Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Ma bucur ca v-a placut cafeluta!
Florina eu am facut analize hormonale la Synevo , la Oncologie.Si la clinica de pe Horia au laborator bun insa dureaza destul de mult rezultatele(le trimit la onco).Preturile sunt tot aceleasi.
Alergoloaga buna stiu eu o tipa la care am fost si care chiar mi-a placut mult de tot.Are cabinet langa Recuperare si o cheama Nadia Gherman.
Manu cum adica nu mai aveti job la iarna?Doar dupa ce va rupeti acum de numa sa va puna pe liber?ASta e chiar nasol
Cristiana chiar ca voi va mutati primii dar va mai asteapta una mai incolo.Io-s satula de mutata ca de mere paduretze si sper sa fie asta ultima mutare.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Stanca, zici ca aia de pe Horea trimit tot la Synevo? mnoa, bun d stiut...cu alergologul am reusit, ca doar erau niste amarate de teste pt stomatologie..
Tu cand esti cu un pic de timp liber sa te intreb cate ceva?..asta daca bine tziu io minte ca aveti rude prin Feleac :)..ca despre Feleac e vorba
Azi merge Elise la maman pana maine, asa ca diseara am timp pentru mine ...sunt chianuna de 4 saptamani de cand suntem amandoua acasa nonstop...mai avem putin si ne paruim cateodata
...uaaaaiiiii
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
asi spune:
Florina n-am rude in Feleac dar daca te pot ajuta o fac cu placere.Zilele astea sunt prinsa aici la casa ca se da cu lavabila si se fac ultimele retusuri.
baby-boom spune:
Stanco draga apoi asteptam zile mai insorite si mai putin lavabile...ca tot te atrag yo la o cafea caramelizata...discutia e pentru un proiect de-al meu, ideatic, care probabil va prinde contur cel mai repede prin 2010, vara...sau mai incolo, poate...om povesti, si ti-oi zicem de ii avea rabdare sa asculti ...si spor mare mare de tot..hai, ca amu'i cel mai greu, dar si cel mai fruymos, ce e pe ultima suta de metri!!!!!
carrie spune:
seara buna fetelor
Florina, nu vorbim cu profu ala de atletism sa vedem cum are in plan sa organizeze orele?tre sa-i fac programul d-soarei si mai am pe lista gimnastica ritmica, pictura, role+ski si fastTrack deci clar nu le pot face pe toate
auzi, dar la role cu ski, unde vor face lectiile de ski?
Manu, si eu am tiroidita Hashimoto, eu merg la dr georgescu, e a 4-a ca nu m-au satisfacut restul si ultima data m-am enervat rau, am stat 2 ore, la cab particular si am platit 150 de roni
asa ca o s-o schimb soon...
azi sunt cam trista, Oana are o perioada nasoala si nu reusesc sa o ajut, nu intru in detalii, candva va va povesti ea daca vrea...
Stanca, facem galerie la greu
noapte buna
asi spune:
Florina musai sa ne intalnim la o cafeluta.Imi gasesc eu timp intr-o zi.Referitor la grasimea de porc nu stiu exact cum actioneaza, probabil modifica ceva in procesul de refacerea al plamanului, dar stiu sigur ca pana pe la 10 ani e indicat ca mancarea copiilor sa nu fie un light.Trebuie sa fie chiar bogata in grasimi, esentiale in dezvoltarea creierului.
Cristiana ati semnat contractul ala buclucas?
tuchi spune:
Salutari molcome si blande, (ca doar ma stiti)
gandind ca o sa va ingrijorati la cele scrise de Cristiana ma grabesc sa va dau de veste ca am adoptat motto-ul Stancai () "cand D-zeu inchide o usa deschide o fereastra".
Asa ca, ma bucur ca sunt sanatosi toti ai mei si restul (problemele de la servici) le-om aranja cu timpul.
Am si eu o intrebare la fetele astea asa sportive, cum reusiti? Si eu ma tot gandesc ca as vrea activitati sportive de 3 ori pe saptamana insa se pare ca tot timpul inca nu e momentul din diverse motive si multe alte sarcini de facut.
Ganduri bune si aramii, Oana.
nonna spune:
Buna dimineata Noi suntem toti putin raciti, stranutam si ne curge nasul dar sper sa nu fie mai grav si sa ne revenim repede.
Florina, eu analizele le fac la Medcenter, pe str. M. Klein, de pe Napoca pe dreapta cum vii de la Casa Stud. Pneumolog bun pediatru stiu ca este la Sp.de Pneum, acolo mai sus de Derma. dar ce am observat si la copii si la adulti, ca se pune ffff.usor diagnosticul de astm si le dau o medicatie scumpa si care nici nu ajuta. Am avut o pacienta la farmacie care timp de 3 ani a facut trat. pt astm si tot rau era, adica tusea si se sufoca si pana la urma s-a dovedit ca avea o boala cardiaca destul de grava dar tratabila. Era asa fericita ca era bine si asa suparata pe medicul care a tratat-o aiurea atata timp. Tusea la copii dureaza uneori mult, si cu Vlad asa patesc , desi ii dau antibiotic cand e cazul, tuseste cate 3 sapt. Nici nu mai stiu cate siropuri ii dau dar cam toate din plante
carrie, cursul de role a inceput de luni, ski se face la Baisoara din cate stiu eu. noi nu mergem inca anul acesta, poate la anu. ramane cu engleza si sahul. Locuiesti acum langa parc? nu te-am vazut...... si fug ca asta mica ma cheama la joaca
,
Nonna
baby-boom spune:
Salut la toata lumea!!!!
Cofi on me...cu multa intarziere, ce-i drept! special Oanei, de care imi e dor un pic s-o vad...
Simona, am vorbit si eu ieri cu o prietena, doctorita, si mi-a recomandat un medic specializat in afectiuni respiratorii...cu toate ca ea zice ca daca nu a fost infectioasa pneumonia asta, pot sta absolut linistita...0 sechele, lant normal in dobandirea imunitatii..si aproape pot sa fac ce zice ea ...posibil sa ma fi inmuiat eu de atata stat non stop cu copilu', si sa nu mai gandesc si cu alte parti neuronale, cum asa bine am facut in ultima perioada...mai are inca 3 zile de antibiotic, e mai ok, vineri iar la medic, de control...si luni speram sa aterizam la gradinitza!!!YUHEEEEEIIII
Cristiana, sun!...dap, cursul de role a inceput, daca nu ai inscris-o du-te acum, sa fie pe hartiile lor...profesorul a trimis deja pe amil lista cu orarul..schi la Baisoara, din cate stiu yo..dar nu omit ca e posibil sa faca si-n Feleac la iarna, inainte de tabara..Cristiana, cat 'coasta' acum fasttrack'u?
Stanca, pe cand? Nu ramane decat sa luam taurul de coarne odata!!! Alta rezolvare nu vad si pace!!
Oana, cu sportul la mine e un fel de relatie dubioasa..intru-n depresii daca nu misc ceva ...intr-un final, daca stau si ma gandesc aloc f. putin timp lui, avand in vedere ca tae bo-aerobic e cate o ora de doua ori pe sapt...si inca o data/ de doua ori ma antrenez usor pe placa sau la panou, tot vreo ora doua/ antrenament, timo in care alternez momentele cand nu-s agatata sus cu abdomene sau alte exercitii pt abdomen..ca-s inca foarte rookie..si mai am multe de invatat la capitolul asta..de fapt si de drept cred ca asta e motivul pentru care vreau sa misc ceva, alpinismul, si faptul ca ai nevoie de o conditie fizica apropiata de perfectiune, raport inaltime/greutate/masa musculara si alte chestiuni...altfel te joci de-a cataratul si eu nu vreau asta...dar ar trebui sa fac sport zilnic, ceea ce inca nu pot nici fizic, ca nu ma tine (inca)
...auzi, dar nu vrei sa vii si tu la aerobic? E tare fain, intreab-o numai pe Ralu, care timp de o ora are un zambet permanent pe fatza
..si mai intreab-o ce sentiment superb ai cand termini exercitiile ale care te tin in priza mai bine de o ora nonstop..face bine la trup si suflet..si ca mijloc de defulare, bineinteles!!!!
Analizele tre sa le fac in ziua 20 a CM, peste cateva zile...va zic ce si cu, si unde-am fost pana la urma, mersi gagici de idei
Va pup si mai reintru yo
EDIT, la cele spuse de Oana si mai sus..Oana, motto-ul Stancai l-am adoptat si eu, sub alta forma, putin, ce-i drept, dar a mers de minune..de la mine ai + la puterea N...cu asta m-am hranit, si am refuzat sa fac altfel decat +...si acum sunt si eu un mic +, si-ti dau si tie din mine ...as avea mai multe de spus, dar nu e nici locul nici momentul...poate, odata................................
Yagmur spune:
Neata buna,
Florina, eu te iau de manuta, dar ma astepti tu pana in decembrie? ; momentan sint la program de la 6.30 la 21.30 de unde vreme de controale
; macar sa imi schimb ochelarii sper sa reusesc... fug la Sover si sper sa rezolv si duminica... desi nu cred ca gasesc oftamolog in weekend
Stanca, inca nu se stie nimic, dar si iarna trecuta am fost 2 luni in somaj tehnic, iar anul asta cred ca tine mai mult... acum bagam tare sa taiem panglica la ceva... si apoi, thanks and good bye!!!
Oana, sper sa se rezolve orice problema ar fi... incerc sa ma obisnuiesc cu gandul unui job care este dar maine poate nu mai este; si stiu ca trebuie sa gasesc o solutie.. daca eram singura, mi-era ok, doar gandul ca il cresc pe Luca singura si trebuie sa fiu pregatita pentru orice in fiecare moment ma copleseste din cand in cand...
Vreau si eu ceva cursuri/activitati pentru turbo, dar e prea mic
Va pup cu drag si mi-ar placea sa va revad...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca