Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
Ratonelule, acum la un an se face PENTA, asta de care zic fetele ca a reaparut in farmacii.
alexa, cipri si mami
ratonelu spune:
moamaaa..bitza...deci io chiar am o probl cu memoria, pe cuv...daca nicicine m-a bagat in ceata..nu-mi amintesc
rox
anca, multa sanatate Carlei
bitza, n-am citit din urma, iertare
cat ati dat pe el?
ratonelu spune:
votat bighideanu!
al naibii, crezui ca-i pe duca de nu l-am mai votat io de cateva zile....
si cand colo sea'...e mandru nevoie mare!
eu plec acas'
v-am pupat.
bitza2008 spune:
Eu am facut dela stat,1 in mana 1 in picior...habar n-am ce am facut! Credeam ca nu mai trebuie sa fac peste o luna!Ashh,ti-ai gasit...peste o ;luna fac Hiberix-ul! Asa ati facut si voi??Nu ma lasati asa pe intuneric,va rog!
Eu sunt ametita,la propriu,de la pastilele pt viermi!!Cica vreo 3 zile va fi asa!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Am vazut poze din Grecia Super,Babymom! Super locuri,protagonistii nu mai zic
Paula Laura interesant tare articolul!Al meu nu e un copil normal desi,greutatea la nastere e de copil normal
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
claudinna spune:
bitza, eu am mers pe schema de stat d ela inceput. deci la un an am facut unul in mana si unul in picior. dr ne-a zis ca pana la 4 ani nu mai afce niciun vaccin
sper sa te fi lamurit
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Babymom ce frumos povestesti , superb
Julymorning bine ati revenit , e tare frumoasa Maia, moama ce carlionti are
Cunosc un dr ortoped, daca vrei iti dau nr lui de telefon…si noi trebuie sa mergem la un control la 1an
Curatenie fac cu ea in casa sau mai sta cu sora mea uneori, azi de exemplu a stat cu ea pana am reusit sa termin treaba
Dya…stii cum se spune “soacra soacra....”
Mimihoo a mea nu merge inca si nici nu stiu daca va merge in 4 labe, baza la mine este premergatorul…cu ala reusesc sa mai imi fac ceva treaba prin casa
Anca offf, speram sa scapati repede. Poate totusi ar fi bine sa ii dai antibioticul
Nocom sa imi spui si mie cum face sotu friptura de vaca…as vrea sa o adaptez pt Crina si normal originalul il mancam noi
Cristineescu , ce mai faceti voi?
Bitza cum se mai simte Lucas? , votat Bighidel. Nu stiu ce sa zic de vaccinuri
Claudinna am sa vorbesc cu doctora sa vedem cum facem si noi vaccinul de 1an
Am terminat in sfarsit si eu treaba....a facut sora mea pe baby sitter chiar acum la sfarsit a adormit-o ea, tinand cont ca e si ea un copil de 9 ani, e ceva
Nu ne uitati cu voturile pentru concurs va rog
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
luminita2008 spune:
tuturor!
nocom, bafta multa Dariei!
eu nu cred sa ajung la Baby Expo, n-am nici cu cine, si mai ales, n-am timp de nici unele.. si nici finante de cheltuit, asa ca... next time!
CD, multumesc mult de aprecieri! si spune-mi ii poti deosebi separat? eu aseara mi-am furat-o, mi s-a mai intamplat o singura data cand erau mici si semanau leit, iar eu eram chioara de somn... aseara l-am incurcat pe Edi cu Robi. vroiam sa-l iau la baie pe Edi primul, ca ii era tare somn, erau amandoi pe jos la ei in camera si l-am luat pe Robi, ferm convinsa ca e Edi, l-am dezbracat, si abia la baie am realizat ca am alt hun in brate... cool...
Babytza, uff, imi pare sincer rau. Sper sa va linistiti pana atunci. Din pacate, cunosc situatia... nu te pot sfatui decat sa fii calma, sa nu incerci sa impaci si capra si varza, ca nu vei reusi.... sper sa fie totul bine pana la urma. , nu mai fi suparata.
ratonel, felicitari pentru dintisori!!! ce ma bucur pentru voi!
sper sa se rezolve si faza cu patutul... poate daca il schimbi, sunt sanse sa ii placa, sa fie cumva pacalit?
andreutac, babytza, dya, muuh, ce de bunatati pe acolo prin meniuri de petreceri!
anca, nu stiu ce sfat sa-ti dau... eu le-am dat antibioc la rosu in gat, insotit de febra f mare, asta m-a ingrijorat tare, de asta am si optat cu antibiotc, mai ales ca dupa 3 zile, febra tot nu scadea, cu antitermice.... tu stii cel mai bine, in functie de starea micutei. sanatate!
dya, voi cum sunteti? am inteles ca nu ati dormit prea bine, dar ceva reactii adverse dupa vaccinuri? sper ca nu...
angelynna, bun sfat ti-a dat giuli. asa fac si eu cu hunii, paturica + jucarele si cand se plictisesc, schimbam decorul si jucarelele. merge, un timp, cat sa gatesc ceva.
july, eu nu pot face curat decat cand e si sotul acasa si sta cu ei... unde-s doi, puterea creste, si culmea, ei au inteles asta f bine si profita!
bitza, sa scapati repede de pastile si de ameteala! uff...
LA MULTI ANI MAIA SI VLAD!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti, luminosi si frumosi!
cat despre petrecerea boboceilor, nici eu nu as putea ajunge duminica, sambata e ziua hunilor si duminica avem alti musafiri...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan tot am vrut sa scriu ..dar nu am reusit.. lumi super pozici cu hunii la mare ...si suntem si noi ..pe acolo..intr-una din fotografii noi cu hunii...in fundal..suntem undeva in spate ...pe sezlongurile albe..."faceam aerosoli" LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA |
lidia, asta chiar ca-i tare! voi erati jos, pe nisip, sa-nteleg? oricum, inca o data imi pare rau ca nu ne-am intalnit...
_
Si nu uita:
luminita2008 spune:
hunilor le plac poeziile f mult, mult mai mult decat cantecele. avem ora nostra de... cultura, seara, la baie si masaj. azi, mi-a spus soacra o poezie tare faina si destul de veche, inteleg, o recita ea sotului meu cand era mic. nu-si aminteste titlul sau cine a scris-o, poate stiti voi ceva, eu n-am gasit nimic pe net. in fine, e tare frumoasa si vreau s-o impartasesc cu voi:
PESTE DEALURI, PE-UN NOR
PLUTIND, CA UN GAND
LUNA TRECE USOR
ARIPI DE VIS LEGANAND.
SI CU EA, RATACIND
DIN INALT, STELE MII
PARCA AR SPUNE, VEGHIND
NOAPTE BUNA, COPII!
NOAPTE BUNA, SOMN LIN
COPIL DRAGALAS
FIE-TI SOMNUL SENIN
DRAGUL MAMII, COPILAS.
SOMN USOR, SCUMP ODOR
LANGA TINE VOI STA
TOATA NOAPTEA, CU DOR
EU TE VOI LEGANA.
_
Si nu uita: