Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 4
Nausica spune:
La multi ani, Nocom! Sa fii fericita!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nocom spune:
Multumesc babytza, paula, alexaM
babytza La Multi Ani pentru taticul Valentinei!! Si eu vin daca ai nevoie la scuturat socrosenia!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy.p spune:
Buna seara fetelor.
Nu puteam sa nu intru,desi sunt rupta..da nu pierd ocazia de a-i ura Nocom.Sa fii sanatoasa si fericita alturi de copii tai si de familia ta.Multi ici si de la noi.
Sper ca vedem poze cu sarbatorita..si succes la concurs,tin pumnii sa castigati
Babytza ptr taticul Valentinei..sper sa-ti treaca supararea.
Babymom bine-ati revenit din concediu,ma bucur v-ati simtit bine,vazut s pozele ff frumoase
andreutac sper sa va treaca repede problemele cu burtica
Lidia superbe videoclipurile
Paula ff interesant articolul.
Roxana imi vine sa-l mananc pe Mikul ,cat e de frumos,si nu e slab deloc
Nusha
Multumesc fetelor care mi-au raspuns legat de durerea mea de cap,azi am simtit asa o presiune toata ziua,da nu m-a durut ca ieri.va .
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
Nushulica, multumesc .
Andreuta, da - in Grecia am fost, in Sarti; ne-a placut mult, atat de mult ca si la anu' tot acolo vrem sa mergem. Dragos e blond de cand s-a nascut, dar acum se vede mai bine ca are mai mult par si e mai auriu de la soare.
Legat de problema digestiva a Evei, gazele sunt normale dupa o enterocolita ( inteleg ca asta a avut, nu? ); dureaza o vreme pana cand mucoasa digestiva se reface complet si intestinul isi reia functia in totalitate. Da-i alimente usor digerabile si asociaza-i ( daca n-o faci deja ) Biotics. Atentie la produsele lactate ( si la alte alimente fermentescibile )! - daca intestinul nu e refacut complet, diareea poate sa reapara in forta.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
bitza2008 spune:
Salutare!
Angelynna n-am avut simptome,dr ne-a trimis sa facem copro pt ca l-a vazut iritat la fund si a banuit viermi.
Am fost la dr,ne-a dat tratament la toata familia,dar acum am vazut ca eu nu pot lua tratamentul ca alaptezsun maine dr sa vad ce zice,ce sa fac!
Am facut vaccinul,varianta de stat,in lipsa de Infarix...daaar,a facut si in mana si in piciorsi a zis peste o luna sa iau Hiberix-ul.
INTREBARE...Cele care ati facut vaccinul de stat,tot asa ati facut?Si in mana si in picior?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anamona spune:
babymom, dragos e minunat :) iar impreuna cu el si Victor formati o familie foarte frumoasa.
maine il arat pe Dragos si Theiutei, sunt singura ca o sa fie foarte bucuroasa.
s-a schimbat foarte mult de cand nu ni l-ai mai aratat, are alura de copil mare acum :) s-a blonzit si i-a crescut parul...
pare ca v-ati distrat frumos in vacanta, mi-a placut plaja salbatica
pup