Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Lidia super misto filmuletele ICe draguti sunt copii tai cand "beau sampanie"
Babymom mi-a placut la nebunie cum manca Dragos nisip si cum se catara pe pietre1 Ai un adevarat explorator acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

apropo de chestionarul Nausicai, obiectele de pe tava
pe tava as vedea obiecte ce indica harnicia, inteligenta si meseria
- stilou,
- carte
- seringa
- surubelnita
- pensula
- un instrument muzical la indemana (fluier, muzicuta, etc)
- calculator

in principiu nu sunt de acord cu obiectele ce indica avutie, parca as vedea lanturile groase de aur....
1. nu o sa pun bani, sa va spun si de ce:
banii nu sunt un scop in sine: chiar daca mi-ar placea ca T sa nu duca lipsa lor, ar fi bine sa ii castige din munca ei +> mai degraga as pune acolo, asa cum spuneam mai sus, niste obiecte care sa indice ca va fi harnica si desteapta.

2. nu o sa pun cheia de la masina - masina e o unealta la indemana oricui

3. bineinteles nu o sa pun aur

sunt indecisa, la obiectele ce indica frumusetea, pe urmatoarele considerente:
- odata ar fi cam inutile: T e oricum frumoasa (ce as putea spune, doar e fetita mea, nu?)
- in al2-lea rand ar putea indica frivolitatea, mai ziceam eu mai demult ca ma feresc in a imi educa copilul in stil Barbie, sa ajunga sa danseze ca Shakira in Bamboo la nici 14 ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara,

Fetelor , va mai aduceti aminte povestea Feliciei cu pustanii aia cu pistoale???Ei bine, am avut si noi ceva de furca, numai ca stiind povestea de pe forum, am intervenit in tromba.Au venit, unde erau numai bebelusi (zona Pampers in Parcul Tineretului), cu pistoale cu bile, care sunt foarte nasoale, mai ales la fatza, am rugat pe nenea de la paza sa i trimita la plimbare, intre timp deja trasesera o bila, catre un copil, pe care nu l-au nimerit din fericire...eu si Ada ne-am luat frumos copii si ne-am carat catre un alt loc mai safe.Dar cred ca faceam o mica crima, dc se luau de copiii nostri.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Bitza nu a iesit nicio maseluta Asteptam cu interes sa iasa mai repede , ca iar a intrat in faza de nu papa la pranz

Am dat send din greseala, mai am de scris

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani puiutilor care azi fac un anisor!

La multi ani, Nocom!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Legata de intalneala boboceilor duminica, imi pare rau dar eu nu pot ajunge.Plecam din Bucuresti!Dar o sa ma multumesc cu poze frumoase de bobocei alesi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Paula e super articolul, merci

babytza uite ce-o asteapta pe soacra ta daca te mai supara

Lumi am vazut pozele cu hunii care s-au facut baieti mari dar stii ca de fiecare data imi dai de lucru? ma uit la poze cu amandoi si stiu care e Robi si care Edi si apoi ma uit separat si incerc sa ghicesc

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Si sa mai zic ceva...si pe urma ma bag la House noua serie....yuhuu.
Am facut reclamatie la Pampers, ma rog la cei care ii comerciealizeaza, am primit un pachet nou noutz si scuzele de rigoare, pentru cei cu defect, pe care i-am luat din Hypermarket.Mi-au cerut 2 chilotzei si punga sa vada lotul.
Mersic Tzitziri de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Sa vad asa am reusit? Vacanta 2009

LE: Uau! Am facut o varza, dar pana la urma am reusit. Scuze de hieroglifele mesajului anterior...
Am incercat sa fac o selectie intre poze, dar... tot multe au ramas.

Acum, cum voi reusi oare sa dau un titlu linkului. Pauza asta de net vad ca m-a facut sa uit si putinele lucruri pe care le stiam

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

acum am vazut si eu pozicile voastre...mi se pare de vis...parca sunteti intr-o casutza ..pe o insula retrasa...doar voi patru...SUPER

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu am mai vorbit cu Moni de vineri dimineata, sper ca sunt bine si o lasa Atomix sa doarma

Andy g noi exact in plina eruptie de dinti am luat o mucioseala de la un alt bebe din parc. A fost de scurta durata dar era totusi o raceala . Multa sanatate sa va treaca repede. Eu as mai merge la un doctor , sa fiu eu linistita.

Babymom bine ati revenit !!!!! Maine ma bag si eu la poze, nu am acum starea necesara sa le vizionez

Roxi sa il stapanesti sanatoasa

Cristina

Luminita pe scurt: nu are ce sa treaca...am declarat razboi oficial soacrei. A indraznit sa ne interzica sa il invitam pe tatal Valentinei la ziua lui David. A zis ca e doar in famlie si ca el nu are ce sa caute acolo. Ca daca vine el, ea se ridica si pleaca.... Discutia este mult mai lunga si foarte urata, nu e cazul sa dezvolt aici foarte urat din partea ei sa puna problema asa si sa joace teatru.... NU ma asteptam sa fie atat de rea. MI-a lasat un gust amar....
In concluzie : Cata s-a certat cu mama lui, eu cu el, Tina a plans ca nu vine si tati , tatal ei a ramas interzis cand i-am povestit, iar soacra a dat o tura si pe la spital ca o luase inima.... O sa ne bage la balamuc...

Nocom duminica asta ?????????? Eu ii fac ziua piciului....
Va sustin si eu de la departare la concurs

Niko au si subtitrare ???

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput