**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza mersi de . eu sunt matinala ca de obicei...bebe alaptat la 7:30, trezit marco si dus la gradi, dupa scutiri la dr. de fam. Am vb. de vaccin, cat timp are muci nu-l inteapa pe Edi...asa ca il tot amanam. Mi-a zis sa-i dau panadol, ambroxol si vit.C, pt. a scapa mai repede de aceste secretii.

azi noapte a dormit toata noaptea, ne revenim la programul bestial de dinainte. Ultimele 3 zile o fi fost puseul de crestere...acum papa iar normal la 3 ore.

Clara sa aveti parte de noua casa. e superba camera lui Bryce, iar ultima poza cu el e de revista.
Pony poate i se va inchide parul...sau aduce cu vreo bunica...cine stie.
Theea este o dulce si o grasuna Alessia. sanatate maxima si sa va bucurati de ea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna ziua si de la noi...am venit si noi pe acasa ca numai am umblat hai hui.si al meu bubulus a batut aseara recordul la somnic:de la ~23:00 la 05:50.apoi papat,stat treaza langA mami in pat si nani iar pana la 11.apoi a ras putin cu noi,a papat putin si acum doarme...pe burtica cu funduletu`n sus.giova mai mult ca sigur a fost puseul,mai ales ca eu stiu ca difera de la bebelus la bebelus si ca nu e neaparat sa fie exact la 3 luni.asa ca fi bucuroasa,ai scapat...lorelay,atata timp cat are manutele reci si piciorusele la fel,dar nu sunt vinetii,e super ok.pana li se regleaza circulatia toti bebeii le au asa,deci nu te speria.eu nu stiu ce sa mai ma fac cu parturile lui.este iar a 5`a zi fara kk,in schimb ne bombardeaza pe toti si cateodata chiar plange inainte sa scape cate un partulet.in rest,totul e ok,papa bine,povestim si radem din ce in ce mai mult si cateodata renuntam la san pt pumnulet-cred ca are miere pe el-.
la Sinaia Forever a fost un bebelus foarte cuminte,ii prieste aerul mai tare pt ca mai mult a dormit,iar cand se trezea papa si radea.in schimb mami a papat ca o scrofita si la intoarcere,pe serpentinele de pe timis i s`a facut rau-nici cu stomacul gol nu ma impac cu ele.
mai am putin de citit din urma si revin.
ia uitati aici ce barbatel am eu
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/in%20parc%20si%20la%20Sinaia/

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Azi facem vaccinul..tre sa apara doctorita...am niste emotii....

Va scriu dupa

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pupici la zmeurici!
Reusesc si eu sa scriu putin, tocmai l-am culcat pe bebe, cam greu de data asta, cred ca trecuse ora de somn si deja era prea obosit si plangea...
Vad ca la unele dintre voi bebeii stau treji aproape toata ziua. La noi nu reuseste niciodata sa stea treaz de la o masa la alta...obligatoriu somn...
Deja ma rupe de spate, a depasit 7 kg, si cand iesim afara cu marsupiu (il mai duc si eu si sotul) venim cu o durere de spate de nu stim ce-i cu noi.
Inca odata zic ca invidiez fetele ai caror bebei dorm toata noaptea. Oare cum o fi? Am si uitat cum e sa dormi mai mult de 4 ore legate...(4 ore fiind muult). Am citit pe site-ul ala pe care l-a trimis buburuza parca ca nu tot timpul noaptea cand se trezesc vor papa. S-a intamplat odata acum vreo doua nopti cand s-a trezit pe la 1 noaptea eu sa ma duc mai intai la baie si cand m-am intors el adormise. Poate o sa incerc sa-l managai de cateva ori cand se trezeste, poate adoarme la loc...
Nici nu mai stiu ce sa va scriu, ca va tot citesc, citesc si-mi propun sa scriu anumite chestii si cand sa scriu dispare tot.
A, am ajuns intr-un final in Bucuresti, suntem numai noi 3 si ne descurcam de minune. Parca e mai bine ca acasa la mama(nu ca oras, Bucurestiul stinks), dar aici ne facem numai noi programul, nu e asa aglomeratie in casa si vad ca si tati se obinuieste cu bebe, ca nu apuca sa stea prea mult cu el cand venea in weekenduri sa ne vada.
Am vazut o groaza de poze cu bebelusi superbi, suntem o odisee de zmeurici tare reusite, care de care mai ochios si mai bolfos.
Auziti, dar cam cand ar trebui bebeii sa-si descopere manutele? Ca facem si noi 3 luni saptamana viitoare si al meu bebe nu da semne ca ar sti de existenta lor...doar cand le baga in gura pana la cot cand ii este foame...
Noi peste 3 saptamani avem iar drum la Piatra...de data asta cred ca vom merge noaptea, sa nu se mai repede episodul de plans de data trecuta.
Pup zmeuricile pe rand!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Blanca, bafta la vaccin. Stai relax, o sa fie totul foarte bine.
O sa intri si-o sa ne scrii ce bine a mers totul.
Pup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Flosideea e tare dulce si pare asa mare barbatelul tau.
Uliiasi si noi papam pumnul. Marco isi ducea capul spre manuta, Edi isi duce manuta la guritza. dar inca nu le studiaza, nu mai stiu pe cand...se apropie momentul.
Si voi dormiti intre mese? a stat o ora treaz si pe urma somn...trebuia sa pape de o ora si nimic... sanul stang inca putin si explodeaza.
Blanca bafta cu vaccinul. stai relax ca totul va fii ok, pana se desmeticeste e gata.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

lorelay, lebenita la bebe asa mic Nu mai asculta tu dupa nimeni si nu lasa pe altii sa-i dea copilasului tau de mancare. Serios, nu-mi vine sa cred asa ceva. Eu pe soacra-mea asa am scolit-o incat nu-i da nimic fara sa ma intrebe. Si daca e in oras ma suna si ma intreaba. Nu de alta dar am avut si eu cateva intamplari de genul si pana la urma cine trage, tu si copilul, ca nu vin ele sa stea langa patul lor cand sunt bolnavi sau mai rau, internati in spital.
Ai grija, serios, e prea mica pentru experiente din astea.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noi acum am venit de la vaccin,bb a adormit in masina si inca doarme in scoica.....A plans saracul,dar nu ff. mult,l-am luat in brate si s-a linistit rapid....acum sper sa scapam fara febra&co.....Eu mi-am facut o cafeluta si incerc sa citesc in urma....revinPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Dupa o mica lipsa [am vizitat socrii], am reaparut si noi.
Bia papa binisor, doarme noaptea spre marea mea bucurie DAR nu puteau sa fie chiar toate bune si frumoase: pe la 7-8 seara o apuca un plans de numa-numa, la tzitzi nu vrea, boceste chiar mai tare cand o pun, in brate nu se calmeaza. Intr-un final, cand sta la tzitzi si tot plange, se calmeaza si apuca tzatza printre sughituri de plans, suge si apoi adoarme. Uoffff, ce stil si-a mai tras acum . Sper tare mult sa-i treaca repede, ca ma aduce la limita

Giova beau si eu ceaiuri pt lactatie, dar efect nu prea au. Mai astept, poate-poate. Si eu o pun des la san pe Bia, cam la 1-1,5 ore papa, rareori papam la 2-3 ore. Ce fain ar fi sa papam si noi la 3 ore!!!

blanca daca descoperi metoda de adormit in patut sa-mi zici si mie ca si la noi aceleasi probleme sunt. Eu am o alta metoda de adormit: o pun in patul nostru, o invelesc [caldura o toropeste] etc si o alaptez, ea adoarme, si daca adoarme strans, o pun in patutul ei; daca doarme iepureste, o las in patul nostru; se mai trezeste din cand in cand, eu hop cu tzitzi si iar adoarme. Greu cu bebeii astia mici-mici. Eu inca sper ca dupa 3 luni sa se schimbe, cum am auzit prin alte parti

Semnul ala cred ca e hemangion, nu e nimic grav si trece in timp. Intreaba medicul, ca stie sigur, nu "medici" de-alde noi

Din cate stiu, nu se pune perna bebelului. Dar la ce varsta se poate folosi perna habar nu am . Pentru invelit, i-am luat sac de dormit si sunt tare multumita de el , dimineata nu o mai gasesc cu paturica facuta "bustiera" sau la picioruse. Pt mai incolo, cand e si mai frig mi-a facut socrela o plapumioara de lana .

Alex@Sara noi am facut Infanrix Hexa

pony adorabil bebele tau

ClaraJ felicitari pt noua casuta. Faina camera! pt bebic cuminte

buburuza la mine si soacra, dar mai ales mama soacrei au un tignal. Bine ca nu le vad prea des .
Din cate vad, mai multe soacre au fel de fel de "faze" . O fi o boala a soacrelor... Oare asa o sa fim si noi? Eu sper totusi sa nu fie si cazul meu

flosideea mumusel barbatelul

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,ce dulce e Denis!Pare un bb mare si matur.Blanca,bafta la vaccin,sa ne zici cum a fost!Balazs acum incepe sa-si descopere mainutele,dar inca nu si le duce constient in fata ochilor....Doar ca le zareste din intamplare si se uita tare mirat la ele,si le intoarce si le studiaza......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput