**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**
Raspunsuri - Pagina 17
blanca000 spune:
Lorelay chiar ca trebuie sa ai o discutie serioasa cu soacra..Doamne fereste sa ii dea ceva ce "stie" ea si care e TOTAL INTERZIS..de ex. mierea.....dar ce se baga e ain alimentatia Mayei pana la urma?
Giova mersi si sa iti fie de bine fasolica...ce pofta am si eu si de fasole si de varza calita 
Pooh sper sa nu avem reactii adverse la vaccin. De care i-ai facut. Eu Infarixul..
Badurox frumoasa foc Iris
sa doarma mult si bine
Michelle bebe vrea contact cu mama nu e invatat in brate..totusi cand adoarme pune-l jos chiar daca se trezeste..repeti pana adoarme...a mea se trezeste de 2-3 ori cand o pun jos, o iau iar, iar o pun jos cand adoarme..pana la urma de somn ramane in pat..chin.
Eumada precoce Evele astea ![]()
. Pup grasanica.Poza recenta cu cele 6 kg ai?
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
anemona27 spune:
Intru si eu sa va mai spun despre noi.De dormit noaptea nu ma mai plang,se trezeste la 3,4,sau 5 ore sa manance dar adoarme repede la loc,in schimb ziua e teroare.Mai mult de jumatate de ora nu doarme,nici macar afara,nu mai sta nici in carucior,doar in brate.in schimb a inceput sa "vorbeasca" si sa rada la noi de ne topim de drag.
De azi am chemat si eu o maseoza acasa,tare bine este,am vrut sa merg si la electrostimulare si mi-au zis sa vin dupa ce nu mai alaptez,o sa intreb doctora cand mai merg la control.
Ieri l-am cantarit si avea 7 kg,un grasan.
Am luat scutece libero nr 4,foarte multumita sunt de ele.
mami fericita cu
Alex
anemona27 spune:
Lorelay chiar am vrut sa zic de azi de pe zi, de ce o lasi pe soacra sa se amestece in cresterea copilului tau.Eu chiar stiu 2 copii care au probleme mari cu stomacul din cauza alimentatiei,le-au dat lapte de vaca la bebelusi.
Giova imi ploua in gura,eu nici lactate nu mai mananc mi se pare mie ca se simte Alex mai bine de cand le-am exclus.
Pooh,Blanca sper sa nu aiba reactii adverse bebeii,si eu tot infarixul l-am facut si nu a avut nici o reactie,doar maraiala in ziua aia.Ce stiti a aparut infarix penta,ca nu se gasea si trebuie la 4 luni.
mami fericita cu
Alex
ClaraJ spune:
Salutare din nou mamicute,
Alinutza, Giova - va multumim din suflet pentru aprecieri.
Alinutza- promit ca o sa-ti arat poze si dupa ce pictez peretii. O sa mai dureze insa un pic caci m-am saturat de pensule si var. :) Plus ca tre' sa vorbesc cu pictorita, insa, in principu, tematica este " Cartea Junglei".
MQQM- am uitat sa te felicit pentru blog. Foarte reusit. Si util si haios!!! Nemaipomenit!! Filoloaga din mine il "diguieste" la greu, ca sa zic asa. :)))
Nu stiu ce sa va mai zic ca piticul nostru e cumintel, speram sa trecem cu bine peste astea 3 lunite care inspaiminta pe toate mamicile.
Revenim si pupam dulce,
Clara mami lui Bryce Mihai
micaalsa spune:
Giova, super fain ca faceti kaki asa des. Eu tare ma chinui cu Teodora, trec si 4-5 zile si pana la urma bag supozitor. Nu stiu ce sa mai fac. ca si aseara mi-a urlat intr-una si sigur de asta, o doare burtica daca nu face.
lorelay, morcov razuit
Doamne si fereste, nu-mi vine sa cred. Vai ce m-as mai da la ea, de mi-ar fi soacra
Ma dispera teoriile astea ... "pe vremea mea faceam asa si asa ..." Pai acuma ce facem, mergem inapoi, nu inainte? Ai grija de puiul tau, sunt asa mici si neajutorati. Cum poate un bebeu sa se impotriveasca noua, ce-i dam noi sa pape aia papa, unde-l punem acolo sta ... mie mi-e asa o mila de ei cand ii vad asa neajutorati
Am eu o problema cu asta si de-aia mi le cocolosesc si pe-a mele ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
pooh spune:
Neata!!Copiii dorm,eu la o cafeluta

Blanca,noi mergem pe schema gratuita de vaccinari,Tetraxim am facut ieri,plus Hep B,deocamdata suntem bine,fara febra,fara maraieli
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Mica,ieri la pediatra era o mamica care se plangea ca fetita ei e constipata rau-----dr. a sfatuit-o sa-i dea un pic de ceai de musetel,daca copila primeste ceiut,iar daca e alaptata exclusiv,sa bea mami ceaiul....In orice caz sa incerce sa evite supozitoarele.....Cum ii place Iuliei la gradinita?Timea sta acasa,ii curge nasul,tuseste
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
uliiasi spune:
Neatza zmeurici!
Nu stiu despre voi, dar eu am avut o noapte de pomina. Nu stiu ce a avut bebe David, dar mi s-a trezit din ora in ora daca nu mai putin. Pana la urma l-am luat in pat si s-a tot foit langa mine. O fi oare si la noi puseu de crestere de 3 luni? Sper sa nu dureze mult ca ma transform in zombie.
Acum abia l-am adormit, era rupt de oboseala. Cred si eu...dupa asa o noapte...A plecat si sotul la servici asa ca ma duc sa bag si eu cornu-n perna. Sper sa prind macar o ora de somn.
Pup la zmeurici! Doamne ce bine mi-ar prinde o cafea..
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
Michelle81 spune:
Giova,Hera01-multumesc pentru raspunsurile in legatura cu formula.Stiu ca scrie pe fiecare cutie(eu ii dau Beba 1 de la Nestle si scrie de la trei saptamani la doua luni 5 mese/24 ore a 135 ml-120 ml apa si 4 lingurite lapte praf) dar nu pot sa ii dau 5 mese pe zi caci puiul meu nu se satura.am fost la pediatru si l-am intrebat cum sa fac si mi,a spus ca e ok cum fac la fiecare 3 ore mai ales ca nu mananca mereu 135 ml dar 100 mananca sigur.Am intrebat daca e prea mult 8 mese pe zi si mi.a spus ca nu dar sa incerc sa nu ii dau mai repede de trei ore,sa incerc cu ceiut daca ii e foame tare.Eu am pus aici intrebarea caci am vrut sa vad cum mananca puiutii vostrii.
Lorelay-mie nu mi se pare deloc ok ce a facut soacra ta.Eu am intrerupt contactul cu soacra momentan tot pentru ca facea ce vroia ea indiferent de ce ii spuneam eu si a facut odata un gest urat si am spus "gata ,pana aici".Sotul i-.a spus ca este copilul nostru si vrem sa il crestem dupa ideile noastre si trebuie sa respecte ceea ce ii spun in legatura cu cresterea lui Lukas pentru ca eu stiu mai bine ca sunt mamica lui,daca vrea asa bine daca nu sa nu mai vina.venea intr-o perioada zilnic si numai cu ideile ei si tot ma critica ca de ce fac asa si de ce asa,deja nu mai puteam...Eu zic ca e bine sa clarifici de la inceput caci mai traziu va fii mai greu.Sotul a incercat cu frumosul,a vorbit cu ea a incercat sa ii explice insa prima discutie nu a adus nimic.Apoi dupa ce a facut ceva intentionat dupa ce o rugasem sa nu faca(a vrut sa imi arate ca nu conteaza ce spun eu caci ea stie ce e mai bine pentru Lukas nu eu) n-am mai putut si am inrerupt contactul momentan.De atunci sunt mai linsitita ca il cresc cum vreau eu.E binevenita din nou la noi doar atunci cand imi respecta ideile!E copilul meu si cand stiu ca sunt pericole care le pot evita o fac indiferent de ce imi spun altii si am sa o fac mereu.nu vreau sa aiba nici o zgarietura sau durere pe care stiu ca le pot evita.Ce este inveitabil este inevitabil si nu am ce face dar cand pot face ceva de ce sa nu o fac?Nu asa se "intareste"copilul.Sper sa se rezolve la voi si sa nu mai faca soacra ta asa ceva pentru ca fetita ta este prea mica pentru astfel de "degustari"si la urma urmei doar tu trebuie sa decizi ce si cand ii dai!
Blanca000-am sa incerc si cum ai scris tu.Insa eu cand il las jos incepe sa planga nu doar se trezeste ci incepe sa si planga tare .noaptea doarme in patut insa dupa ce ii dau sticluta trebuie sa il tin in brate pana adoarme adanc si apoi sa il pun in patut ca altfel nu doarme.nu ma deranjeza sa il tin atata insa ziua cand sunt singura fara sot si trebuie sa merg si eu la baie sau sa imi iau ceva sa mananc mi se rupe inima cand il aud plangand.lIar a plimbare cateodata ii place in carut cateodata nu.
Acum am o intrebare pt fetele care sunt in tari straine sau au sotul de alta nationalitate.CUM ii vorbti copilului,cum procedati cu cele doua limbi?
Minunea noastra mult asteptata
siacob spune:
Buna dimi,
Am intrat sa va salut. Nu am mai intrat de mai bine de o saptamana.
Am de recuperat mult la citit si profit ca ma lasa bebe.
Ma pun pe treaba la citit si apoi va poivestesc ce am mai facut.
Pup 
Mami de
Beatrice