Ce gatim azi (64)
Raspunsuri - Pagina 12
catutza spune:
ciorba de perisoare
salata de sfecla rosie
orez cu lapte
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bubu05 spune:
Multumesc, Silvi, ma bucur ca iti place site-ul!
Ieri am avut musafiri la masa, asa ca pe langa cele postate anterior am mai facut asa:
- aperitive: www.bucataras.ro/retete/2041/rulouri_de_cascaval_cu_salata_de_telina_si_mar.html" target="_blank"> rulouri de cascaval cu salata de telina si mar, www.bucataras.ro/retete/2038/salata_de_cruditati_cu_pui_pe_felie_de_mar.html" target="_blank">salata de cruditati cu pui pe felie de mar, www.bucataras.ro/retete/2035/turnulete_taranesti.html" target="_blank">turnulete taranesti
- www.bucataras.ro/retete/551/ciorba_de_perisoare.html" target="_blank">ciorba de perisoare
karla2007 spune:
Ciorba de vacuta
Muschi de vita cu sos de piper verde
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Duminica placuta.
catutza spune:
pui cu sos de rosii
pilaf sarbesc
placinta de dovleac
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bubu05 spune:
Delsim, poate te ajuta reteta mea
www.bucataras.ro/retete/1379/mancarica_de_ardei_copti.html" target="_blank">Mancarica de ardei copti
Azi fac chiftelute cu piure.
danyalo spune:
Mancarica de conopida cu pui
clatite cu dulceata/gem/finetti.
Spre seara : piept de pui la gratar cu cartofi natur
osna spune:
azi n-am avut chef de gatit,am facut numai desert:tort cu pere,budinca si fulgi crocanti
mamica fluturasului Matei
mariussimiuc spune:
www.bucataras.ro/retete/2047/pui_cu_sos_de_rosii_si_usturoi.html" target="_blank">Pui cu sos de rosii si usturoi
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...