Ce gatim azi (64)
Raspunsuri - Pagina 11
bobocel_07 spune:
Sote de ficatei
Salata de varza cu morcov (mi s-am pus pata pe salata asta si nu lipseste de la nici o masa)
snitele cu piure
rulada cu biscuiti si nuca de cocos.
alexia_07
galliciana spune:
supa de pui cu fidea
sarmale in foi de varza
tocanita de porc cu usturoi si mamaliga
va doresc week end frumos!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
silvi_2005 spune:
Am reusit sa pun reteta de la coucous cu pulpe de pui a iesit foarte buna desi am fost la prima incercare o gasiti aici http://bucataria-sylviei.ro/pui-si-cucus-cu-legume/
Mihaela azi incerc painea impletita facuta de tine dar nu ma astept sa imi iasa asa frumoasa din prima incercare, o sa iti spun ce e iesit .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
mariussimiuc spune:
Ciorba de pui
Friptura de pui cu sos de usturoi
www.bucataras.ro/retete/2025/tort_de_ciocolata_umplut_cu_menta.html#com7649" target="_blank">Tort de ciocolata umplut cu menta
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
oanka80 spune:
-ciorba de vitel
-tocanita de ardei copti
-gogosi cu ciocolata
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
18+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*