Ce gatim azi (64)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Paine rotunda impletita
www.bucataras.ro/retete/1997/coronita_de_legume_cu_pui.html" target="_blank">Coronita de legume cu pui
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
silvi_2005 spune:
Pentru ca adesea ma inspir de la voi incerc si eu cand reusesc sa va imapratsec din meniurile mele .
Astazi : -riz cantonais ( am facut ieri si nu l-am terminat si e minunat ) aveti aici reteta http://bucataria-sylviei.ro/riz-cantonais/ cu snitel de porc si salata asortata de cruditati. Desert budinca de vanilie
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Mariussimiuc imi place la nebunie painea aceea impletita nu stiu daca m-as incumeta sa o fac insa promit sa incerc. Bestiala si incurajarea de la semnatura .
Mihaela maine incerc ceva minunatii de muffins de la tine din blog, tot ce am incercat pana acum a iesit minunat esti de nota 10 plus .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi_2005 Mariussimiuc imi place la nebunie painea aceea impletita nu stiu daca m-as incumeta sa o fac insa promit sa incerc. |
Multumesc Silvia!
Sa stii ca nu e chiar asa greu cum pare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ANITA75 spune:
Mihaela e foarte frumoasa painea ,dar nu cred ca m-as descurca cu impletitura numai daca ai putea sa detaliezi daca se poate
bb_yasmi spune:
snitel piept de pui, cartofi caliti cu ceapa si boia si salata de ardei copti.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 Mihaela e foarte frumoasa painea ,dar nu cred ca m-as descurca cu impletitura numai daca ai putea sa detaliezi daca se poate |
Multumesc Anita!
Am pus poze pas cu pas,daca mai vrei detalii intreaba-ma.
bubu05 spune:
www.bucataras.ro/retete/2018/varza_cu_ciolan_afumat_in_vas_roman.html" target="_blank">Varza cu ciolan afumat in vas roman
www.bucataras.ro/retete/2016/dobos_cu_cascaval_si_sunca.html" target="_blank">Dobos cu sunca si cascaval
www.bucataras.ro/retete/2017/tiramisu_cu_zmeura.html" target="_blank">Tiramisu cu zmeura
www.bucataras.ro/retete/358/cozonac_pufos_si_gustos_la_masina_de_paine.html" target="_blank">Cozonac la masina de paine
silvi_2005 spune:
Oana wow ce retete delicioase superbe retete ai pus pe site felicitari , superb site plin de bunatati , saptamana viitoare incerc si eu ciolanul, trebuie sa fie foarte bun.
Pentru astazi in plan : coucous cu pulpe de pui si sos de masline verzi, placinta cu mere si supa de fasole verde .
Revin mai tarziu cu poze