Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am vazut poze, clipuri si filmulete superbe!

baby_boy, pana la urma mi-am gasit azi aici pantofi. maine fac o poza sunt cam inalti, insa imi plac ff mult. am gasit si gentuta pt ei
imi mai tr un bolero, insa cred ca-mi iau material si ma duc la o croitoreasa, ca shanse sa gasesc ce vreau, nu prea am...
meniul deosebit n-am avut la motz: aperitiv (piept de pui umplut cu ciuperci, mezeluri, branza, rosii, icre facute in casa, salata de vinete..)
sarmale cu mamamliguta si friptura la gratar: mici, carne de porc, peste, pui...cu maioneza de usturoi si salata de varza

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom nu am rezistat si am descis totusi pozele Moaaaaaaama ce copii frumosi Aia cu pustiul plin de nisip e mortala Te puuup

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Meniul nostru de petrecere: ardei proaspeti umpluti cu crema de branza , placinta cu carne facuta in casa, paste cu legume( fresh) , platou cu diverse mezeluri si branzici , salata de icre si vinete , apoi gratar cu pui, porc, mici si frigarui cu garnitura cartofi prajiti si mujdei ... David va papa mancarica lui. Meniul e pentru noi astia mari. Tina o sa pape ii place ei, in special gratarul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, zau ca nu avem cum sa-i ferim! mai ales ca ei intra acum in contact cu alti copii, plus ca am auzit ca se ia si din apa de la robinet...cu care spalam vase, fructe, legume...

Anca, sanatate multa pentru Carla!!

Cuscra, iesi buna zacusca??? acum vin si eu sa pap!!

Razvan a facut vaccinurile de la stat, deci si in mana si in picior.

babytza, imi pare tare rau de situatie...nu e corect shantajul asta sentimental...

nikolici, nasola treaba cu pustii aia...chiar sunt periculosi...
azi era in fata primariei, unde sunt fff multi copii mici, un baiat cu o tzeava din aia de PVC cu cornete de hartie si tot tragea cu alea. i-am zis de cateva ori sa inceteze...fff frumos! apoi i-am zis sa se duca la mama lui s sa-i duca teava, sa nu cumva sa raneasca pe cineva...s-a dus...si stiti ce a facut mama lui????? i-a mai dat niste cornete!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Rox imi pare rau de scandal, trebuie sa se rezolve bine pentru voi, nu se poate altfel, doar e ziua shoricelului
mi-ai facut o poftaaa cu meniul tauyammmii

Copiii aia din Tineretului despre care spune nikole cred ca merita o mama buna de bataie

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Cum e cu intilneala aia de duminica? Mi-a scapat mie ceva? Sau e in cerc restrins?

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Nicole, zi-mi si mie, please (pe privat) de unde ai luat House seria noua. Eu am cautat azi si n-am gasit. Noi ne uitam acum la Desperate Housewives, dar vreau sa-i fac o surpriza sotului, care e fan House, a vazut toate episoadele de 2 ori .

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

A, si sa va mai zic ceva.
Azi s-a prezentat soacra la datorie, nu stiu cum de-a apucat-o brusc dragostea de Ania. Asa ca am iesit cu ea in parc si am pus-o la volanul carutului, iar noi ne-am dat cu rolele. Bune si soacrele astea la ceva.
Apoi sotul s-a dus la birou, iar eu am venit cu ea acasa, unde mi-a impuiat capul. Am pus-o sa calce si eu m-am dus sus sa fac ordine in dulapuri. Nu stiu, frate, cum isi inchipuie ca poate sa-mi dea ea mie sfaturi, in conditiile in care o vede pe Ania o data la 3 saptamini.
Ma rog, ar fi ok sa mai vina din cind in cind, Ania o iubeste si mai reusesc si eu sa catch up cu calcatul si cu altele de genul asta. Cu treburile de zi cu zi reusesc sa ma mentin pe linia de plutire.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza,

Va servesc cu ceva???
si

Va multumesc mult de tot pentru urari nausica, andy.p, Muuh, babymom, anamona, Alina, claudinna Va doresc si eu tot binele din lume!!!

Nausica nu era nimic privat, eu propusesem sa facem petrecerea boboceilor duminica aceasta cat inca este cald afara, insa vad ca oricum nu prea avem doritoare pentru petrecere, iar cele care vor nu pot veni. Asa ca o lasam balta... (cel putin acum)

babytza sper sa avem vreme ffff frumoasa in we, si noi avem petrecerea Darie sambata. Distractie placuta!!! cat priveste socrosenia.....hmmm......HOROR!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Neata

Cafea si pepsi

Poze

Mergi la inceput