Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Daria!
La muti ani, Ioana!
La multi ani, Ruxandra!
La multi ani, Anna!
La multi ani, Eliza!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Nerantula, ai un baiat de nota 10! m-a impresionat cat de cuminte a putut sa stea la tuns!
Chiar ma intrebam ce faceti, de nu ai mai intrat
stie cineva ce e cu piolica? parca nici pe ea n-am vazut-o!
babytza, abia astept sa-l vad pe David gatit de ziua lui! ce am mai cautat si eu o camasa pt Razvan! nu gasesti frate in Caracal!
dya, dupa vaccin, la 24 de ore, timp de 24 de ore, Razvan a facut febra, cea mai mare fiind 38.3 sau cu 4, nu mai stiu exact. l-am tinut pe nurofen si a fost ok. alte simptome: usor apatic, pofta de mancare diminuata. dupa o zi-doua si-a revenit
angelynna, si sa nu aveti reactii la vaccin! dar mai aveti pana-l afceti, nu?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
am uitat sa va dau si !
din pacate, in dimineata asta Razvan a facut febra...avea de aseara nasul un pic infundat. i-am pus ser si a dormit ok pana la 24.00 cand s-a trezit ca se udase...pampersul prea plin, ca aseara dupa ce a papat s-a dus cu tac-su in camera si a si adormit pana s vin eu sa-l pregtesc de culcare...il avea de la ora 20...
deci azi-noapte nu avea febra
dimineata in, pe la 6, a inceput sa planga si l-am simtit ca e mai cald.
i-am pus termometrul si avea 37.6
la 15 minute avea 37.7...
nu a vrut nurofen, asha ca i-am pus un supozitor cu paracetamol
acum doarme...insa tot caldutz mi se pare...
ce ar putea fi??
dimineata a baut tot bibele cu lapte, i-a spus "pa" lu' tac-su cand a plecat din camera, din proprie initiativa (asha face cand pleaca cineva din camera), stare generala buna, as zice
prin orash erau cativa copii bolnaviori...pana si niste prieteni iesisera cu fetita careia ii curgea nasul si tusea...si mama ei acuza dureri de gat...
nu a stat chiar langa ei, insa s-au jucat cu aceeasi minge, s-au plimbat cu aceeasi bicicleta...
plus de asta, variatiile astea mari de temperatura...
of,of!
blog cu basca
Razvan
ratonelu spune:
neata!
claudina, cred ca vremea e de vina, plus ca sunt multi bolnavi. numai eu cunosc o gramada de copii si chiar si adulti multi raciti.
multa sanatate.
Nerantula, Gruia este un baietel model! cred ca Sasha nici sa suporte pelerina aia....n-ar putea! cred c-o sa-l tund eu in somn....aaaaa...am uitat, nici asta n-am cum sa fac, ca noi nu prea avem somn.ce viata ...complicata
ratonelu spune:
DARIA,IOANA,RUXANDRA,ANNA,ELIZA SI CAVALERUL DAVID!
sa fiti sanatosi si cuminti-cuminti!
(ce vreti, am si eu un fix cu ...sus numita cumintenie)
rox, ce va mai pregatiti, nenica! auzi...zici ca iti spunea sotul ca te invidiaza ca stai acasa cu cochilu? parca recunosc cuv astea.....
ratonelu spune:
chiar, piolica, pe unde umbliiiii?
iar alte excursii de vis si vii apoi si ma oftichezi aici?
serios, baga si tu u ochi-cuv-semn...sa te vaza lumea ca esti bine.
anca81 spune:
Buna dimineata &
David
Daria
Ioana
Ruxandra
Anna
Eliza
Bitza, nu stiu daca te-a lamurit cineva, n-am citit tot din urma, Hiberix este vaccinul impotriva Haemophilus Influenzae. Daca ai mers pe schema privata se gaseste incorporat in vaccinurile Infanrix Ipv + Hib sau Pentaxim, asa ca nu trebuie facut separat. Schema de stat din cate stiu eu nu contine imunizarea impotriva Haemophilus Influenzae, cred ca de aceea ti-a recomandat medicul Hiberix.
Nerantula, ce barbatel curajos si cuminte ai acolo . Carlei doar bretonul i l-am taiat si mi-a luat o zi intreaga sa o tot ciupesc, nu sta locului o clipa.
Claudinna, sper sa scape Razvanel de raceala, poate e doar reactie la vaccin.
Carla e tot mucioasa, nu i-am dat antibiotic pentru ca n-a mai facut febra, 37.4 avea aseara. Sper sa scape fara
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
gaia.nevia spune:
Daria Anastasia de Nocom
David de Nushulica
Ioana de Julax
Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte
Eliza de lavida
La multi ani puilor! La multi ani, mamicilor, sa fie sanatosi, norocosi si veseli!
Ce de sarbatoriti avem azi.... Ce emotie.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
dyanira spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Daria!
La muti ani, Ioana!
La multi ani, Ruxandra!
La multi ani, Anna!
La multi ani, Eliza!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult noroc si belsug in viata!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Claudinna multa sanatate lui Razvanel!!!Poate e o reactie la Priorix daca nu a trecut mai mult de 10 zile de la vaccin.Am inteles ca reactiile apar intre 7 si 10 zile.Ah si inca ceva v-am votat cu intarzaiere si cu scuzele de rigoare.
Anca multa sanatate Carlei.
Angelynna bravos surorii tale ca are grija de Crinuta!!!Sa stii ca si eu aveam 9 ani cand era sora mea bb mic si o schimbam ii dadeam papa o plimbam pe afara o adormeam etc.O iubeam tare mult!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR