Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca Pitrik e lateral de cinema Republica, langa ceva magazin de rochii de mireasa.Azi l-am inscris si eu pe Razvan la teatru de papusi si sper sa ii placa.Va merge marti de la 4 la 6 jumate , e cam lung programul si sper sa reziste.

Cristiana eu numai ciorapi n-am comandat de la quelle in rest sunt "campioana".

Mariana mare dreptate ai.

Adriana chioscul e in zona piata in fata cu un chosc de paine si in spate la un chiosc de flori.E un chiosc cu tot felul de chestii de la care eu mereu cumpar cate ceva.

Azi primeste soacra rezultatul si stim ce tratament va urma.

Ma puteti ajuta cu sugestii la un magazin de perdele?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mersi stanca, cred ca stiu ca mai trec si prin zona aia cand merg pe la bancile de acolo...magazin de perdele stiu ca este unul pe dorobantilor mai jos de tribunal, aproape de showroom-ul de mobila (nu stiu cum se numeste). dar gasesti si la praktiker sau la ambient. si la aydin am vazut din masina, cel din manastur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dau cafea cu vesti bune!!!!

Am primit ieri rezultatul si ganglionii nu sunt afectati ceea ce e minunat.Acum asteptam consultatia cu oncologul sa vedem ce tratament ne da...dar e de bine.

Ma duc sa duc copii la ai mei ca maine am deschiderea anului si ma duc sa-mi iau cursurile.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca, ma bucur enorm ca vestile-s de bine!! doamne ajuta sa fie o evolutie pozitiva .

... me, stil fuuuucked up; chiar mai rau; dar nu-i stres; toate trec si vin altele.

sa aveti o zi buna.

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Neata...si pe mine ma bea cafeaua, si e tare bine!!

Apoi am fost alaltaieri la dr mea..progesteronul mare, dar si lh-ul...ovare polimicrochistice, asta zice ca posed, sau ceva de genul acesta..acum am trimis analizele si la Bucu, la o cunostinta, domnul endocrinolog, iar fiica dansului ginecoloaga, sa vad ei ce propun, sa iau yasmin sau altfel de dozari hormonale...hmmm...sa vedem ce-a fi...colac peste pupaza, m-am menstruat ieri dimi, cu cateva zile intarziere, maaaari durei si o satre de lesineala de zile mari...asa ca de-aia nu am scos obrazu' din casa, nici macar pt tae-bo, de-am murit de ciuda, nu alta....or veni zile mai bune

Azi ne ducem la stoma iar, sa rezolvam caria acea mica dar urata..si sper sa fie bine!

Si, de la 3 am prima intalnire de masteranda...la Teatrul National, cu Miklos Bacs...macar atat sa fie bine, fir-ar sa fie de scoala!...

Si cam atat...maine iar scoala, de dimi pana seara(daca nu se schimba ceva in ultimul moment, ca vad ca se poarta), iar duminica la fel, aproximativ..deci s-a zis cu iesitul la cocotzat, sau macar la vazut cum se cocoatza altii cu maiestrie...

Joia viitoare Elise merge cu gradi la Praid..unde a mai fost, cu tabara, iarna trecuta, asa ca sper sa-si aminteasca ceva...
Si am vesti bune in legatura cu vremea...se incalzeste din 20, cu maxime inspre 20 grade....sa strangem bucile pan'atunci....

Va pup si va doresc o zi fara griji si un weekend care sa va intinereasca si umple cu energy!!!!!

Si inca ceva: 23-25 oct sunt noptile galileene...si daca mergeti noaptea la observator puteti urmari stelele cu aparatele lor...am in plan asta, sper sa se concretizeze!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multumesc Victo si Mama_alexia pentru informatii... am luat pana la urma Laica; sper sa ne si acomodam cu el
Stanca, tin pumnii sa fie totul bine in continuare, ma bucur tare mult pentru vestea buna; spor la scoala
Florina, ovare polichistice am avut si eu; nici acum nu stiu daca m-am facut bine ; e clar ca am multe drumuri de facut la doctor... vrem si noi la observator... care e programul??? - cine stie poate ne vedem pe acolo ca tare mult mi-ar placea
Si cu asta basta ca se misca seful isteric pe langa biroul meu Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

Stanca ma bucur de vestile bune sa dea DD sa fie bine in continuare

am vrut sa scriu la fiecare cate ceva dar tocmai am primit vesti proaste a murit soacra fratelui meu ...DD sa o odihneasca in pace ...mie o groaza si o frica pt cand va veni momentul parintilor nostrii

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Fetelor am de legat o chiuveta la bucatarie si gazul....stiti vre-un instalator bun care sa nu ia pielea de pe tine?! Caci unul mi-a cerut 100 ron...mi se pare cam multicel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici

am avut o dimineata de leneveala maxima, dupa o aboseala crunta sapt asta.am gatit pui pe pat de legume la cuptor si o iesit tare bine chit ca inca nu-s obisnuita cu cuptorul asta...acu mi-am culcat trupa s-mi trag sufletul!

m-am relaxat si e bine!

Stanca ma bucur enorm de vesti, a vb si Mihai cu bogdan si era f ingrijorat.asta cu siguranta o va ajuta moraliceste.

ieri am fost tare necajita, mi-a murit catelul de la fabrica, pe care eu l-am adus si salvat mic mic

Mariana, good moral, da nu sheruiesti cu noi baiurile?

Florina, nasol cu problemele hormonale eu stiu si te inteleg, de cand mi-a marit doza de tiroidieni mi-am revenit si ma simt bine.e f important ca tratamentul sa fie cel potrivit
auzi, ce program au la Observator, ne tot pregatim sa mergem.

Erika, condoleante si Doamne Doamne sa o odihneasca!

va doresc un we minunat cu cat mai putine probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! de la noi vesti ok. n-avem baiuri mari, decat fata=domnisoara razgaiata azi, se vede ca-i prieste printre noi si se da-n stamba... ieri i-a cazut primul dintisor, la 5 ani si 3 sapt. hihihi, precoce gaza... am fost la stomatolog, la o pretena buna de-a mea, pt. ca oricat am incercat sa-l scot eu, n-am reusit... si-a plans de mila, dar e ff incantata ca e stirba

azi am robotit prin casa, curatenie, haine, papa... siam cusut goblen... o mare dragoste mai veche...

Stanca, in primul rand sa-ti zic ca ma bucur enorm ca vestile-s de bine, Doamne ajuta sa aiba moral ridicat si sanatate!!! multumesc si de info cu ciorapeii, sper s-ajung in centru luni sa-i iau...

Florina, sa stii ca ti-am dus dorul!! succes la master!!!ms. de info cu observatorul, musai sa mobilizez trupa!!

Erika, sapt. asta, la ce vreme a fost, nici vb. de intalnire dar ne-om vedea noi!! va fi ff greu mom. ala, pomenit de tine... Doamne fereste-ne!

Mariana, sper sa vina vremuri bune, si mai sper ca baiurile nu-s mari

Roxa... tu?? unde esti??

ma cheama insistent galustele sa-i culc... si Luca-si canta "nanii"... ieri i-a spus prima data la Stefania cumva, adica pe nume, pe limba lui... si a iesit Anna, cu accent pe n... atat e de dulce cum o striga... mare fericire aduc copiii in casa...

acum fug, va pup pe toate pe rand, fara omisiuni si va doresc o duminica frumoasa!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput