Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Yagmur, , nu astept yo pana-n decembrie,ca de aia am si intrat iar, dar de manutza tot te pot lua, ce daca-i decembrie???
Yo te iau si te duc si te astept pan' iesi din cabinet
...
...asadar, amu' am aruncat un ochi pe calendar si alea ''peste cateva zile'' de pomeneam mai sus o tzara e tocmai sambata....no, ce laborator preleva sambata probe??!?!?!?! Bag seama ca nu degeaba tre' sa fac analizele in ziua 20 a CM, deci, ce fac yo, gagici???
Subscriu la ce zice Yagmurul, mi-e dor de-a va vedea, gagici!!!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Florina le faci vineri dar nu dimineata ci pe la amiaza.Prelevari de sange se face pana la 1 din cate stiu eu.
Oana
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
asi spune:
Fetelor de scoala Bob ce stiti?Eu am auzit tot felul de povesti de genul ca a fost abuzat un copil dar am auzit si de parinti foarte multumiti.Deci voi ce stiti?
Cunoasteti pe cineva de la liceul de informatica?
Cred ca pentru noi Racovita cade.In ultimul timp am auzit numai de rau de la mamici care au copii acolo sau care vor sa dea copii la scoala.
Mai e Balcescu dar e cam departe de noi.
mariana tache spune:
Buna seara/ buna dimineata... si noapte buna .
M-am stradui sa citesc tot subiectul... ati fost f harnice! de mult n-am mai vazut asa intensitate de evenimente pe la noi.
E de bine; se simte ca a venit toamna.
In seara asta a trebuit sa-si aleaga Stefan 3 poze cu el sa le duca la gradi (ceva activitati); si uitandu-ne prin albume am dat de pozele de la intalnirile noastre saptamanale cu pruncii; moama! ce fain era! m-a luat o nostalgiiiiie, frate! si ... ce ti-e si cu viata asta! cate schimbari de situatii, atitudini, mentalitati! wow!
Pe vremea aia spuneam... "eu n-o sa-mi cumpar niciodata un motor"... si azi... calaresc ditai dihania! si e fantastic.... something better than sex!
Florina de mine vorbeai?
Si fiindca sunteti in febra cautarilor de scoli... pe stefan il dau la balcescu incepand cu 2010.
Florina, Raluca... sunteti f harnice cu sportul; bravo.
Manu, draga de tine! te storc astia de energie! stiu si eu cat e de apasator gandul ca un copil e doar responsabilitatea ta; fruntea sus! mergem inainte; si nu uita o vorba: "niciodata n-a fost sa nu fie cumva"; lucrurile se aseaza bine .
Stanca... soacra operata??? m-am socat! n-ai spus nimic! doamne ajuta ca-i bine!
Roxana, ffff frumoasa esti pe cal; ti-am mai spus ca-s mandra de tine!
Oana, Simona, pt voi ganduri speciale (stiati asta
).
Nu mai functioneaza procesorul....
Merg la somn.
Va imbratisez pe toate! Sanatate piticilor bolnaviori!
Sa auzim de bine!
Ps: Atentie la motociclisti!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
arleena spune:
na, ca v-am citit....ce de activitati aveti.....si vad ca in special sportive
deci am vorbit cu directoarea(care e f draguta si amabila) si mi-a zis ca nu e nicio problema, ca mi-l muta daca vreau....dar....
pana la urma nu l-am mai mutat. deocamdata is ok, ca nu merge incalzirea.....sper dupa ce incepe frigul sa-mi inving eu temerile. sotul m-a tot asigurat ca e in ordine, ca au sobele detector de gaz, sa nu mai fiu asa paranoica. deci pe moment e ok
au mai fost si alte chestii care m-au descurajat sa-l mut in cealalta grupa din cladirea noua si anume:
in grupa mica din cladirea noua sunt copii 2006-2007....deci mai micuti, pe cand in grupa din cladirea veche sunt din 2005-2006. partea proasta e ca fiu-mio nu se joaca cu copii care nu vorbesc....mna, are el o problema, si daca nu ii intelege nu se joaca cu ei....
plus ca l-am tot intrebat in legatura cu educatoarele, care ii plac mai mult pt ca in prima sapt au fost impreuna cele 2 grupe in cladirea veche....
sper sa fi facut alegerea buna...
in rest cu adaptarea inca e in curs...mai plange....dar se va obisnui.....ca n-are ce face
yagmur cum a reusit "turbo"sa-si sparga arcada la gradi???ma tot gandesc si la programul tau.....care e inuman....nu stiu cum faci fata.....macar sa va si plateasca pe masura....
mariano de care dihanie ai??
cristiana ati reusit sa incheiati afacerea?da-mi o speranta ca incepe sa se miste piata imobiliara
apropo de probleme de tiroida.....mama de 20 de ani lua tratament pt tiroida, tensiune, eliminat apa, etc....nu prea manca, se tot chinuia sa slabeasca(recomandarea medicului), sport nu avea voie, deci nasol rau....daca vroia sa mearga undeva nu putea bea apa ca se umfla....si ii crestea tensiunea si trebuia sa ia medicamentul de eliminat apa, etc...nasol.... si acum tine un regim si ia ceva pastile cu extracte din plante si a slabit f bine si fara mult efort.....medicul i-a scos pastilele de tiroida, i-a scazut tensiunea, si acum i-a schimbat tratamentul....e tare incantata....
hai ca va las ca m-am intins si io.....
mariana tache spune:
Buna dimineata .
Cafelutza? se vrea?
De dimineata rad in continuu de ce a spus Stefan aseara in timpul procesiunii de alegere a pozelor; la un moment dat, vede o poza de cand avea el vreo 6 luni; ramane f impresionat la vederea ei si zice: "vaiiiiiii, ce dragut sunt in poza asta ca-mi vine sa plang!".
Arleena, am un Honda Black Widow de 750 , frumoas si rau (motorul; am motor nu motocicleta
)! e superb; in fiecare zi il iubesc mai mult!
Sa aveti o zi minunata!
Mariana, Stefan si Simon
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat....
Pt voi, cu drag:
http://www.youtube.com/watch?v=bvmk17hwiF4&feature=PlayList&p=4E64638B64FCF9D5
Mariana, Stefan si Simon
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Wow ce cafeluta motorizata mininata!!!!
Si eu ma mai uit la poze vechi si tare dragi imi sunt.
Revin mai tarziu cu cafeluta de amiaza.
baby-boom spune:
I knew it...cer sa mi se spuna ochi de vultur de amu' inainte!!!! Referitor la o anumita demoazela pe dit'mai dihania, evident...black widow zici? ...bravos, doamna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si eu la fel de mandra de tine, cand te-am vazut pe motor!!! am inceput sa ma scutur in masina, in stanga si-n dreapta, de au zis astia ca am luat-o razna...evident ca nimeni nu intelegea ce drequ' m-a apucat....hihihihihi.....
HMMMM, Mariana, Stanca, ma batatoreau si pe mine gandurile buclucase zilele trecute..ma gandeam cum vine iarna imediat, noapte pe la 5, ce sa faca amaratu' de cupil in casa pana se culca? Ma tot intreb daca la varsta lor s-ar mai juca asa entuziast ca maid emult..ca doar fiecare are afinitati acum, deh, moravuri, moravuri..sper ca isi va invita ceva fetita d l gradi sa se joace cu ea dupaamiezele...sa vedem ce a fi la iarna...
tot Mariana, lui Stefan!!!!!!!!!!!!
...
Si tot Mariana, evidently...poi cum asa???? De aia e atata miscare ca ma ajit yo mai rau ca Vezuviu'...ce, n-ai vazut ce ajitata-s? cat timp am?
...N-ai avzut tu oare cum postam yo dupa mine, si dupa aia imi raspundeam tot yo
...
..Auzi, duamna, dar pe tine cand te scot din casa la o cafea? Pardon, apa plata cu lamaie..de dragul vremurilor trecute...de foarte mult trecute...atatea am sa iti spun...oioioioi...
Si inchei cu saluturi pentru toata lumea...de vreme ce in rest numa' cu M am avut treaba acum... la tata lumea absolut!!!!!
baby-boom spune:
No, ca acum mi-am amintit: Stanca, nu prea stiu multe de Bob, pe mine personal ma deranjeaza cumva ca e prea-n buricu' targului, nu-mi place unde-i amplasata..
..Mariana, la Balcescu preda lb. romana nasa de botez a Elisei..
...yo cred ac cel mai mult conteaza o invatatoare superbrici, mai mult ca alte aspecte, asa cred yo...deocamdata eu ma gandesc inca la Cosbuc, la germana materna..si-om vedea ce-a iesi...mai am doi ani de innerstruggle!!!
Pupam...
p.s. Ralu, vii azi?