Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

e clar, am limbarnita si vorbesc de una singura... in speranta unor raspunsuri tarzii, intrebare: cum va jucati cu copiii? eu cam saracesc la capitolul asta, din pacate, iar ei sunt tot mai dornici de lucruri si jocuri noi... astept idei, multumesc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac
Dya, noi pate facem cam dintr-un kg de ficatei de pui,dar poti face si combinat pui+porc. Pui la calit/inabusit ficateii cu ceapa multa, morcov, sare si piper si ii lasi destul, astfel incat ei sa se patrunda bine,pana scade apa.Uneori chiar se zdrobesc singuri. Apoi, la combinatia asta adaugi unt si 1 ou fiert tare si pui totul la blender sau dai prin masina de tocat. Rezultatul este delicios, tot o reteta de familie, de la bunica. Prietena mea in schimb nu pune unt, ci smantana, apoi adauga marar tocat fin. Si asa iese bun, dar parca tot mai tare imi place prima varianta.

Dada, asa il fac si eu. Pun ficat de porc in tigaie pe un pat de ceapa, cind e aproape gata pun si ficateii, sa se faca bine, inabusit. La o punga de ficatei si cca 1/2 kg ficat de porc, pun un pachet intreg de unt. Eu am mai calit niste ceapa si separat. Apoi totul la blender, la urma de tot pun niste albus taiat bucatele mici. E yummy de tot, am facut acum 2 saptamini la ziua sotului si, de-atunci, ma tot suna lumea sa-mi ceara reteta.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi nu vorbesti deloc singura

Mi-s p-aci, am citit poezia, insa mie mi se pare a fi cantec (in genul asta ii cant eu seara la culcare)
Referitor la titlu sau cine a scris-o, eu cred (,) ca este din popor

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

bitza, eu am mers pe schema de stat d ela inceput. deci la un an am facut unul in mana si unul in picior. dr ne-a zis ca pana la 4 ani nu mai afce niciun vaccin
sper sa te fi lamurit

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Exact asa si noi.Ati avut vreo reactie de la ele????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

N am apucat sa citesc nimic din urma. Sper ca sunteti bine.

Am facut luni vaccinul de 1 an. Din fericire fara reactii. Avem 7 dinti si o masea, a spart dintele nr. 8 (deci nu hunul ni l a furat ) si inca o maseluta. Se pare ca totusi suporta binisor durerile cu ajutorul naturistelor de la Rox. In rest, numai de bine, sanatos, are 83 cm si stationeaza la 11,5 kg.
Oricum luna viitoare facem priorixul. Sper ca trecem cu bine si de asta.

Ma bag la citit din urma, macar capitolul asta sa il recuperez.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Lumi nu vorbesti deloc singura

Mi-s p-aci, am citit poezia, insa mie mi se pare a fi cantec (in genul asta ii cant eu seara la culcare)
Referitor la titlu sau cine a scris-o, eu cred (,) ca este din popor

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

dada, cantec este, da' nu-si mai aduce aminte socrela, deh, trecut-au anii.

mie imi place tare mult, nici nu mai conteaza titlul sau de cine e scris.

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lumi vezi ca asta cu limbarita e cam periculoasa ; legat de joaca, pai eu fac atunci cand ajung acasa cam asta: stau in parc pana pe la 7-7.30 si ne jucam cu cine putem sau cin leagan, tobogan, nisip, apoi urcam in casa, papa, si joaca ori cu mingea, ori cu carticelele, ori ma urmareste sa vada ce fac in baie , pe balcon, in bucatarie, ca de mai avem si maruntisuri de facut, apoi baie, lapte si somnic. Deci nu prea avem timp de joaca; plus ca in ultima luna am fost la smotru unde ne mutam .

Apropos de mutat, al meu sot e foarte suparat ca nu am ramas cu nimic din ce am strans, desi tot el a fost mana sparta si a luat chestii scumpute, ca de luam pt o viata . Nu mai pun ca am mobilat numai 1/2 din casa si la cat de strangatori suntem, nu cred ca mai suntem in stare sa facem si restul.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Lumi vezi ca asta cu limbarita e cam periculoasa ; legat de joaca, pai eu fac atunci cand ajung acasa cam asta: stau in parc pana pe la 7-7.30 si ne jucam cu cine putem sau cin leagan, tobogan, nisip, apoi urcam in casa, papa, si joaca ori cu mingea, ori cu carticelele, ori ma urmareste sa vada ce fac in baie , pe balcon, in bucatarie, ca de mai avem si maruntisuri de facut, apoi baie, lapte si somnic.

ups, asa e, dar ma mananca degetele, ce sa fac?

noi nu suntem fani carticele, nu-s bune decat de ros... noi batem mingea/mingiile la greu, le aruncam sa ni le-aduca mami, le aruncam si fugim dupa ele, scoatem si punem jucarele in cutii, ne jucam 'cucu-bau', facem concurs de mers in 4 labe, cantam si dansam... de-astea. dar caut ceva care sa implice si jucariile, de ex (gen cuburi, mingi, mici jucarii de plus, le place la nebunie cand le arat ce pot face cu ele). sunt atenti si apoi ma imita. si eu sunt in pana de idei

felicitari pentru masea si dintisor, sa stii ca mi-ai luat o piatra de pe inima, ma si gandeam daca vreun hun l-a furat cand n-am fost atenta. pfiu!

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminitza eu cantecelul asta l-am auzit pe CD Corinei Danila - Cantece de leagan. Cred ca este melodia nr 5. este fffffff fain. Imi place ff mult. De fapt tot CD mis e pare minunat pt copii la nani!!!

aste e CD-ul

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi Uite-o aici, nu stiu cine o canta!!! Corina Danila o canta mai frumos...

http://www.youtube.com/watch?v=NpSX0unOmno

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput