ANIELA
Cum va place acest serial ? Ce parere aveti despre interpretarea actorilor ? Despre decoruri......
Mie mi se pare ok numai ca ar fi trebuit sa mai vedem si alti actori nu numai "gashca" de la AcasaTV.Adica...m-am cam saturat de Adela Popescu,Diana Dumitrescu,Alexandru Papadopol..samd....
Ella , mami de minune Tudor
Raspunsuri
asteryaro spune:
In cazul asta, nu e ok, asa cum zici.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
bobocel_07 spune:
Am urmarit doar un episod.Cred ca este frumos serialul dar as vrea sa mai vad cateva episoade pana sa imi dau cu parerea.
alexia_07
april spune:
N-am rezistat sa urmaresc nici macar o jumatate de ora din episodul pilot...la cata reclama si-au facut ma asteptam la cu totul altceva. Mie nu mi-a placut deloc.
bb_yasmi spune:
nici mie nu imi place, am vazut cateva secvente ....dar .....NU MAI SUPORT sa vad aceasi actori.....chiar asa: nu mai sunt alti actori in romania ???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
iulicutza spune:
Nici mie nu-mi place,n-am avut rabdare sa urmaresc nici primul episod cap-coada. Acum prefer sa ma uit la altceva sau sa fac ceva util.
Theiuta spune:
Remarcabil efortul intregii echipe de a recrea atmosfera inceputului de secol 20! Nu imi place Adela, nu i se potriveste rolul. Nu are distinctia si finetea caracteristice unei fete nobile din aceasta perioada.
iar Mihai Petre...doamne, mai bine il lasau in riongul de dans.Nu ii inteleg pe "vizionarii" astia de la Pro, care se incapatineaza sa puna in roluri principale niste neica-nimeni intr-ale actoriei, pe cind atitea tinere actrite nu au aceasta sansa...Si...ACEEASI echipa de actori!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
claudia_a spune:
Nici mie nu imi place serialul... l-am asteptat cu placere... insa deja nu ma mai uit!
Mi se pare ca totul se desfasoara in reluare; nu are actiune filmul... e static... iar actorii??? ce sa zic? jalnici... Mihai Petre e paralel, joaca fals, parca citeste replicile, nu simte rolul!Aniela are un rol slabut... e prea supusa si fraiera...
Sorry, nu-mi place deloc... pacat de cati bani au cheltuit! Si atmosfera nu e chiar de inceput de secol... e fals!!!
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
rory76 spune:
Io m-am uitat la cateva episoade mai mult de dragul decorului...dar nu m-am prins despre ce e vorba incasi m-am socat ca am vazut-o iar pa mironosita aia de lucea cum face ea pe actrita pe acolo si pe sora-sa si pe mihai petre saracu' de el zici ca-l chinuie careva sa joace...ca sa nu mai zic de adela popescu, iar!!!observati ca le scrisei numele cu litere mici, ca asta si sunt...niste actori de mana a saptea care s-au innimerit si ei pe la teveu...si acu, hai sa joace! Cred ca asteptau autobuzu' p-acolo prin Buftea si asa au inceput sa joace in filme!!!
"Trust no one!"
gabidaniela spune:
Ar fi fain daca nu ar fi adela popescu si mihai petre (? nu stiam ca e actor) in rolurile principale. Cu adela popescu deja am ajuns la saturatie, si parca nu reusesc sa o transpun in rolul anielei, iar mihai petre, nu il ajuta nimic pentru rolul asta. In schimb, imi place state de romania, am vazut aseara primul episod. E mai dinamic..
www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!
adc spune:
Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt aceiasi actori (desi e drept ca unii-s pe nicaieri). Ma asteptam insa la ceva plin de farmecul vremurilor trecute, si am vazut in schimb personaje cu haine ce imi par prafuite, unele ridicole ce-si dau ochii peste cap, altele prea serioase dar false, parca se vede ca totul se petrece intr-un intr-un studio, iar muzica de fond, ceva in genul comedie tampita, imi pare stupida de-a dreptul.
Nu imi place deloc.