Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura exact asa am patit si eu acum 2 sapt cand am trecut pe junior.Eram disperata nu stiam ce sa mai fac toata noaptea se foia si maraia si se tanguia si la el de la dinti nu era ca are 16 nu mai are ce sa iasa.Acum parca s-a mai linistit la burta eu eram disperata vroiam sa ii iau alt lapte cu toate ca el a baut numai nestle tot timpul tare greu l-a tolerat.Nici acum nu e obisnuit de tot.Ii place dar il cam supara burtica.Plus ca ba face moale ba se constipa.Si eu care vroiam sa il tin pe lapte praf pana la 3 ani , greu....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Maine...care e si pe la cat e la BABYEXPO? De dna Nocom stiu...restul?Asa...veniti si pe teritoriul nostru, ca noi tot am umblat pe al vostru

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

si noi, de indata ce binevoieste sotul .... szi eru sper sa plecam cat de repede, dar parca vad ca ne-apuca ora 1, 2

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Laura ma gandeam zilele astea la tine...cum e cu new ul in viatza voastra, pregatirea lu; Andy pt. scoala...nu am inteles, poate ai scris, il duci tu de manutza la scoala?
Hai pupici sa-ti treaca caputzul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p daca il recurgiteaza, are kk moale sau o vezi ca se strange la burtica poate sa fie mai mult ca sigur de la lapte. Ce lapte incerci?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
si io cheauna de somn mama lor de muci!!!
DARIA
DAVID
mamici sa va bucurati de puiuti sanatosi, cuminti si norocosi!!!
Nusha, felicitari pt 4 ani de casatorie, la cat mai multi!!! petrecere frumoasa!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Claudinna SANATATE LU RAZVANEL!!!

Mergi la inceput

Eu plec acum la targ, pe urma am businessuri de facut in alt parc cu alti bebei...noi socializam la greu cu mici si mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Claudinna multam de cafea,nevoie mare si la mine!Is tare ametita de la pastile Sanatate lui Razvanel!
Anca cum e Carlan azi?Sper ca ati scapat de tot de febra!
Luminita incurcasi hunii??
Dya te descurci tu!Trece repede timpul...eu sunt invatata deja!Am aproape 2 saptamani de cand doar cu Lucas si mai este o saptamana pana vine tati!Eu ma plimb toata ziua si asa imediat e seara
Andy.p,RAtonelu'

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza.

ma gandesc sa va resuscitez atentia versus topicul "puseu". De crestere, bineinteles.

Vad clar la Radu. Mananca de rupe. De 8 ori pe zi. Si-a crescut portia de lapte, in plus mananca 4 mese, si mai vrea si de pe la noi prin farfurii. Iar pe Teo il brutalizeaza si-i mananca mancarea, i-o ia si din gura!
Daca nu-i puseu de crestere, nu stiu cum sa-i zic...
O fi si la voi, n-o fi...

Carla, Laura,

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bitza bravo!!!Ce bine te descurci tu mamico!!!Mie mi-e frica sa nu fie bolnav atata tot ca eu nu am nici permis sa merg la spital daca e ceva grav dar doamne doamne are grija de noi. oricum si in rest eu stau majoritatea timpului cu el si ma descurc!!!Offff doamne ajuta!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput