Sfatul vostru conteaza pt.mine
Raspunsuri - Pagina 2
ionica spune:
Maru multumesc pentru timpul acordat subiectului meu
si inca odata multumesc raspunsurilor sincere.
nma spune:
Ionica desi e greu sa gasesti pe cineva de incredere eu asi renunta la doamna. Si nu asi putea sa o anunt ca peste o luna ne incheiem socotelile. Pur si simplu o platesc in avans si renunt la ea. Scrisoare de recomandare i-asi da. 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma
ionica spune:
nma, la nemti asa se procedeaza, trebuie sa o tii timp de o luna pana isi gaseste ea un alt loc de munca sau macar o promisiune.
In ceea ce priveste scrisoarea de recomandare ma mai gandesc, nu pot sa-i scriu minciuni in ea,trebuie sa vorbesc despre acest incident,nu stiu cum sa-l formulez in schimb sa nu fie prea usturator pt.ea.
Of si cand ma gandesc ca trebuie sa o iau de la capat cu cautarile ,m-am saturat ,pana la urma voi ramane eu non stop acasa pana vor face fetele 30 ani ![]()
diana_jors spune:
Parerea mea este ca s-a invatat minte, cu varf si indesat. Mai ales daca a facut si denuntul la Politie... asta nu inseamna ca e un erou, decat ca e o persoana responsabila care si-a asumat o greseala, si sunt convinsa ca nu o va repeta. Eu cred ca am o atitudine mai apropiata de cea a sotului tau
Cred ca si daca o vei concedia va fi o consecinta pe care si-o va asuma cu foarte multa responsabilitate, probabil se si asteapta... oricum, din ce imi dau seama decizia ta e luata ![]()
P.S. Acum cativa ani intr-o dimineata devreme mi-a intrat hot in locuinta si mi-a furat lucrurile de langa mine, in timp ce eu dormeam! M-am trezit cand a inchis usa la plecare, probabil din graba a lovit-o mai tare... mi-am dat seama imediat ce s-a intamplat cand mi-au picat ochii pe locul unde ar fi trebuit sa imi fie telefonul, dar era prea tarziu... eh, asta e, am schimbat yala, dar n-am plecat de acolo, n-am vandut covorul pe care a calcat...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
anya spune:
Cred ca hotararea ta de a schimba menajera e deja luata. Sincera sa fiu, nici eu nu cred ca as putea trece peste ce s-a intamplat. I-as multumi si, pentru ca sotul tau e mai indulgent, l-as lasa pe el sa faca scrisoarea de recomandare
.
Sheannamp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Mda,ma gandeam eu ca va veni o doamna modernatoare si-mi va schimba subiectul fara sa ma anunte.. da,da, stiu este scris in regulament. Nu are rost sa-mi raspunzi la acest mesaj fiindca nu se cere,poate un sut in cur pardon in fund ca sa invatam si noi pe unde a aterizat subiectul madame . http://picasaweb.google.com/home |
Pentru astfel de exprimare fata de un alt user si ignorarea regulamentului primest avertisment.
Inteleg ce important este pentru tine necazul prin care ai trecut si ca DCul este o familie dar acest topic (despre atitudinea vis-a-vis de o menajera) nu are ce cauta la Discutii Generale, existand o sectiune dedicata, aceasta.
Edit: autorul topicului mutat primeste mail la adresa pe care a furnizat-o la inscrierea pe forum in care este instiintat de mutarea acestuia.
IonescuOana spune:
Atata timp cat tu te simti deranjata de prezenta ei da-o afara fara comentarii.
Da-i recomandari insa, totusi are "meritul" ca a sunat la politie.
Dar nu ar fri trebuit sa lase cheile la indemana lui Stefan si nici macar sa-i spuna ca le are.
Putea foarte bine daca neaparat trebuia sa-i dea socoteala unde merge, sa-i spuna ca ia aceste chei de la un vecin.
Cat despre scrisoarea de scuze a recidivistului...

tic_tac spune:
as renunta in urmatoarea secunda la o astfel de persoana.
plata in avans si valea
scrisoare de recomandare, niciodata, daca totusi ar solicita-o as relata exact logoreea cucoanei, furnizarea de informatii
la viitorul contract trece o clauza de confidentialitate si asigura-te ca persoana respectiva trebuie sa-si tina gura inchisa.
Marox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Acum doua saptamani Stefan ne-a trimis o scrisoare cu scuzele de rigoare,un scris de mana naiv ca si scrisul unui copil de clasa a 4a,imi este mila de el dar ..... http://picasaweb.google.com/home |
In primul rind, imi pare rau de ce vi s-a intimplat, imi inchipui ca este un eveniment care lasa urme. De acceea, nu pot sa contest dorinta ta de a renunta la serviciile acestei doamne. Nu sint "in papucii tai", nu stiu cum as reactiona. Din exterior, as zice ca as pastra-o, daca as fi cu adevarat in situatia ta poate ca n-as stii cum sa-i dau papucii mai repede.
In schimb, sint totusi impresionata de gestul acestui tinar. Poate ca sint naiva facuta gramada, insa io una n-am mai auzit ca un hot, prins, nepris, nu conteaza, sa trimita o scrisoare cu scuze. Si din acest punct de vedere cred ca-l inteleg pe sotul tau care ar vrea sa-i ofere o sansa.
ionica spune:
Marox,iti intleg punctul tau de vedere si-ti multumesc pentru faptul ca ai incercat sa te pui in locul meu.
Sotul meu nu este un naiv,mai degraba l-as cataloga drept un samaritean caruia ii pasa de societate care-l inconjoara iar daca poate sa ajute cu ceva o face cu drag si cu buna vointa.
Dealtfel si eu sunt la fel,dar in interiorul meu duc o lupta continuua tocmai de aceea v-am scris voua care stiti sa judecati la rece.
Domna in cauza imi este chiar simpatica ,am tot respectul pentru ea si pentru tot ceea ce face pentru noi dar in fiecare dimineata cand o vad am o stare de stress de nedescris in cuvinte.
Cred ca voi fi mult mai linistita daca inchidem contractul de munca civilizat si o ajut cu o scrisoare de recomandare .
Eu va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru raspunsurile voastre pretiose mie
.
O zi buna la toate.