incepusem sa plang ca nu mai rezistam si am luat am sunat la politie si nu au trebuit sa vina pana aici ca sa ii atraga atentia cu un simplu telefon de la politie si sa linistit iar dupa o saptamana sa mutat de aici.aici polilia nu se deplaseaza pt niste prostii ale oamnilor care le fac ci te gaseste pe calc dupa adresa sau un simplu numar de tel sau ceva si iti stie tot istoricul si ce mananci absolout orice.
succes cu ametitul ala si incearca cupolitia poate li se va face mila de tine la nemernicii aia
Alexandra
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Katyuscha21 spune:
fetelor sunt socata ce se intampla in Romania nu imi vine sa cred in ce zile sa ajuns.presedintele nu stie ce sa mai faca ca se apropie campaniile prezidentiale si ca sa fie votat o sa legelizeze prostitutia si drogurile va dati seama ce o sa se ajunga din tara noastra????eu una sunt fara cuvinte.si sa te mai intorci in romania auzi.

eu una ias pune pe toti la zid si restul nu mai zic
Alexandra
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
Geea spune:
Katy, exact cum ai zis si tu: sintem in Romania si nu se deplaseaza astia daca iti da in cap, d'apai pentru unul care deranjeaza vecinii la orele amiezii. Sa fim realisti... Eu am rabdat 1 luna de zile dar azi s-a umplut paharul, ca m-a prins pe picior nervos si nu am mai rabdat. Vroiam sa ma odihnesc si nu mai reuseam deloc. Dar s-a potolit baiatul imediat ce am fost la el, ca altfel ma duceam la parintii sai in seara asta. Ambii parinti il tine din scurt destul de mult si sint sigura ca nu i-ar fi picat bine discutia mea cu ei.
MADALINA_T spune:
SIMO-asa fac si eu cu David, nu-l mint niciodata.Trebuie doar sa le explicam,iar cand se conving ca nu i-am pacalit capata incredere si nu le mai e frica.
CORY-offf,si mie imi curge sange din nas. Chiar de dim. am avut o repriza buna.am oprit sangerarea cu apa cu sare.Da ce sa facem cica e normal. imi aduk aminte ca la prima sarcina sangeram f tare si medicul mi-a spus ca daca o sa mai continui asa va trebui sa-mi cauterizeze resp. vas de sange din nas.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
zodie_de_foc spune:

Salutare!
Tot spun ca daca am intrat in prenatal o sa va scriu mai des, dar abia citesc ce scrieti...cand sa mai scriu si eu 
Acu sunt la zi cu cititul, dar parca vad ca maine dimineata iar umpleti 1 capitol.
Ma confrunt si eu cu durerea aia de degete, dar la mine a inceput la mana stanga si ma gandeam ca, avand in vedere ca dorm numai pe stanga de acolo mi se trage
. Dar vad ca si voi aveti problema asta si imi pare rau.
La multi ani! tuturor sarbatoritelor.
Bun venit pe lume celor doi fulgusori - le dorim multa sanatate si sa aiba o viata plina de bucurii.
Bun venit si noilor viitoare mamici in odiseea noastra!
pe toata lumea
32+ cu
=
Matei Gabriel