Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 22
roxyaly spune:
Floricik multumesc .E chiar ok bebe acum m-am linistit.
Stephy e un grasunel sa il manance mami pe el.
Important e sa fie copii sanatosi nu neaparat cate kg au.
AlexaLa multi ani sanatosi, fericiti si impliniti alaturi de Nabila.
30+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI
simina_kin spune:
Capitol nou
32+ cu
Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxyaly Ne-am intors de la medic.Desi toata lumea zice ca am burta mica bebe al meu are 1750 gr.Sunt foarte fericita. |
Stephy multumesc 
29+
Chiara Ada
cristinica09 spune:
Mai fetelor m-a apucat o durere de ovare de nu mai stiu ce sa fac...baie fierbnte nu pot sa fac,ceai de cretisoara oi putea sa beau?Voi ati patit la sarcina sa va doara ovarele?
Astazi mi-a fos frig la picioare de dimineata si na belea acum...
28+
laurairina13 spune:
bonsoir, fetili!
Eu azi am capitulat, am cetit sunt la zi, dar sunt prea obosita, pur si simplu nu ma simt in stare sa o iau din urma si sa vad ce si cui raspund..Am fost la apartament si am aruncat de pe acolo diverse vechituri, maturat etc..Eu care nu faceam mai nica prin casa, acolo nu m-a lasat inima sa il las doar pe sot si socru sa se agite..
Stephy, nu pot sa nu vad ca matale esti draguta cu toata lumea, atenta la detalii, ce sa mai

..eu nu ma vad in stare sa reusesc sa imi fac timp sa stau pe forum cand o sa fie fetita mai maricica..
Roxyaly, vezi ca nu tre sa iti mai faci griji???
Floricik si eu am patit la fel ieri cu o baba de la imobiliare, ca uite 'ce baiat mare creste in burtica'
Si eu 'nuuu, e fetitaa' si ea 'nu e baiat'

Imi venea sa o bat acolo ..
Colac peste pupaza , seara vine bunica sotului si incepe sa zica ca las ca vine si nepotelu..si eu 'pai ati uitat ca v-am spus ca e fetita???''
Si ea ''nuuuuu, e baietel, ca nu te-ai patat pe fata, ca daca era fetita aveai pete pe ten!!!''
Si eu ''nuuuuu ,ca e fetitaaaaaaaaaaaaaaaa''

Si baba azi cand ne-am dus din nou pe la ea, stiti ce imi face fetilor??se da pe langa mine si imi face testul cu sarea:
- imi pune pe sustache sare in cap, si sta pe urma geana sa vada unde duc prima data mana -la nas=baiat /sau la gura=fata.Bineinteles ca am dus mana la gura, inconstient, ca eu nu ma prinsesem ce face baba
Si baba contrariata...''uiti, fa, ca a dus mana la gura, e fetitaaa!!!!!''spuse ea plina de talc si uimire..deh, misteer elucidat!! E fetita!!!

Dar eu de cate ori le-am zis cand veneam de la ecograf ca e fata??
Unde mai pui ca amandoi vrem muusaii fetita, si ni s-a implinit dorinta, vin ele acu ssa contrazica 2 doctori!!
Lorelix, Katy, va asteptam cu vesti de la doctori!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
33+
Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze