**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**
Raspunsuri - Pagina 14
mamidevladut spune:
neata zmeurici,
Giova si Codrin doarme cam tot timpul cu mici pauze intre mese, dar atunci e agitat. Numai dimineata e linistit si sta cam o ora in care rade si bicicleste la greu.
Alinutza intr-adevar ma gandeam si eu ca o masa nu cred ca imi poate scade lactatia, dar in acelasi timp eu am si asa putin lapte si probabil cu timpul o sa ceara mai mult Codrin. Cat se poate eu il alaptez, mai ales ca noaptea mi se pare asa usor sa-l ventuzez la san si apoi nani.
Fete imi puteti recomanda un balansoar sau leagan testat de voi si de care sunteti incantate? Codrin s-a obisnuit sa adoarma numai in brate si deja mi-a rupt mainile desi are numai 4800g.Ma gandesc ce o sa fac mai incolo cand va fi mai greu.
Mami de
Vladut cel Dragut (04.02.2001) si Codrinel (20.07.2009)
blanca000 spune:
Vad ca si a mea isi face program de noapte, de 3 zile doarme de pe la 22:00-23:00 pana dimineata la 6:00-7:00..azi vad ca sa trezit la 5:00 (si apoi somn pana la 8:30) dar e super oricum...nu mai vrea papa pe la 2 noaptea
..si eu sper sa o tina tot asa.
Fetele voi cu ce va mai inveliti puiutii acum ca sa racit afara? Eu inca nu am apucat sa ii cumpar nimica gros si o invelesc cu 2 paturici una peste alta..insa nu o mai tin mult asa.
Si inca ceva, cand iesit afara cu carucirul in landou puneti ceva gen pernuta? Eu ii pun un scutec ca un cearceaf si invelita cu paturica..nu ii pun pernita sau altceva la cap...si sta la orizontala..oare sa o ridic putin?
Am inteles ca in fund de pe la 5 luni dar as putea sa o pun pe pernite de acum sa fie mai ridicata cateodata?
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
huski spune:
Felicitari tuturor mamicilor de zmeurici!
Sa va fie pruncii sanatosi, cumintei si mancaciosi!!!

Muffinuta, felicitari din suflet pentru leutul tau iubit.

Sper sa treceti cat mai repede peste toate problemele. Offf...sunt convinsa ca nu e usor deloc...
Si eu voi fi mamica tot de baiat
(DPN 04.02.2010)
21+
pony spune:
Buna zmeurici
Desi nu prea scriu, va citesc constant.
Puiul meu doarme noaptea, nu ma plang, de la 9 la 4 dim, in schimb ziua este agitat, nu mananca, sughite des, da laptic afara.Mai nou s-a invatat si in brate, daca il pun jos plange.Abia il pacalesc sa pape, si sunt tare multumita daca il fac sa manance 120 ml la o masa.
Daca e in toane bune, si ii bag tetina in gurita incepe sa rada la mine dar de manacat nik.Mai des reusesc sa-i dau sa pape cand este adormit.Voi ati mai patit asa ceva?
Noi cand iesim afara ii pun o paturica subtirica, si il imbrac la manecuta lunga.Nu ii prea plac plimbarile si incepe sa planga, se linisteste numai daca il iau in brate.El e puiul meu IMG]http://i590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/DSC01999.jpg[/IMG]
fericita posesoare de
Raducu
Giova spune:

Noi azi am fost la arad, daca tot aveau neamurile multa mancare am profitat + cumparaturi la carrefour si acasa.
Azi noapte s-a trezit bb de 2 ori, a papalit de cateva ori si somn...clar o fi puseul. azi a mancat mai normal, la 3 ore.
Buburuza si soacra ii canta bebeului extrem de tare...daca ea e surda, crede ca toti sunt la fel
. ne deranjeaza pe noi, nici nu vreau sa ma gandesc kla saracul bb.
Micalasa si mie mi-a zis la fel pediatra despre vaccin. maine dim. ajung si eu la ea sa vedem cand il intepam...e tot cu nasul curgator.
ma bucur ca ati scapat repede de vaccin si fara reactii naspa.
Pogos mersi de info. Incep sa iau si eu Calcarea, chiar am in casa. laptele vad ca e ok acum, iar are o culoare faina...cine stie ce s-a intamplat zilele trecute.
mamideVladut ewu am bouncer de la Fisher-Price. deci si codrin doarme mult.
Blanca edi doarme in body intreg/pijama si un sac de dormit subtirel. in carucior pun un scutec, fara pernitza.
Pony e dulce tare Raducu, ne bucuram de cunostinta.
gata pauza, mergem la imbaiat baietii si pregatit ghiozdanelul pt. gradi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Cornelia spune:
Pup!
Scuze, dar am intrat rapid sa ii spun lui Criss_2081 ca, avand in vedere faptul ca nu a mai rapuns nimeni, mai bine amanam intalnirea de maine. GAlarina si Dienutza au fost ocupate cu botezul si probabil ca nici nu au citit. O lasam intr-una din zilele din saPtamana asta, poate mai apar constantence.
Sper ca sunteti bine bebei si mamici
. Revin maine sper. Iar nu imi ajunge timpul deloc, nu am avut prea multe clipe de odihna zilele astea.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
ClaraJ spune:
Salutare dragi mamicute si bebei simpaticiosi,
Ne cerem scuze pentru absenta, insa a fost motivata, caci ne-am mutat in casa noua si a trebuit sa amenajam noul cuibusor de nebunii. A fost ceva de munca da' acum ne-am mai linistit iar cind va scriu aceste rinduri, stau pe marginea piscinei cu o cafeluta linga mine. :)
Am gasit o casuta cu 3 dormitoare ( 5 camere cu tot cu sufragerie si camera TV) si o curte foarte spatioasa intr-un cartier foarte linistit. Suntem foarte multumiti de achizitie caci e prima casuta luata impreuna iar Bryce are camera lui si tot tacimul.
Buburuzul nostru s-a acomodat foarte bine in noul spatiu, maninca si se dezvolta foarte bine iar la controlul de o luna avea deja aproape de 5 kg. Pina in prezent e un copilas foarte bun, nu ne da prea multa bataie de cap, maninca, doarme iar in timpul zilei petrece mult timp explorind lumea din jurul sau cu ochisorii lui cei mici si sclipitori.
Peste putin timp ne pregatim si noi pentru vaccinul de 2 luni, acum cercetam si ne informam sa vedem care e cea mai buna varianta.
Am trimis si noi pe contul comun citeva pozici cu noua camera a lui Bryce precum si citeva pozici cu Bryce cel dragalas.
Va pupam dulce, dulce,
Clara mami lui Bryce Mihai
alinutza78 spune:
buna dimineatza
o
mamicilor? haideti la apel ca ne-am puturosit toate![]()
felicitari fetelor ai caror puiuti si-au facut program de noapte
...si eu mai astept minunea
. Eric mai nou doarme bine perioada 9 seara - 3 dimineata, cu 2 pauze de papa...insa dupa 3 incepe o frichineala pana dimineata de ajung zombi. Nu plange...insa ori se agita si vrea papa..dar de fapt nu ii este foame si ajunge sa pape doar 30-40 ml pe care ii vomita la scurt timp
...si imediat incepe sa chiuie si sa rada..si sa vorbeasca in legea lui cu mutulacii din carusel. Noh...si mai dormi daca poti.
Si eu am saptamana asta pana ce plec la Iasi, proiecte de finalizat
.
ClaraJ am vazut o camera frumoasa de bebel...sa va fie de bine in casa noua
. Iar pozele cu Bryce sunt mortale...ce caciulita interesanta are el
...
Pentru ca in curand o sa incep si eu proiectul "camera lu' bebe", ma inspir si eu de unde pot. Asa ca...te rog dupa ce termini de vopsit si peretii sa mai postezi pozici...poate ma inspir si eu putin![]()
pony te plangi ca Radu nu prea papa si il pacalesti sa pape...eu vad din poze un bolfos si jumatate
...si scump tare
. Dupa cum ai citit si Eric se agita si vomita des lapte..important este ca ia in greutate
...asa ca join the club.
micaalsa..super ca Teodora nu a avut reactii la vaccin
pony spune:
Alinutza, de vreo saptamana juma ne-am impotmolit la greutatea de 5 300.In curand cred ca o sa renunt la cantar
Spun ca nu prea papa, deoarece vad eu ca papa putin cam 60 ml la o masa.In schimb are ce are cu pumnisorul.
Giova, multumim de aprecieri, nu stiu cu cine seamana
si eu si tasu suntem bruneti
fericita posesoare de
Raducu
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
mai aparem si noi la orizont. Nu am mai scris de xceva vreme si tare dor mi-a fost de voi. Mi-ati lipsit mult. Mai ales ca am avut nevoue de ceva sfaturi la inceput de drum....
noi suntem bine, crestem...avem deja 5 saptamani si 4 zile si 4300g. Maya e o scumpica si toti suntem nebuni dupa ea.
Si ea doarem destul de bine noaptea. Nu se trezeste decat o data sa pape si apoi somnic. Daca la inceput am fost nevoita sa-i dau completare pentru ca nu-mi ajungea laptele acum sunt bucuroasa ca se satura numai cu lapticul meu.
Nici colici nu prea avem. Bine mai sunt zile in care o doare burtica dar destul de rar. Sambata saracuta s-a chinuit mult ca am fost la socrii si socrela mea cea draga s-a trezit sa-i dea lebenita sa suga " ca sa se invete si ea cu gustul". si Saracuta a facut diaree si a avut dureri mari de burtica. Nu a dormit toata ziua saraca... A fost asa de obosita ca a adormit pe la 12 sambata noaptea si a domit pana la 12:30 duminica cu doua treziri intre de 20 de minute pentru papa.
merg sa ii dau papa acum si sa o culc.
apropo eu o gasesc cu manutele reci cand doarme. Aproape tot timpul le are reci. asta inseamna ca ii e frig
?
mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya