Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 10
anca81 spune:
Am fost la doctor, ne-a dat Eritromicina, cica are si gatul rosu . Atat de usor se prescriu antibiotice, nici nu stiu ce sa fac. Pe de o parte as mai astepta o zi, pe de alta parte mi-e teama sa nu fi avut doctorita dreptate si sa se agraveze.
July, Carla misuna peste tot prin casa, gresie/parchet/covorul minuscul din living. Daca am noroc, isi tine sosetele in picioare, daca nu - e desculta . Aspir cu ea printre picioare si spal pe jos cand doarme, imi pregatesc de dinainte galeata cu apa ca sa nu fac circ in baie dupa ce a adormit bag mare . Asta e, ce sa-i faci, ne adaptam .
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
300 spune:
la multi ani:
Eva, Alisaa
Maia si Vladut
Teomaria
Nocom
Multa sanatate, fericire alaturi de comorile voastre mici (si de sotzi of course). Pupici speciali lui Nocom
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nocom spune:
July cum naiba nu v-au acceptat? dar ce, e vre-o regula? daca era, trebuia scrisa dinainte... hmmm. Mie de la tine mi-a venit ideea si de aceea am inscris-o pe Daria la concurs, sa ne distram impreuna.... Offf, ce porcarie! Multumim mult de intentie, dar e bine si de la distanta!!! Multzam de urari! Cu aspiratul, nu stiu ce sa zic, eu din fericire am ajutor permanent. Poate cu ea in wrap ar merge, pusa in spate.... zic si eu...
Mimihoo
300 Sarumana. Pupacesc si eu 2 fete cucuiete!!!
Anca da, din pacate dr in ziua de azi recomanda ff usor antibiotice si nu stii cume mai bine pt copil.. sa-i asculti sau sa incerci cu altceva... Din cate ziceai tu starea Carlei e rea de mult timp.. daca si tu crezi ca starea ei s-a inrautatit in timp in urma tuturor tratamentelor luate, poate ar fi cazul sa treci pe antibiotic... Tu o cunosti pe Carla si sti cum ii e... Va pup!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
giuli nu stiu pe nimeni care sa fi reusit sa scoata de la barbate-miu reteta mancarurilor pe care le pregateste... plus ca de cele mai multe ori improvizeaza dupa inspiratia de moment. face mai multe feluri de friptura de vita la cuptor.. poate reusesc sa-l conving sa-mi zica ce si cum pt cuscra.. doar nu vrea sa se puna rau cu familia!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
cristineescu spune:
Infanrix Penta se gaseste si in Sensi Blu.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a
andreutac spune:
Babymom, suna tare bine ce povesteti tu acolo, iar pozele intaresc ideea. Mi s-a facut asa o pofta de vacanta...si nu mai am de asteptat decat aproape un an
Dya, noi pate facem cam dintr-un kg de ficatei de pui,dar poti face si combinat pui+porc. Pui la calit/inabusit ficateii cu ceapa multa, morcov, sare si piper si ii lasi destul, astfel incat ei sa se patrunda bine,pana scade apa.Uneori chiar se zdrobesc singuri. Apoi, la combinatia asta adaugi unt si 1 ou fiert tare si pui totul la blender sau dai prin masina de tocat. Rezultatul este delicios, tot o reteta de familie, de la bunica. Prietena mea in schimb nu pune unt, ci smantana, apoi adauga marar tocat fin. Si asa iese bun, dar parca tot mai tare imi place prima varianta.
Muuh, suna demential meniul vostru de mot, mai ales ca l-a pregatit sotul tau. Fetelor, sunteti norocoase cu soti bucatari, al meu nu stie sa faca decat oua ochiuri si omleta si cartofi prajiti cu gratar, dar intre timp, din cauza lipsei de exercitiu cred ca le-a uitat si pe-astea
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
bitza2008 spune:
Salutare!
Eram sigura ca apare Infarixul dupa ce facem noi asta de la stat!
Claudinna multumesc de raspuns!Dar mai faci si peste o luna??Eu eram confuza ca o prietena a facut la 1 an numai in picior si nepoata a facut doar in manuta
Ratonelule
Anca eu ti-as recomanda sa dai antibioticul!Sunt Stan Patitul!Am ajuns la urgenta cu febra 40 de la rosu in gat!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Maia Sofia
Vlad Constantin
Ratonel 4 dinti?Felicitari!!
Babytza sper sa nu strice petrecerea puiului toate supararile astea!
ratonelu spune:
bitza
ram
cristinescu, stai ca ma bagi in ceata....asta la ce varsta se face? parca acum se face Hexa, nu? rox, parca asa ziceaaaiiii
deci...am nervi.....(din mai multe motive)...doar ca unul este: suna soata pe doct de fam ....ca nu gasim infanrixu si ca sa-l facem p-ala de stat.....cica n-are! sa cump altceva ...
cum dreak nu are de la stat pt toti copiii?????????????????
nu mai inteleg nimic.
bitza2008 spune:
Ratonelule,eu te-am bagat in ceata,am rectificat dar n-ai citit din urma.Acum se face Infarix penta