**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Gata..l-am facut. Acum e la mine in brate, se linisteste...a tipat saracuta..dar am luato in brate si sa linistit.
I-am dat panadol 2 ml si mai dau la 6 ore timp de 24 de ore, pun compresa rece si sper sa nu avem nimic.

Cica ne raman ochii albastrii..dar stiu io..

Si da semnul ei e hemangiom..nimic grav...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

giova,inutsa si pooh multumim pt aprecieri.sunt,intr`adevar ,cea mai norocoasa mamica din lume-asa cum fiecare dintre noi se considera-.pe zi ce trece descoprim lumea din ce in ce mai mult si ce e mai frumos decat orice pe lumea asta e ca o facem IMPREUNA.
upsss revin,tocmai a umplut pampersul de kk....uraaaaa

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

A adormit..sper sa si doarma putin.

Acu' sa ma laud(cioara)..zise doctora ca nu a mai vazut asa copil precoce de mult..a gangurit, a ras si sa jucat cu dna doctor ca un copil de 4-5 luni cica . A zis ca arata f f f bine, reactii super..ma laudat ca ii dau numai tzitzi fara nimic altceva.
A zis ca cea mai buna metoda contraceptiva este ca bebe sa pape regulat de la san, fara nici un supliment (ceai, formula, apa).Vad ca mie CM nu mi-a venit deci ..asa e.

Avem 5 kg si 60 cm si 38 diametrul cranian la 2 luni..

Zica ea ca ne raman ochii albastrii..sa fie..nu conteaza..sanatoasa sa fie ea cu ochii ei oricum ar fi.

Acum sa o urmaresc 24 ore...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna fetelor..la ce varsta se defineste culoarea ochilor?
avem 6 saptamani si 6 kg suntem ca un pestisor greu dar nu gras ci mai mult vanjos...am capatat tupeu,ne alintam si vorbim cu mama si bunica spunem "g" si "ng"si "aaaa"si cerem mancare din toate puteruile.....suntem vioaie si obraznica...na....ne tinem capusorul si vrem sa ne ridicam na nu prea ne iese..deocamdata ne rostogolim....si ne simtim foarte bine in bouncer-ul fisher price...intreba cineva..e foarte bun u o legan,vibratiile nu prea le folosesc..adoarme singura...

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.
Tot imi propun sa scriu si eu des aici dar nu reusesc din lipsa de timp.Puiutul meu doarme aproape numai in brate cum il las in patut sau leagan cum se trezeste.Nu mai reusesc sa fac nimic altceva pentru ca nu sta nicaieri fara sa planga,doar in brate asa cuibarit la pieptul meu.si acum scriu cu mana stanga caci doarme la mine in brate.Bineinteles ca din stanga si dreapta aud"l-ai obisnuit in brate acum tre sa il lasi asa sa planga sa se dezobisnuisca" dar credeti-ma ca nuas pute asa il las sa planga mai ales dupa cat m-am chinuit panasa il am pe LUKAS,chiar daca ma doare spatele,mana,nu conteaza.am citit ca,copilasii vostrii deja dorm noaptea cateva ore bune.Lukas inca setrezeste l fiecare tei ore sa pape.
Vroiam sa intreb daca estevreo fata care nu alapteaza si da formula la bebe.daca da cati ml si la cat timp papa ai vostri?Lukas mananca la fiecare trei ore(si noaptea la fel)intre 100 si 135 ml,am incercat cu putin ceiut dar nu vrea.
am sa incerc sa scriu si eu mai des

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri am mancat ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat. A fost prima data cand am mancat de cand e bb, dar totul a fost ok cu el. asa ca voi repeta experienta, tare pofta mi-a fost.

Sunt asa de fericita caci de aproape 2 sapt. face kk de cateva ori pe zi...aproape ca la inceput, cand facea dupa fiecare alaptat.

Blanca, Pooh ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin. Tin pumnii sa nu aveti reactii adverse.
Lorelay nu e nimic ca are manutele reci, pana se regleaza circulatia sangelui...si piciorusele tot asa vor fi. ii poti verifica si nasucul, ca sa-ti dai seama daca ii e rece sau nu.
Cam devreme pt. lebenita...of si bunicii astia um strica ei tot. trebuia sa ii interzici din start, ca sa nu ai surprize pe viitor.
Eumada nu stiu exact, depinde de copil. la marco de la 6 sapt. se vedea ca ii vor ramane albastrii. la edi tot albastrii sunt...dar uite ca incep sa se faca a lui marco gri-verzui...si are aproape 4 ani...asa ca se pot schimba si mai incolo.
Michelle sper sa-ti raspunda fetele care dau formula, dar de obicei e gramajul pe cutie scris, recomandat pe varste.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Hi fetele!
Am intrat sa ma laud ( ca nici nu-mi vine sa spun, sa n-o deochi): fetita mea doarme de 3 zile toata noaptea! Bine, cu pauze de masa, cand incepe sa maraie si io hop cu tzitzi la ea si papa prin somn. Scoatem aerul si nani la loc. Nu-mi vine sa cred. Inca sunt socata, dar sper sa-si pastreze obiceiul asta cat mai mult ( forever dk se poate). Aseara a adormit dupa baie pe la 10.30 si s-a trezit la 3.10 sa pape, dupa aia la 5.30 si dupa aia la 9.30, apoi iar somn pana la 14. Acum iar doarme si mai si rade prin somn. Ma gandesc sa nu fie de la augmentin, pe care i-l dau de cateva zile, ca a facut un fel de otita externa la urechiusa stanga :( . La controlul de 1 luna am aflat ca a pus 1kg100g . Avem 4kg100g. hopa, s-a trezit! ma duc cu tzitzi

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

am uitat de poza:
http://picasaweb.google.com/badurox5/IrisMinuneMica#5385779499550488578

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

UliiasiNici Roan nu le-a descoperit inca(manutele) si ca la voi le foloseste nu ai cand asi baga app tot pumnul in gura si al suge de zor, doctorita m-a intrebat la ultimul consult daca le-a ''descoperit'', m-am uitat uimita la ia si i-am spus ca poate ca le-a remarcat dar ptr este un copil f precoce stie ca sunt ale lui si nu face mare caz de asta
MichellePe toate cutiile de lapte scrie cat tbe sa-i dai puiului sa bea in functie de cate kg are si ''mese'' ia pe zi.Noi avem formula de la Nutrilon si cam la 30mg se pune o lingurita rasa, Roan mananca de cate 4/5 ori pe 24hx 180 mg (deci 6 linguri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Micaalsa vreau sa am o discutie serioasa cu soacra pe tema asta. Aseara i-a spus sotul si ea s-a deranjat si tot o tinea pe a ei ca nu de la pepene a durut-o burtica. Ca sotul ei a supt 3 luni de zile paine cu zahar pt ca mama lui nu avea lapte, dar asta se intampla acum mai bine de o jumatate de secol. I-a zis sotului ca nu o sa-i mai dea pepene ci o sa-i dea morcov razuit ca este destul de mare pentru asta. Nu se invata...
merg sa facem baita si sa dormim...

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput