Ce gatim azi (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Paine rotunda impletita

www.bucataras.ro/retete/1997/coronita_de_legume_cu_pui.html" target="_blank">Coronita de legume cu pui

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Pentru ca adesea ma inspir de la voi incerc si eu cand reusesc sa va imapratsec din meniurile mele .
Astazi : -riz cantonais ( am facut ieri si nu l-am terminat si e minunat ) aveti aici reteta http://bucataria-sylviei.ro/riz-cantonais/ cu snitel de porc si salata asortata de cruditati. Desert budinca de vanilie

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Mariussimiuc imi place la nebunie painea aceea impletita nu stiu daca m-as incumeta sa o fac insa promit sa incerc. Bestiala si incurajarea de la semnatura .
Mihaela maine incerc ceva minunatii de muffins de la tine din blog, tot ce am incercat pana acum a iesit minunat esti de nota 10 plus .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Mariussimiuc imi place la nebunie painea aceea impletita nu stiu daca m-as incumeta sa o fac insa promit sa incerc.

Multumesc Silvia!
Sa stii ca nu e chiar asa greu cum pare.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Mihaela e foarte frumoasa painea ,dar nu cred ca m-as descurca cu impletitura numai daca ai putea sa detaliezi daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

snitel piept de pui, cartofi caliti cu ceapa si boia si salata de ardei copti.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

Mihaela e foarte frumoasa painea ,dar nu cred ca m-as descurca cu impletitura numai daca ai putea sa detaliezi daca se poate

Multumesc Anita!
Am pus poze pas cu pas,daca mai vrei detalii intreaba-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

www.bucataras.ro/retete/2018/varza_cu_ciolan_afumat_in_vas_roman.html" target="_blank">Varza cu ciolan afumat in vas roman
www.bucataras.ro/retete/2016/dobos_cu_cascaval_si_sunca.html" target="_blank">Dobos cu sunca si cascaval
www.bucataras.ro/retete/2017/tiramisu_cu_zmeura.html" target="_blank">Tiramisu cu zmeura
www.bucataras.ro/retete/358/cozonac_pufos_si_gustos_la_masina_de_paine.html" target="_blank">Cozonac la masina de paine

Mergi la inceput

Oana wow ce retete delicioase superbe retete ai pus pe site felicitari , superb site plin de bunatati , saptamana viitoare incerc si eu ciolanul, trebuie sa fie foarte bun.
Pentru astazi in plan : coucous cu pulpe de pui si sos de masline verzi, placinta cu mere si supa de fasole verde .
Revin mai tarziu cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Supa-crema de peste
Salata de cod cu alune
Spaghete cu somon
Minitarte cu pere

Mergi la inceput