Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
La multi ani Maia , Vlad !!!! Sa fiti sanatosi si frumosi , iubiti si fericiti !!!! Mamici sa va traiasca puii !!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
ratonelu spune:
rox, ce matinala esti
nocom, la tine ma asteptam
neata si de la mine
iertare ca n-am mai intrat de cateva zile, schimbari multe la serv....
in alta ordine de idei, sasha de 3nopti nu mai vrea sa vada patutul. samb a ramas la soacra-mea pt ca noi am fost la nunta si gata! de dum nu mai vrea sa vada patutul...urla, plange...zici ca lesina de-l pun in patut. aveam si eu o alinare ca in fiecare seara isi bea lapticul si adormea in 5min....de 3zile am luat-o razna. il legan pe picioare 40 de min si abia apoi adoarme, in conditiile in care nu s-a schimbat nimic in programul de zi.ajuuutttoooorrrrrrr
si va intalniti dum sau ce zice nausica(n-am citit decat pagina asta)
buan dim, dulce e viata
MAIA SI VLAD!
ratonelu spune:
cu mare intarziere....
la multi ani TEOMARIA SI NOCOM!
(iertare, Nocom)
sa fiti sanatoase, sava aduca puiutii numai bucurii!
babytza spune:
ratonel chiar la tine ma gandeam Nasol cu patul Sper sa isi revizuiasca atitudinea si sa revina la ganduri bune din patutul lui
Poze
ratonelu spune:
am dat send din greseala
vroiam sa spun ca subscriu la...atitudinea ta
daa, nasol cu patutul...oricum...l-am cautat si bibilit pe toate partile, am schimbat lenjeria(nu i-o fi placut coloare lu baietu' meu..)...nika....daca-l pun in patut...parca-l inchid cu gratii! intinde manutele, santajistu, si plange cu niste lacrimi de zici ca lesina....
il culc pe picioare...offf
aaaaaa..si-n alta ordine de idei, i-au iesit 2dinti...sus! bine, abia se vad!
deci...avem 4 dinti.
(si unele credeau ca n-o sa avem deloc
babytza spune:
ratonel chiar asteptam continuarea Adica ma gandeam oare subscrii la faza cu patutul sau la
Felicitari pentru dintoci Acum chiar il vreau inapoi pe ala imprumutat
Poze
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu aaaaaa..si-n alta ordine de idei, i-au iesit 2dinti...sus! bine, abia se vad! deci...avem 4 dinti. (si unele credeau ca n-o sa avem deloc carla,mami de putoiu sasha |
4 dinti,ati pierdut ultimul loc.....noi la un an si o saptamana avem 2 dintisori,v-am luat
Luminita nu am pus poze,asa am zis dar intre tmp am auzit niste povesti cu poze puse pe net si nebuni care nu stiu ce fac cu ele,am devenit un pic paranoia asa ca m-am hotarat sa nu mai pun poze pe net.
deci cum e cu intalnirea boboceilor?se poate muta in alt week-and?nu putem ajunge week-andul asta
de Luca
andreutac spune:
Neata si multam de cafeluta!
Noi am avut o noapte aproape normala, pe pitica inca o mai doare burticuta, a tot plans in somn, insa nu s-a trezit, am tot mangaiat-o pe spate si a adormit la loc.
Babymom, multumesc pt. raspuns, sper sa treaca cat mai repede problemutele, ca mi se rupe sufletul s-o vad suferind. Cat despre Sarti chiar m-am documentat pe net, unde parerile erau impartite: unii ziceau ca e destul de aglomerat, altii ca-i fain, unii spuneau ca mai degraba Vorvourou (sper ca am scris bine). La anul tot spre zona asta cred ca ne orientam, inca mai avem timp de gandire.
Babytza, imi pare tare rau sa aud de problemele cu soacra, in conditiile in care mereu te-am admirat, desi nu cred ca am spus vreodata, pentru atitudinea ta vis-a-vis de taticul Tinei si relatia cu el. Sper sa rezolvati inconvenientele si sa petreceti pe cinste duminica. am si soricelul sa treaca repede perioada nasoala cu maseluta si sa pape din nou bine.
Si noi sambata avem aniversarea Evei, ii vom rupe si turta, organizam o petrecere restransa, acasa, adica noi, ambele perechi de bunici, sor'mea si cumnatul, nasii si o pereche de prieteni. Ca meniu o sa avem asa: la aperitiv ciuperci cu maioneza, chiftelute, pate de ficat facut in casa,ardei gras umplut cu branzica cu marar, rosii, masline; sarmalute; friptura la gratat. Tortul nu-l vom comanda, ci vom merge in spiritul traditiei din familie. Bunica mea face un tot super, reteta proprie in mare masura si am ales varianta asta nu numai din cauza ca este delicios, ci si pentru ca bunica mea se bucura ca ii poate face asemenea bunatati si stranepoatei.
Babytza, mi-ai facut o pofta cu placinta ta cu carne de nu mai pot. Dintre preparatele de patiserie e preferata mea.
Ratonelule, imi pare rau de faza cu somnicul in patut. Poate daca incerci sa-l iei cu tine/voi in pat...zic si eu, poate are nevoie sa va simta aproape. Felicitari pentru cei 2 dintisori noi, vad ca ne ajungeti din urma! Noi am ramas in 6 dinti de la 10 luni si nu prea sunt semne ca ar mai iesi altii prea curand.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria