ANIELA
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
Au fost mult mai bune Inima de tigan si Regina.Aniela nu-mi prea place nici mie.Imi inchipui ca muncesc mult,sunt o gramada de oameni care fac ca totul sa fie bine,ma refer la costume,cuafuri,decoruri...dar parca lipseste ceva....
Nici mie nu mi se pare ca i se potriveste rolul Adelei,si nici lui Mihai.Dar stiu ca rolul lui Radu,a fost obtinut de alr actor,s-a facut un casting.A aratat la Acasa.Nu stiu ce s-a intamplat de l-au inlocuit.
Cat despre faptul ca sunt toti aceeasi actori,intr-un fel e normal,sunt actorii de la MediaPro.Si firmele din Mexic,Telemundo sau Globo,au actorii lor,si doar pe ei l-am vazut in telenovelele facute de ei.
Oricum,nu e ceea ce ma asteptam...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Ninia81 spune:
In afara de costume...care mi se par foarte reusite, restul nu imi place. Adela mi se pare nepotrivita pentru acest rol...
Visul nostru
dana d spune:
Se pare ca voi fi prima care va spune ca imi place serialul. Bineinteles ca nu intrutotul dar in mare imi place. Actiunea si decorurile si costumele mi se par bine realizate si educative, imi place tare mult sa cunosc atmosfera vremii si sper ca e reala.
Nu imi plac actorii principali, adica Mihai Petre imi place foarte mult dar nu ca actor, prefer sa-l vad dansand. Adela Popescu... chiar ma lasa rece si nu inteleg cum a ajuns asa mare vedeta, nu are nimic special, nu are charisma, farmec, talent... nu m-a impresioneaza nimic la ea, nici macar voce nu are.... dar are fani asa ca...
In rest actorii in plac, ma bucur sa revad actori consacrati si cu adevarat de valoare scosi de la naftalina. Stela Popescu e geniala in rolul babei de la tara cu Miticutza al ei si Diana..Nustiucum, reuseste sa ma calce pe nervi in rolul asta ceea ce banuiesc ca dovedeste talent.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
trutzi spune:
Nu m-am uitat la nici un episod cap-coada si per total de cand a inceput maxim o ora. Ma atrag decorul si costumele. M-am saturat de aceeasi "actori noi" care mai au mult de invatat si imi pare rau ca marii actori nu sunt pusi mai mult in evidenta.
iuliana_2007 spune:
Nu prea m-au pasionat filmele facute de protv.M-am uitat intotdeauna la telenovelele facute de antena1,mi s-au parut mai ok(nu extraordinare).M-am uitat la primul episod si sa va spun sincer mare lucru nu prea s-a inteles din el,am senzatia ca trag de timp ca sa faca mai multe episoade.