Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Pogonici-te rog din suflet sa iti mentii optimismul si credinta si vei vedea ca Bunul Dzeu si Maicuta Domnului te vor ajuta sa iti indeplinesti dorinta
Cat priveste ceea ce ti-a spus preotul,eu consider ca Dumnezeu lucreaza si prin mana doctorilor, asa ca orice hotarare ai lua , Domnul te va asculta




Doamne ajuta-ma sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Livsy multumesc mult
cora numai maine, nu-i poimaine si faci beta. Doamne Ajuta sa ne dai o veste de beta urias
pogonici este tare greu sa dai un sfat in cazul vostru.In primul rand trebuie sa fiti bucurosi pentru faptul ca sunteti OK, din punct de vedere medical.
Apoi , zic eu, lasati-va in voia Domnului si faceti ceea ce simtiti ca trebuie sa faceti. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute sa luati decizia cea mai buna pentru voi si sa deveniti cat mai curand parinti .

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna ziua, sunt Nicoleta, am deja un baietel de 1 an si 10 luni, pe care l-am facut cu greu, dupa vreo 5 ani de incercari. Acum sunt din nou aspiranta: incercam deja de vreun an si ceva sa-i dam o surioara lui Lucas si inca se lasa asteptata. Speram din tot sufletul sa reusim si de data asta si daca se poate mai repede, sa nu dureze tot 5 ani cat prima data. Unele din prietenele mele care sunt pe listuta de pe prima pagina si-au vazut visul implinit. As dori sa ma alatur si eu acestui grup, ca unde sunt multi care se roaga la Dumnezeu rugaciunea este cu atat mai puternica... Ma primiti si pe mine?



Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza


www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

asa este trebuie sa ne lasam in voia domnului...dar stii e usor de zis..dar f greu de facut..ptr psihicul nostru lucreaza contra vointei noastre..mereu mereu ma gandesc incotro sa apuc...si ce ar trebui sa fac ptr a avea copiii

si mai sunt si banii in vreamea asta de criza..f greu strangi ptr o procedura sau o sovata sau orice altceva medical ptr costa enormmm de mult ptr buzunarele noastre

as incerca o IUI..as merge la Sovata..as lasa totul in voia domnului..dar anii trec iar noi imbatranim..iar daca medical neam mai dori sa facem ceva.sa nu fie prea tarziu ca varsta noastra e destul de inaintata....32 eu si sotul 36..deci e mult...

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

salutare fetele va pup pe toatebun venit fetelor noi si le doresc sa isi indeplineasca visul cat mai repede
pogonici vezi ca eu am auzit ca e f bun tratamentul la ocna sibiului.am vazut o emisiune la tv si au spus ca sunt foarte mandri ca din vara asta au rezultat 7 copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Jasmin fii binevenita in grupul nostru de rugaciune.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute sa ii aduceti lui Lucas , o surioara, sau un fratior, cat mai curand .

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

jujuka , multumim pentru informatie

pogonici cu atat mai mult ca sunt atatea variante, din care nu stii pe care sa o alegi, nu stii pentru care sa te pregatesti si psihic si financiar, eu cred in continuare ca trebuie sa te rogi pentru ca Bunul Dumnezeu sa va ajute, sa va indrume spre varianta care sa va aduca pruncul mult visat.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie28.htm

Bun venit fetelor noi! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute sa deveniti cat mai curand mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SFANTUL SILUAN – CUVINTE ALESE, CUVINTE ESENTIALE


Orice actiune inainte careia sau dupa care nu poti spune o rugaciune e mai bine sa nu o faci.
Tot razboiul se duce pentru smerenie.
Multa vreme n-am stiut de ce trebuie sa ma întristez, de vreme ce Domnul mi-a iertat pacatele. Si am cunoscut ca cine nu are întristare nu poate sta în smerenie, pentru ca duhurile rele ne insufl#259; mândrie.
Când tin mintea mea în iad, sufletul meu are odihna, dar când uit de aceasta, atunci îmi vin gânduri care nu plac lui Dumnezeu.
Spune: „Sunt mai rau decât toti” si vrajma#351;ul se va departa de tine.
Sufletele celor mandri sufera de-a pururea din partea demonilor (cuvant primit de la Hristos Insusi).
Acum oamenii s-au facut mândri si nu se mântuiesc decât prin întristari si pocainta, si numai foarte arareori ajunge cineva la iubire.
Domnul iubeste atat de mult pe om ca ii da darurile Sfantului Duh. Dar pana ce invata sa pastreze harul, sufletul trece prin multe furtuni.
Domnul a aratat mare mila fata de mine si mi-a dat sa inteleg ca trebuie sa-mi plang toata viata pacatele mele. Aceasta este calea Domnului. Si acum scriu din mila pentru toti oamenii care ca si mine, sunt mandri si din aceasta pricina sufera. Scriu ca sa invete smerenia si sa – si gaseasca odihna in Dumnezeu. Unii zic ca asa a fost mai demult, dar ca acum toate acestea s-au invechit (perimat) insa, nimic nu trece niciodata cand este vorba de Domnul: numai noi ne schimbam, devenim rai si astfel pierdem harul.
Ah, daca am sti cum iubeste Preasfanta pe toti cei ce pazesc poruncile lui Hristos si cat ii este de mila si se intristeaza pentru cei ce nu se indreapta. Am simtit acest lucru pe mine insumi. Nu mint, spun adevarul inaintea fetei lui Dumnezeu, pe Care sufletul meu Il cunoaste: cu duhul am cunoscut-o pe Preacurata Fecioara. N-am vazut-o, dar Duhul Sfant mi-a dat sa o cunosc pe ea si iubirea ei pentru noi. Daca n-ar fi fost milostivirea ei, as fi pierit de mult, dar ea a vrut sa ma cerceteze si sa ma lumineze sa nu mai pacatuiesc. Ea mi-a spus: “Nu-i frumos pentru Mine sa ma uit la tine sa vad ce faci!” Cuvintele ei erau placute, linistite si blande, si ele au lucrat asupra sufletului meu.
O, fratii mei din tot pamântul, caiti-va pâna când mai e vreme! Dumnezeu asteapta cu milostivire pocainta noas¬tra. Si tot cerul, toti sfintii asteapta aceasta pocainta.
Noroade ale pamantului, cad in genunchi inaintea voastra si va rog cu lacrimi: “Veniti la Hristos”.
Omul bun gândeste: „Tot cel ce rataceste de la adevar piere” si, de aceea, îi este mila de el. Dar cine n-a învatat de la Duhul Sfânt sa iubeasca, acela nu se va ruga pentru vrajmasi. Cine a învtatat de la Duhul Sfânt sa iubeasca, acela se întristeaza toata viata pentru oamenii care nu se mântuiesc si varsa multe lacrimi pentru popor, si harul lui Dumnezeu îi da puterea de a iubi pe vrajmasi.
Si noi, daca vrem sa pastram harul, trebuie sa ne rugam pentru vrajma#351;i. Daca nu ti-e mila de pacatosul care se va chinui în foc, aceasta înseamna ca nu este întru tine harul Duhului Sfânt, ci în tine viaza un duh rau; si câta vreme esti înca în viata, sileste-te prin pocainta sa te eliberezi de el.
Unui pustnic care i-a spus odata: ,,Dumnezeu va pedepsi pe toti ateii si ereticii, care vor arde în focul vesnic“, Siluan i-a replicat: ,,bine dar spune-mi daca vei fi în rai si de acolo vei vedea cum arde cineva în focul iadului, vei mai avea pace?” - “Ce sa-i faci? E pacatul lor“, a spus pustnicul. La care Siluan a raspuns: “Iubirea nu poate suferi aceasta. Trebuie sa ne rugam pentru toti oamenii“.
Pacatul îl urâteste pe om, dar harul îl face frumos.
Multe osteneli si multe lacrimi trebuie pentru a pastra duhul smerit al lui Hristos, dar fara el lumina vietii se stinge si sufletul moare.
Cu cât mai mare e iubirea, cu atât mai mari sunt si su¬ferintele sufletului; Cu cât mai deplina e iubirea, cu atât mai deplina e cu¬nostinta; Cu cât mai fierbinte e iubirea, cu atât mai fierbinte e ru¬gaciunea; Cu cât mai desavârsita e iubirea, cu atât mai sfânta e viata.
Tu iubesti pe cei ce plâng, si pe calea plânsului au venit la Tine sfintii Tai.
Omul mandru sau se teme de demoni, sau se aseamana lor. Dar nu trebuie sa ne temem de demoni, ci de mandrie si trufie, caci ele ne fac sa pierdem harul. Cel ce vorbeste cu demonii isi intineaza mintea, in vreme ce mintea celui ce ramane in rugaciune e luminata de Domnul.
Desi e bland, totusi, Domnul lasa sufletul sa flamanzeasca din pricina mandriei lui si nu-i da harul cata vreme n-a invatat smerenia.
Harul vine de la iubirea pentru fratele si se pastreaza prin iubirea pentru fratele; dar daca nu iubim pe fratele, harul lui Dumnezeu nu vine în suflet.
Fericit sufletul care iubeste pe fratele sau, caci fratele nostru este viata noastra.
Rugati-va pentru oameni. Aveti mila de poporul lui Dumnezeu… Sigur, este un lucru anevoios. A te ruga pentru oameni e tot una cu a-ti varsa sangele... dar trebuie sa te rogi.
Daca începi sa te rogi lui Dumnezeu si demonul sta împotriva ta si nu-ti îngaduie sa te închini, smereste-te si spune: „Nimeni nu e mai rau decât mine pe pamânt”, si în acel ceas demonul va pieri; ei se tem tare de smerenie, de strapungerea inimii si de marturisirea sincera.
Adu-ti aminte ca în ceasul când te napadesc demonii, se uita la tine si Domnul, sa vada cum îti pui na¬dejdea în El.
Chinuitor lucru este a recunoaste mandria in noi insine, dar Domnul lasa pe cel mandru sa se zbata chinuindu-se in neputinta sa pana ce se smereste.
Mi-e mila ca oamenii se lipsesc pe ei însisi de un Domn atât de milostiv.
Dumnezeu – o iubire de care nu te poti satura.
Fara har, sufletul e asemenea unui dobitoc.
Roaga-te simplu, ca un copil, si Domnul va asculta ru¬gaciunea ta.
Sufletul care a cunoscut pe Dumnezeu nu mai poate fi multumit cu nimic de pe pamânt, ci, ca un prunc care s-a pierdut de mama sa, se avânta necontenit spre Domnul si striga: „Sufletul meu tânjeste dupa Tine si cu lacrimi Te caut.”
Pentru cel ce s-a predat voii lui Dumnezeu viata e mult mai usoara, pentru ca si atunci când e în boala, în saracie si în prigoana, el gândeste asa: „Asa i-a placut lui Dumne¬zeu, iar eu trebuie sa îndur aceasta pentru pacatele mele“.
Din toate puterile si pâna la sfârsitul vietii trebuie pas¬trata râvna de la început, caci multi au pierdut-o si n-au mai gasit-o. Pentru aceasta trebuie sa ne aducem aminte neîncetat de moarte; si daca sufletul este gata de moarte, chiar si numai în parte, el nu se mai teme, vine la smerenie si pocainta, uita tot ce e lumesc, îsi pazeste mintea neîmprastiata si se roaga din toata inima.
Când cel caruia nu i s-a dat sa învete pe altii învata totusi, el întristeaza pe marele Dumnezeu.
Unii discuta în contradictoriu despre credinta si discutiile [controversele] lor sunt fara sfârsit, dar nu e nevoie sa ne sfadim, ci numai sa ne rugam lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si atunci Domnul ne va lumina fara discutii si îndata ne va lumina.
Suntem acum ultimii monahi. Dar chiar si acum sunt înca multi nevoitori [asceti] pe care Domnul i-a ascuns, pentru ca ei nu fac minuni aratate, dar în sufletul lor se savarsesc în fiecare zi adevarate minuni, numai ca oame¬nii nu le pot vedea. Iata o minune: când sufletul înclina spre mândrie, el se cufunda în întuneric si deznadejde, dar când se smereste, atunci vin bucuria, strapungerea [ini¬mii] si lumina.
Parintele Stratonik mai zicea ca va veni o vreme când monahii se vor mântui în haine lumesti.
Domnul nu e ca noi. El este blând si milostiv si bun, si atunci când sufletul îl cunoaste, el se minuneaza fara sfârsit si zice: „Ah, ce Dumnezeu avem!“



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verygu spune:

Buna seara la toate fetele .Am intrat sa va dau o veste minunata ,sunt gravida in 7 saptamani .Eu nu am scris demult pe acest forum dar v-am citit mereu. Le multumesc la toate fetele care s-au rugat pentru mine si le doresc la toate sa fie gravidute cat mai curand.

Mergi la inceput