Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Noi am avut la petrecerea de motz, ca party de 1 an inca nu am prestat: salata de piersici cu bresaola, saleuri cu parmezan, prosciutto, salami, si alte mezeluri italienesti, mini pateuri cu somon si spanac. Si inca o salata dar nici daca imi dati in cap nu imi amintesc de care era. Desert am avut Carrot cake si tarta cu prune. Totul pregatit de sot. Babele familiei au cazut pe spate stateau aliniati pe canapea si schimbau retete. Daca ii facem petrecere de 1 an vor fi lucruri mai de copii gen mini snitzele, paste, mozarella cu rosii cherry pe bat si ce o mai inventa sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Am un copil care numai dupa mine vrea, mi-s si singura acasa si iar am o groaza de treaba…plus ca daca o las singurica pret de cateva minute in carut poate sa cada in cap..a prins miscarea de se ridica in sus si se apleaca peste carut ….in patut e smiorcaita, in scaunul de masa la fel…o solutie please?????? In schimb e cea mai fericita daca iesim la plimbare pe strada

Are si fruntea rosie...s-a dat cu tacsu cap in cap aseara....am un baietoi per total chiar daca are cercei si altceva

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Neata!

Pune-i o paturica jos in bucatarie sau unde ai treaba si multe jucarii (sau ustensile de bucatarie pe care nu le-a mai vazut). Eu asa faceam cu Edi, ii puneam fel de fel, palnie, sticla de plastic, ustensile de lemn...Si statea si le analiza, cand se plictisea ii mai dadeam ceva..si tot asa.

Ia zi, ce bunatati faci azi?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ratonelu Multumesc mami. te pup si eu!!! De Sasha, nu stiu ce sa zic, ca pe mine oricum nu ma asculta!!! Doar sper sa-i treaca repede bazdacii!!

Muuh sotul e sa-ti traiasca!!!!
Si eu pot sa ma laud cu un sot bucatar, are o pasiune sa faca mancare deosebita, el face si cozonacii de Craciun si paine in casa... si mai ales o super friptura de vita la cuptor!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

Si eu pot sa ma laud cu un sot bucatar, are o pasiune sa faca mancare deosebita, el face si cozonacii de Craciun si paine in casa... si mai ales o super friptura de vita la cuptor!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mi-ai facut pofta de friptura de vita la cuptor... E preferata mea!
Ia zi cum o face? Cu vin?

Edit: Misiune indeplinita! Mai avea portarul banii

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multam de sfaturi

Ratonelu ma gandeam ca poate vrea Sasha companion de joaca....om sta mai linistite cu ei asa?

Am rezolvat cu bebe mamodependent...am luat-o cu mine in bucatarie...evident luat tot ce ar putea fi periculos, mare fericire ca se joaca la butoi sau cu palnia

Si tati al nostru face mancare si prepara bauturi bune

Giuli azi termin vinetele si spal in acelasi timp...maine sper sa am timp de bunatati, tu ce faci de mancare bun?

Dya naspa faza cu soacra, noi de cand nu mai stam acolo este super bine...insa nu da nici macar un telefon sa vada ce face pitica

am pitica adormita...ma duc sa mai beau din cafea si sa ma apuc in sfarsit de treaba cum trebuie

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Andreutac, ma pregateam sa-ti raspund pe PM, dar am vazut ca mai sunt persoane interesate de Grecia, asa ca am sa-ti raspund "la vedere" - poate o fi de folos si altcuiva raspunsul meu.

Noi am fost anul trecut in Vourourou si mi-a placut tare mult - localitatea e linistita, poate un pic prea linistita, in sensul ca in afara de plaja, nu prea ai ce face, ce vedea - seara ne cam plictiseam; in plus nu e sat traditional pescaresc, ci un sat care se ocupa doar de turism in timpul sezonului, prin urmare gasesti doar pensiuni mai moderne, fara aerul acela pitoresc specific Greciei. Plaja e cu nisip mai fin decat in sarti, dar apa e mica-mica, fara valuri, ca apa unui lac - buna de aftfel pt. copii, dar cam plictisitor pt. adulti ( sotul meu si-a descoperit de cativa ani pasiunea scufundarilor si ca sa poata sa se distreze si el trebuia sa inoate km buni in larg ).

In Sarti mi-a placut mai mult ca e un sat pescaresc vechi, cu traditie, au ramas in picioare multe din casele vechi ( am incercat sa surprind cateva in poze ), ai mai multe variante de petrecere a timpului seara - taverne, plimbare pe faleza, magazine cu suveniruri ( multe din ele kitshuri, e adevarat, dar sunt dragute de privit ), plaja e mai larga, sunt valuri si nu in ultimul rand privelistea muntelui Athos e foarte frumoasa. In sezon s-ar putea sa fie prea aglomerat, dar asa cum am fost noi a fost super. In plus, trebuie sa mentionez ca pretul cazarii a fost mai mic decat in Vourvourou, desi am avut la dispozitie apartament cu 2 camere ( deci 4 paturi ), nu doar studio.

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna ziua!

In primul rand vreau sa urez La multi ani!! tuturor boboceilor care au implinit un an de cand am disparut iar din "peisaj". Sa fiti sanatosi si aveti o viata lunga si senina!

La multi ani, Nocom! cu intarziere. Sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca familia, sa va bucurati unii de altii cat mai mult cu putinta!

Ne-am adunat si noi pe acasa, am fost plecate (noi fetele) o saptamana la tzara, la niste rude. Am stat la aer curat, ne-am rasfatat (in afara de rude care stiu sa gateasca, am mai luat-o dupa mine si pe mama, ca singura cred ca as fi cazut lata). Contrar prezicerilor tuturor fi'mea n-a dormit mai mult decat doarme acasa, ci chiar a avut vreo 2 zile in care a dormit somnul de dupa amiaza doar 30 de minute . Dar i-a mers tare bine, explora toata curtea, se certa cu curcanii vecinului si cu catelul din curte, ii placea plimbata pe ulitza, fie cu carutul sau cu tricicleta care facea ca un tractor pe pietris. Am pus si niste poze aici

Am citit un pic din urma, sper ca toti bolnaviorii s-au facut bine sau macar sunt pe drumul spre insanatosire.
Am vazut si poze muuuuuuuulte si misto: nikole, ada, ramo, CD si puiutii la piscina si am fost invidioasa rau , lidia si puiutii, babymom si 2 baieti frumusei foc si... pozele le-am vazut pe toate, ma scuzati daca am uitat ceva, m-a lasat memoria.

Ah, da... vorbeati de intrecerea bebelusilor: fi'mea vad ca nu a fost selectata, probabil din cauza faptului ca a implinit deja un an. Sunt cateva Maia/Maya inscrise, da' nu e a mea. Mai participa si gogosarul Sorina a lu' preety, duminica mi se pare.
Nocom, chiar voiam sa scriu ca vin joi sa-ti fac galerie, dar tocmai ce m-au sunat de la frizerie sa-mi aminteasca: am programare sa tund catelul maine la 10 asa ca iti voi tine pumnii de la distanta.

Am si io cateva nelamuriri:
1. Cum reusiti voi sa dati cu aspiratorul/spalati pe jos cu cupiii dupa voi?
A mea nu mai sta singura neam, mai mult de max 10 min si asta in conditiile in care ii gasesc ceva extrem de interesant ca ocupatie, ceea ce nu se intampla de fiecare data. Cand doarme nu se pune problema, evident. Deci... solutii??? Precizez ca as dori o solutie care sa nu implice sotul/soacra si alte ajutoare pentru ca mai mult ma incurca, am incercat.

2. Daca imi puteti da o sugestie pt un ortoped bun pentru copii, mi s-a pus o pasarica.... si anume mi se pare ca nu calca bine fi'mea si vreau neaparat sa ii fac un consult. Multam

Revin
Pupicei la toti cupilashii.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

July sa iti raspund la intrebare eu aspir cu piticu dupa mine adica il iau in fiecare camera cu mine nu am decat 2 in dormitor il pun in patutul lui pana termin, in sufragerie are un tarc in care mai sta si in timpul zilei iar in bucatarie il pun in scaunul de masa la baie nu fac curatenie decat cand e tati acasa de fapt baia e sectorul lui tati.
Va invidiez care aveti soti ce stiu sa gateasca al meu nu stie deloc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Angelynna sa stii ca nici a noastra nu suna deloc sa vada ce face Andrei dar sotul o tot acopera si zice ca l-a sunat pe el evident ca nu e adevarat.
Si eu azi am ceva treaba si as vrea sa ies si cu el pe jos cand se trezeste.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Angelynna, Sofia sta pe jos si misuna dupa mine si la bucatarie si la toaleta ... are ciorapei si pantalonasi si asta este .. sta pe gresie.
July, hellooo. Cunosc pe cineva care are cabinet pe la Muncii. de indata ce aflu mai multe detalii ti le trimit.

Nocom, la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput