Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
Ada noi nu avem puseu asta din pacate ca Andrei mananca ca o vrabiuta de vreo 3 sapt.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Alina am sa treaca mai repede mucii
Bitza ma bucur ca mai e putin si vine tati si speram sa scapati de boala cat mai repede
Nikolici socializare placuta, ce cumparati de la targ?
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
300 spune:
David
Daria
Ioana
Ruxandra
Anna
Eliza
Sa va faceti mari, frumosi, sa-i iubiti pe mami, tati si frati unde este/va fi cazul!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Claudinna, multa sanatate lui Razvan! Sper ca sunteti mai bine deja.
Anca, daca ai pe unde, mai mergi la un medic si evzi daca iti prescrie antibiotic. E posibil sa ti-l fi dat pentru ca boala voastra persista de ceva vreme deja si aveti si antecedentele alea cu caca (desi eritromicina nu cred ca acopera partea asta de crocobauri). Noi am primit biseptol (sumetromlim) dupa ce am tratat tusea peste o saptamana si la control ne-a gasit cu rosu in gat cu secretii. Ma gandesc la voi si sper sa fie mai bine. Pentru gatisor incearca sa-i dai macar cu tantum verde, poate o doare.
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
Ramo, multumesc pentru mesaj, esti o scumpa, ce ne-am face noi fara tine . Tantum ii dau de 3 ori/zi, febra nu are decat pana in 37.5 asa ca nu i-am dat inca antibiotic. Nu mai merg la nici un medic, e dezastru ce e pe la usa cabinetelor, daca cumva face febra am un medic care vine acasa de urgenta insa sunt sigura ca tot antibiotic mi-ar prescrie (pediatra asta e cu Augmentin, doctora de familie e cu Eritromicina si Amoxicilina ). Starea generala a Carlei e bunicica, atata timp cat are ocupatie e OK, doar nasul e tare infundat si fornaie respectiv tuseste sec din cand in cand. Ei, trecem noi si peste asta. Andei.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
bitza2008 spune:
?Revin sa urez La multi ani boboceilor aniversati azi
DARIA,IOANA,RUXANDRA,ANNA,ELIZA,DAVID
Sa fiti mereu sanatosi si fericiti!
Angelynna
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
ANca
Carla spor la munci. Zici ca ai un fix? Oare de ce?
Ange telefonul peste bot nu l-am luat ca pe o masura coercitiva din partea fie-mii, pur si simplu ii place sa loveasca diverse lucruri unul de celalalt si de data asta s-a nimerit sa fie botul meu prin preajma. Sa nu mai zic ca e asa darnica si-mi da si mie sa ling telefon si diverse alte lucruri! cred ca la ea e culmea generozitatii. Si-o fi imagiand ca toata lumea tanjeste sa testeze lucrurile cu gura cum face ea. Anda mea e o subiectiva (sau egocentrica???)
Monyca e posibil sa fie puseu, dar e posibil sa iid e si dinti sau sa aiba alt disconfort. Ia niste vitamine. omega 3, spirulina, ca o sa capiezi de oboseala daca mai tine mult asa. Sper sa ai rabdare sa treci si de asta .
Am tot uitat sa va povestesc ca acum doua zile Anda a mers singura vreo doi-trei pasi pe terenul de joaca. Si ca Raluca nu vrea la gradi "de-aia ca nu vrea ea". Pana in octombrie au o ora pe zi de acomodare , le-am zis alor mei sa stea cu ea acolo.
b de la bebe, blog...
Monyca.C spune:
Ramo
merci ptr indicatie si ca tot adusesi vb..stii / stiti cumva ce vit as putea lua dar fara ca sa ingrase..FARA SA INGRASE !!! adica dc ati luat si stiti sigur ca nu au efect de genul.. sotul se tot roaga de mine sa iau vit si nu prea ma incumet, mi-e frica, am auzit mai multe fete ca ar ingrasa.. iau doar acid folic..cu Eva am luat vit dar mi-a garantat medicul si asistentele ca nu ingrasa si sunt cele mai bune..asa a si fost..acum din pacate nu mai am de unde sa le procur pe acelea :( dc stiam ca am sa raman asa repede insarcinata imi luam provizii..
pup all
P.S. merci mult fetelor de pontul cu guma de mestecat.. cateodata chiar functioneza !
9+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
c.valy spune:
DavidIoanaDaria Anastasia Ruxandra ElenaAnna MayahEliza
LucaDaniel -22.10.2008
sept-oct2008 spune:
Daca a inceput sa-mi placa... ce sa-i fac....
V-a facut mama CAPITOL NOU
NOCOM si DARIUTZA CAMPIOANA!!!!!!