Diana,
Exact acelasi raspuns mi-a dat si sotul meu desi nu m-a convins sa o pastrez.
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_jors Parerea mea este ca s-a invatat minte, cu varf si indesat. Mai ales daca a facut si denuntul la Politie... asta nu inseamna ca e un erou, decat ca e o persoana responsabila care si-a asumat o greseala, si sunt convinsa ca nu o va repeta. Eu cred ca am o atitudine mai apropiata de cea a sotului tau Diana de Alex (23 aprilie 2007)"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) |
sincer, pt. linistea mea personala si pt. siguranta familiei mele, si eu as da-o afara. tocmai de aceea eu nu am angajat pe nimeni, nu suport om strain sa intre printre lucrurile mele. si bona pe care am avut-o la cel mic era verisoara primara cu sotul meu. am platit-o, normal, dar era, totusi, familie - multumesc Domnului ca am gasit-o. in rest, fara oameni straini in casa. maica-mea zicea sa-mi iau o interna, dar nici nu am vrut sa aud! nu poti sti unde da cu gura, daca nu pune mana chiar ea.
Hello,
Eu nu as sta de 2 ori sa ma gindesc, ce incredere poti sa mai ai dupa toate acestea ?? Esti sigura ca nu o sa recidiveze din nou ?
Poti garanta cu viata copiilor tai pentru asta ?
Sint de acord cu faptul ca fiecare om merita o a doua, chiar si a treia sansa dar cind e vorba de copii nu te joci.
Multa bafta si gindeste-te bine !!!
Intrebarea nu e gluma, da?
Exista un singur raspuns, pentru ca faptele conteaza. Vorbele nu repara nimic.