Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Maia
Vlad

Nausica pe tava poti pune tot ce iti trece tie prin cap si iti doresti.Noi am pus :
-un pix
-o carte
-un cd
-un tablou micut(speram eu sa-l aleaga)
-un termometru(asta in loc de seringa pt ca sotul meu a zis ca seringa e asociata mereu cu drogurile si ni s-a parut ca nu da bine pe tava)
- o iconita( daca o alegea simboliza ca se va face preot sau ceva de genul)
-bani
-o verigheta
-si o bucata de paine( asta nu stiu exact ce inseamna,ori e mancacios ori se face brutar insa stiu ca si eu am avut si am ales si Luca a ales-o si el dupa pix si termometru)

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Maia
Vlad

Nausica pe tava poti pune tot ce iti trece tie prin cap si iti doresti.Noi am pus :
-un pix
-o carte
-un cd
-un tablou micut(speram eu sa-l aleaga)
-un termometru(asta in loc de seringa pt ca sotul meu a zis ca seringa e asociata mereu cu drogurile si ni s-a parut ca nu da bine pe tava)
- o iconita( daca o alegea simboliza ca se va face preot sau ceva de genul)
-bani
-o verigheta
-si o bucata de paine( asta nu stiu exact ce inseamna,ori e mancacios ori se face brutar insa stiu ca si eu am avut si am ales si Luca a ales-o si el dupa pix si termometru)

de Luca

Wow, deci ne punem speranta in Luca sa devina medic!!! Super!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

n-avem , fratica, nimic! ne lasi in pace ori te dam in judecata pt hartuire? rox, cu tine vorb
musette, neneica, nu lasi omu sa se bucure...deci, pana la urma...am pierdut podiumul...offf
andreea, am uitat sa precizez ca-l adorm pe picioare, il pun in patut , se trezeste peste 2ore si ulra si-l luam cu noi in pat.nu doarme mai bine, tot asa de des se trezeste...iar noi dim suntem intepeniti.
moama...ce de bunataturispui tu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, poftiti la si , fetele

Maia Sofia pui de Andreea ada si Vlad Constantin pui de Codruta27

Nocom tinem pumnii stransi si scoatem agitatele pentru Daria

Babymom moama ce poze frumoase

Babytza mi-am propus aseara dar am uitat … La Multi Ani pentru tatal Valentinei , uofff cate discutii

Bitza sper sa reusesi cu tratamentul

Claudinna din pacate parintii strica de multe ori…am mami si Razvan

Nausica si la mine soacra o vede o data sau de doua ori pe luna…chiar si atunci da sfaturi… din punctul meu de vedere e zero barat pt mine

Ratonelu sper ca Sasha sa revina la ganduri bune cu patutul . Felicitari pentru dinti

Am un copil care numai dupa mine vrea, mi-s si singura acasa si iar am o groaza de treaba…plus ca daca o las singurica pret de cateva minute in carut poate sa cada in cap..a prins miscarea de se ridica in sus si se apleaca peste carut ….in patut e smiorcaita, in scaunul de masa la fel…o solutie please?????? In schimb e cea mai fericita daca iesim la plimbare pe strada

Are si fruntea rosie...s-a dat cu tacsu cap in cap aseara....am un baietoi per total chiar daca are cercei si altceva

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

angelyna, am eu o solutie. imi dai mie crinul. ma descurc.
aaa.....ti-l trimit pe sasha, doar nu credeai ca ....moca.
bitza, pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Maia
Vlad

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Angelynna, nu cred ca ai ce sa faci cu Crinuta, este probabil intr-o perioada de mamodependenta acuta, la fel si Eva mea. E umbra mea peste tot, pana si la baie mergem impreuna. despre celelalte treburi casnice si nu numai, iti imaginezi ca nu reusesc sa fac nimic in afara celor 4 ore cat sta cu bona. Poti astepta sa treaca, sau faci schimbul cu Ratonelu

Maia, Vlad

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andreutac,recunosc ca mi-ar placea.
Cd a fost f tare si mi-a dat o interpretare a lucrurilor pe care le-a ales.A zis ca o sa fie un dr,painea lui Dumnezeu( asta ca tot nu stiam eu cum sa asociez painea acolo)Merci CD pt intepretare
Sanatate Evei!

Paula laura ma tot tineam sa-ti spun ca e super locatia la care ati fost in concediu,am notat hotelul

Babymom superba si locatia voastra.sa mai dai niste amanunte te rog.in rest sunteti niste frumosi toti 4.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, superba locatia, mi-ar placea si mie asa o insula retrasa. Sunteti frumosi foc

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI!!! MAIA SI VLAD!!!

Ne-am trezit si noi dupa o noapte naspa s-a trezit la 2 si pana la 3 jumate a tot plans si jelit.Nu stiu ce e cu el ca de vreo 2-3 sapt o tine asa cusomnu noaptea
Babytza imi pare rau de discutia cu socrosenia.Macar tu ai sprijinul sotului.Eu acum o luna m-am certat pt ultima data cu soacra ca nu mai vreau sa o vad dar din pacare sotul a fost cand de partea mea cand de partea ei asta e
Carla
Angelynna Andrei e asa de pe la 8 luni si inca nu ii trece mamodependenta.Eu sunt tot singura cu el si e lipit de mine si cand doarme vrea sa stau langa el sa stea lipit de mine.
Acum chiar merg sa gatesc o ciorbica si ficatei cu piure si el sta dupa mine prin bucatarie pe jos ca alta solutie nu am.
Si apropo de papa Andreuta imi dai si mie reteta de pate de casa.

Iar ca meniuri pt petrecerea de 1 an
noi am avut asa:pateuri cu branza, carne si ciuperci, salata de ciuperci, salata boeuf, salata de vinete, rosii umplute, ardei cu branza, chiftelute, snitelute cu susan, mezeluri, pasta de branza, pulpe la cuptor cu garnitura de orez cu legume si bineinteles baza la noi in ardeal(banat) prajituri de vreo 5 feluri si tortul.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput