**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**
Raspunsuri - Pagina 13
Motana spune:
Eveniment global – Dreptul de a al#259;pta în public
3 octombrie 2009, în parcul Titan, lâng#259; fântana de 16 m, pe insula pensionarilor, la ora 11 fix s#259; începem s#259; ata#351;am copiii la sân pentru a promova al#259;ptarea #351;i a o sus#355;ine al#259;turi de alte mii de mame de pe tot globul.
stiati de evenimentul asta, si se duce careva?
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/
http://picasaweb.google.com/babyfriendly05/BreastfeedingChallenge2008?authkey=JU3Zqh_m0pg#
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
alinutza78 spune:
Giova ori e puseul de la 3 luni, ca tot ne-a dat buburuza informatii complete ori e si el agitat si nu reuseste sa adoarma...asa cum a facut in seara asta Eric. A stat treaz de la 5 pana acum 10 minute. Era deja marait si nu reusea sa adoarma....asa ca l-am pus in leagan si i-am pus muzica de relaxare (da pe google mountain stream relaxation). A adormit instantaneu...
...poate are efect si la tine.
In alta ordine de idei...poti sa-mi dai mai multe detalii despre remediile homeopate ptr atenuarea efectelor adverse ale vaccinului...ce cantitate, cand le administrezi
pogos multumesc pentru informatii
...dau cautare pe net..probabil ca nu am nevoie de reteta..si cred ca sunt inofensive. Adica daca le aplic de capul meu e ok, nu?![]()
pogos spune:
depinde peste ce farmacist dai. mie prima data cand mi-am luat granulele pt stimularea lactatiei mi-a cerut reteta. dar dupa aia nu m-a mai intrebat nimeni de ea.
dar din cate stiu eu, rau nu fac. te poti duce la farmaciile care le prepara in laboratorul propriu si sa vezi ce-ti recomanda ei.
dar daca stii ce vrei, le ceri direct. nu e nici o problema.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Giova spune:
Pogos ce granule cumperi pt. stimularea lactatiei? si cum le administrezi?
Alinutza THUYA VH15, de administrat cu 24 ore inainte de vaccin, 3 granule. Dupa care SULPHUR CH15 de administrat la 48 ore dupa vaccin, tot 3 granule. Astea sunt bune pt. fiecare vaccin.
Granulele nu se ating cu mana, rotesti de capacelul lor, pana pica 3 bilute in el. eu pun intr-o seringa de nurofen aceste granule, direct din capacel, sa nu le ating, dupa care trag apa plata. Dupa dizolvarea lor se da bebeului cu 30 min. inainte de masa, sau dupa. Numai plastic se foloseste, nu metal, nu atinse.
acum am terminat cu alaptatul...nici nu mai stiu de cate ori, de la ora 18 cand a plecat al meu la nunta in Arad.
e pe burtica in patut, sper sa doarma, oricum, merg si eu la somn, ca sunt moarta de oboseala.
si noapte buna.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
buburuza1979 spune:
si eu cu bebe treaz si marait de pe la ora 17...
acum si eu ca Alinutza il tin la tzitzi cu Mountain Stream Relaxation tare.
sper sa reusesc sa il adorm...
eu puneam agitatia pe seama faptului ca am avut musafiri azi pe soacra & co. si nu am mai apucat sa iesim afara... plus ca mi l-au "zgarmat" rau de tot si el e obisnuit cu noi care suntem calmi si nu urlam ca sa ne facem auziti 
saracu' pici s-a si speriat de cateva ori pana le-am zis ca nu e surd si aude si daca ii vbesc normal ...

Giova si eu zic ca e puseul... rabdare ca trece... si pune-l la san cand vrea ca sa stimuleze si lapticul bine 
Thea
de
Serban Alexandru
cum va dau, asa vreti!!!
buburuza1979 spune:
cat scriam la mesajul anterior mi-a adormit 

acum urmeaza operatiunea pusul in patutul lui care sper din suflet sa nu aiba furnici 
p.s. buna treaba cu Mountain Stream Relaxation... e prima data cand il folosesc si tare repede l-a linistit... noroc ca mi-am adus aminte ca salvasem linkul 
Thea
de
Serban Alexandru
cum va dau, asa vreti!!!
buburuza1979 spune:
mda... a avut furnici 
am trecut din nou la varianta leganatului pe picioare... mai nasol e ca vad ca nici mountain stream-ul nu mai are efect...
rade si gangureste... nici urma de somn 
Thea
de
Serban Alexandru
cum va dau, asa vreti!!!
micaalsa spune:
A mea-i in extrema cealalta. Ieri a papat de 3 ori, dimineata la 8.30 prima masa, a adormit apoi pe la 10 si mi s-a trezit la 3 dupa-masa, a papat, s-a culcat si mi s-a trezit la 8.30 cand iarasi a papacit.
Mai nou e o somnoroasa. I-ar placea mult la plimbari, atunci doarme cel mai bine ... doar ca nu se chiar poate asa non stop ![]()
Si noi am facut vaccinul, de data asta am optat pentru cel de stat pentru ca pediatra m-a sfatuit ca e ok si nu merita cumparat Infarix-ul. N-a facut nici un fel de reactie la el, a fost super ok. Singurul inconvenient ca sa-i spun asa, a fost ca a intepat-o in ambele picioruse. Dar a trecut repede necazul
Sora-sa a pupacit-o intr-una pe picioare, tare mila i-a fost de ea ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
pogos spune:
giova mie doctorita mi-a recomandat Calcarea Carbonica CH15 si iau cate 5 granule de 2 ori pe zi. mai iau si Galafor si beau ceai de fenicul + anason + chimen + seminte de marar + soc. asta este cocktail-ul pe care il beau zilnic. dar acum, in ultima saptamana, am tras chiulul la ceai.
eumada, noi am folosit Humana la Ana si i-a mers f bine. nu am avut probleme cu constipatia. a avut doar vreo 2 saptamani la inceput cand a facut kk la 2-3 zile. asta a fost tot.
al meu pui vad ca si-a facut program de noapte. si azi-noapte a dormit de la 11:30 pana dimineata la 6:30. iupiii, sper sa o tina asa.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)