Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolici spune:
DARIA DE NOCOM SI DAVID DE NUSHULICALA MULTI ANI!!!SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI, NOROCOSI SI BANOSI!!!
NUSHA SI NOCCOM SA VA TRAIASCA PUIUTZII, BEM IN CINSTEA LOR!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Neata si multumim de cafea Claudina O savurez repejor ca sa fugim in parc si pana la dr sa ii iau Tinei adeverinta de sport
Khristin ce mai faceti ?
Nushulica ce frumos l-ati pupacit pe pui
Noi am trecut serios la sculatul noaptea sa papam Sper totusi sa fie nervisori de la maselute ...va place cum visez , da ???
Babytza si puiiValentina David
Poze
dyanira spune:
Noi suntem cam necajiti.Ramanem singuri cuc pana duminica.E prima data sper sa ne descurcam
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Buna dimineata.
Sunt chiauna..am dormit cred ca vreo 2 ore legate..Alexia a marait si a plans mai mereu.Intrebare:Poate fi de la laptele pref in schimbare??Trecem pe junior
Dya sigur va descurcati..si noi ramanem singuri destul de des,e greu da trece
babytza cat astept sa-l vad pe soricel in hainutele de gala
Nusha ce frumos ati iubit puiul,multumim de tratattie si Aniversare frumoasa
Claudinna multa sanatate lui Razvanel
Anca sper ca e mai bine CArla
Ange ce gospodina esti
Nerantula ce cuminte sta Gruia,si ce frumoos e
Nikolici,Ada,Bitza,CArla
LA MULTI ANI DARIA,DAVID SI IOANA.SA CRESTETI MARI,FRUMOSI SI SANATOSI
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
ratonelu spune:
ada
anca, multa sanatate
laura, poate de la dinti?
rox.....io ma bucur cel mai tare....ca visezi asa
diana, nu fi trista, nu e asa mult poana dum.stai cu noi si trece repede.
tatonelu, neata
300 spune:
Neata
Eu tocmai ce-am primit un telefon peste bot de la Anda in timp ce-o "adormeam". Nu, nu mai pot citi prea mult in timp ce-o alaptez/adorm pentreu ca vede telefonul si il vrea ea.
Asa ca, daca mai aveti ceva cafea in plus scurgandu-se de pe ibricuri pasati-mi si mie o ceasca va rog, cu zahar si lapte.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Monyca.C spune:
Andy.p si eu sunt cheauna de somn..chiar vroiam sa va intreb ce se intampla..Eva s-a trezit cred ca din ora in ora sa suga !!!!!!! de la ce poate fi ? aveti idee ? sunt asa sfarsita, nu stiu cat mai rezist..ma batea gandul s-o las sa doarma cu taica-su..poate nu se va mai trezi atat de des..nu ma mai simte langa ea...cine stie..oooffff...
9+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
andy.p spune:
Carla nu mai stiu ce sa zic.
Monyca asa se trezeste si alexia,apropae non stop maraie,plange,daca i-as da lapte din bibe sigur ar vrea...problema e ca ea nici nu sta cu altcineva noaptea,daca vine taica-su numa daca pune mana pe ea urla de zici ca o omori de frica sa nu o ia de la mine...nu bine se linistetste spre dim,ma trezesc la Andy...simt ca ma lasa capul..toot am dat vina pe dinti,da nu se vede nici unul,ma gandesc ca o doare burti de la laptele ce nou...nu mai stiu.
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Neatza, si pentru toata lumea, fetele
Babytza moama da’ ce vestimentatie, abia astept sa vad purtatorul. Muraturi iti trimit cand sunt facute …marul discordiei…uoffff,las ca trec toate dupa cum se spune…sper . Este delicios bebele fan . Dream on dear mam
Elly bine ati revrnit din plimbari, asteptam pozele. Felicitari pentru primii pasi singurica ai Biancai
Ehhh, anul trecut pe vremea asta eram in pregatiri de bebe…spalat, calcat….nu mai zic de zugraveala si curatenie
Nushulica La Multi Ani inainte cu sotul tau si multa fericire din partea noastra
Clau da, mai avem pana facem vaccinul dar as dori sa ma interesez din timp am si multam de grija. Sper sa nu raciti si sa nu aveti nici reactii adverse de la vaccin, numai bine
Multam de cafea dragelor si de pepsi, sunt delicioase si tare bune, mai ales ca m-am trezit devreme si culcat tarziu
Anca speram sa fie bine in continuare
La Multi Ani sarbatoritilor nostri… da’ cati sunt
Daria Anastasia de Nocom
David de Nushulica
Ioana de Julax
Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte
Eliza de lavida
Dya si eu la fel faceam cu verisorii mei….erau trei la numar iar eu aveam vreo 7 sau 8 ani . Hai nu fi trista, suntem si noi p-aci pentru companie
Andy.p trebuie…altcineva nu are cine sa faca, mama e toata ziua la munca si raman eu. Laptele vrei sa il schimbi? Nu prea inteleg intrebarea ta si mai ia cafea de la mine caci si eu sunt chiauna
300 uofff sa vezi cate palme si par smuls am eu recompensa de la fata mea…am mami si Anda
Monyca.C ma gandesc ca este vreun puseu de crestere am si hai capul sus, las-o cu tati cateva ore sa te odihnesti, doar acum ai mare nevoie de odihna
Am inceput sa fac zacusca insa nu am multe borcane…asa ca va trebui sa faca tati un drum pana la socrela
Crina s-a trezit ;a 6 jumate...a baut 150ml lapte la 7 si un pic... la distanta de o ora a mancat cereale cu lapte iar acum doarme.
Ultimele noutati: duce mana la ureche dupa ALO TATI, ii spune lui mamaie MAIE si lui tataie TAIE.
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Angi am inceput treptat schimbarea laptelui,intrbam daca nu o fi de la noul lapte agitatia asta....poate nu s-a inteles,sorry da sunt
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)