Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Noi suntem bine,am inceput iar agitatia ca e doar e luni.A inceput si scoala si deci o sa am de lucru si pentru scoala(norco ca-mi place).Intram pe ultima suta cu casa si spar ca maxim pana la ziua nationala sa ne mutam.Maria a inceput sa bea seara laptele din cana , nu mai vrea din biberon.Inca nu zic definitiv dar mi-a fost groaza de scosul biberonului dar se pare ca fiecare copil cu momentul lui.

Erika condoleante.Vorba Ralucai greu va fii atunci.Eu am experimentat oarecum asta cand a murit socrul meu dar sa stii ca doar fizic a disparut pentru ca el e mereu prezent.

Raluca devreme v-ati pierdut dintisorii.

Ne-au tot amagit astia ca vine caldura dar....

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Ia priviti cine a scris la noi dar la capitolul trecut

Citat:
citat din mesajul lui svety

... io baby io baby io! aaaaa.... asa-i ca v-a fost dor de mine?

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Dau o cafeluta buuuuna haideti la o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! vin si eu cu pofta de cafea, am baut un frape de toata minunatia am fost si la plimbare cu bebe strumf, mi-am luat doua sutiene bengoase... faine tare!

urata vreme, da, dar ce putem face?? asa va fi toata saptamana, asta e... toamna....

da Stanca, demult fu aparitia aceea trecatoare pe la noi, Svety Felicitari Mariei pt. canita, frumos cresc puii

mai vin cu o cafea, fetelor cucuietelor, ca pe vremea asta precis veti pofti!! la toata lumea, a doua, a treia,... cat ne tine

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

am avut un we linistit si frumos, din pacate fara net care picase.
sunt fericita ca am organizat un team building pt 30 de pers la noi si a iesit de nota 10 , macar nu m-am agitat in van

is f incantata, mi-am achizitionat niste bikini Victoria Secret TOTALI, is tare mandra de ei

Stanca , ne-am rugat pt soacra ta, ma bucur ca a ajutat.

Ralu , io chiloti tu sutiene

vreau sa va zic ca copilul meu mai linistit a intrat in epoca istericalelor de vreo doua zile se tranteste pe jos si urla...

a si tot ca update, am luat niste ciorapi grosutzi f faini de la Cocodrillo in Iulis, chiar f faini.si am comandat si din Quelle.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

am avut un we linistit si frumos, din pacate fara net care picase.
sunt fericita ca am organizat un team building pt 30 de pers la noi si a iesit de nota 10 , macar nu m-am agitat in van

is f incantata, mi-am achizitionat niste bikini Victoria Secret TOTALI, is tare mandra de ei

Stanca , ne-am rugat pt soacra ta, ma bucur ca a ajutat.

Ralu , io chiloti tu sutiene

vreau sa va zic ca copilul meu mai linistit a intrat in epoca istericalelor de vreo doua zile se tranteste pe jos si urla...

a si tot ca update, am luat niste ciorapi grosutzi f faini de la Cocodrillo in Iulis, chiar f faini.si am comandat si din Quelle.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Cristiana unde e cocodrillo in Iulius?Multumim ,chiar a ajutat.

Ralu nu fu' asa demult de ieri.

Se simte ca Florina a inceput scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.

Va servesc cu o cafea a la Italia; mica, tare, cu sau fara zahar... dupa preferinte.
Dar atentie, e asezonata cu multa frustrare/proasta dispozitie; daca nu sunteti imunizate s-ar putea sa se ia!
Mai exista banca aia de pink in zona?

Erika, condoleante pt soacra ta.

Stanca, cum stati cu cana??? cu e soacra instalata acasa?

Cristiana, sedere cat mai scurta in apartamentul inchiriat; in sensul a face casuta cat mai repede.

Raluca, si lui stefan i se misca un incisiv; + ii cresre o masea; ieri am aflat (de la cineva doxat cu tot felul de informatii ) ca se numeste maseaua de 6 ani si ca e definitiva .

Raportez: copii perfect sanatosi; Doamne tine-i tot asa! (ma refer la sanatate asa, per ansablu; la aia mintala, inca nu ma pot pronunta; daca seamana cu mine.... uuuuu, greu mi-a fi!).

Si sa nu uitam: i hate this fuuuucking weather!

Sa aveti o zi muuuuult mai buna decat a mea!

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Am venit la cafea! Dau la schimb ganduri bune si energii si Nu sunt neaparat in dispozitie "pink" dar sa zicem ca sunt stabila, asa ca ... poftiti ca sa va reveniti si voi.

Cu sutienele ... pentru mine cred ca nu s-a inventat marimea. Voi care comandati de la Quelle spuneti-mi daca ma pot baza pe dimensiunile date acolo la tabelul cu marimi sau ... ce e probat e sfant. Si daca nu-mi vin pot sa returnez?

Cristiana ... teambuilding, iuhuuu! Il iau ca pe un semn de insanatosire a economiei, cel putin locale, desi cred ca-s cam exaltata. Ma apasa sa tot vad pe langa mine oameni indoiti e probleme financiare si ma apasa atmosfera generala de cenusiu, intregita de vreme.
Imi zic, si va zic si voua ca www.romanianvoice.com/poezii/poezii/gand4.php" target="_blank">nu mor caii cand vor cainii (dati click pe iconita cu mp3)

Mergi la inceput

ola fetelor!! ce vreme... azi clar nu iesim din casa pt. plimbare... dar nu numai pt. vreme, ci si pt. ca ma doare spatele de numa si genunchiul drept... abia ma misc prin casa, iar Luca-boy e energic de numa... Doamne fii laudat ca-i sanatos!

sa va zic de ziua de ieri: ma duc la 4 jumate s-o iau pe Stefi de la gradi sa mergem la dansuri; intre copii, a mea plangand cu lacrimi mari, toata tremura de necajita; la prima vedere-doar necajita; ca sa iesim din sala si sa-mi zica ca o trece ff tare la baie, kakarici, dar pt. ca nu se stie sterge la fundic, nu s-a putut duce inainte sa vin eu(i-a fost rusine sa ceara ajutor, dar sunt convinsa ca n-ar fi primit) Am crezut ca turb, la modul cel mai serios!!! d-na ed. a spus ca plange pt. ca nu vine mama, atat! n-a intrebat-o daca o doare ceva, daca nu-i si altceva decat "moftul ca nu vine mama"... in consecinta, am dus fata si si-a rezolvat problemele, apoi m-am dus la madam ed. si i-am spus pe un ton ridicat!! ca fata avea o pb, nu erau mofturi! nu va spun ca si acum sunt nervoasa pe ac. femei, dar ce poti face?? ii cultiv fetei sentimentul ca se descurca, cu sau fara mine, ca altfel sta si sufera... puii ei de treaba

atat din zona manastur, spe rsa se faca vremea ceva mai induratoare cu noi, ca altfel ne trebe mai multe banci cu pink

Mariana, multumim de cafea, si poftim din putinul meu pink!!+

toate fetele cucuietele!!

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

buna dimineata!! sper ca sunteti bine, v-ati baut cafelele si v-ati apucat de treaba!! de la noi si ca sa va incalzeasca inimile, pe vremea asta mohorata si rece

mama si sotie fericita

Mergi la inceput