FIV 243
Raspunsuri - Pagina 7
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK castelana fericita, imi dai palpitatii de inima. Pai spui pliul nucal mic 0,6 cm(adicatelea 6 mm), de am inceput sa caut prin catastife, ca mie mi se parea maaaare pentru 12 saptamani. Bine c-ai venit cu rectificarea ca 1,6 mm este altceva. Eu mi-am ocupat timpul cu activitati usoare de serviciu, aveam de facut niste rapoarte, pe care tocmai le-am terminat. Acum am un vraf de hartii pe langa mine , acte de la cele doua firme, pe care trebuie sa le pun intr-o ordine, macar cronologica sa le duca maine al meu sot la economista sa le proceseze, ca deh suntem in 23 azi. In rest relaxare si stat la patuc, cuminte , fara stres, mai citesc cate ceva despre BB si uite asa trece timpul. Te pup dulce, dulce si sa ai grija de tine si de BB pentru sanatate mamei tale. Ar fi bine daca as sti numele de botez al mamei tale, pentru rugaciuni si sa o trec si in acatist pentru sanatate. Daca vrei poti sa mi-l spui, trimitindu-mi un PM. Doamne Ajuta! |
Draga Alrak, scuze, dar sunt dusa cu capul zilele astea.
faci foarte bine ca stai si nu te stresezi prea mult, ca poti sa mai faci situatii de la domiciliu. relaxare si nu te agita, ce face burtica? pup burticul si bebicul!
mama se numeste Maria, merci mult ca te gandesti la mine, la ea, azi mai facem o interventie, Doamne cand s-or termina.
Eu sunt bine, nu am dormit azi noapte, cum ma asezam ma lua o tuse seaca si asa m-am chinui intr-o behaiala pana dimineata, care acum brusc a trecut ce crezi.
Am intrat un pic sa vad ce fac fetele si cred ca merg la culcare iar.
Multumesc mult pentru grija, esti foarte draguta!
Doamne Ajuta!!!!
te pup
castelana fericita 12+
brunadria spune:
jassy_jassy
nou venit
Jurnal
Romania
constanta
3 Mesaje
Trimis la: - 24/09/2009 : 01:35:42 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Trimite mesaj yahoo luijassy_jassy Adauga jassy_jassy la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns Reply with Quote
Multumesc castelana pt urari.ai avut gurita aurita.kiar a fost scurt timpul petrecut cu voi.am reusit!!!! voi fi mamica!!!!astazi am primit rezultatul la analiza si am 166,nu stiu cam cat inseamna valoarea,repet testul miercurea viitoare.fivul l-am facut cu 3 embrioni.acum iar trebuie sa astept
oricum sant aici cu voi,nu va parasesc si doresc ca toate sa avem bebei frumosi si sanatosi.
va pup si numai bine pt toate fetele
ALRAK spune:
castelana pai daca esti obosita si n-ai dormit azi noapte, e musai sa te odihnesti. Pentru tuse , daca mai apare, trateaz-o cu miere si lamaie multa.
Am mai scris pe aici de acest lucru, dar il mai repet.
Cand eram mica, mami imi facea pentru tuse un ceai din ceapa, cimbru, nuci si-l indulcea cu miere. Avea un gust oribil, dar efectul era rapid.
Odihna placuta si intensa
pentru sanatatea mamei tale MARIA
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta!
brunadria spune:
jassy felicitari!!
sarcina usoara ..
castelana ,cica si ceaiul de ridiche neagra e foarte bun..sa te faci bine repede si tu si mama ta..
arlak, cum esti? pt semne de gravi e prea repede,dar stai acolo cumintica in continuare si or sa apara si semnele
ALRAK spune:
jassy jassy FELICITARI!!!
Ce veste buna ne-ai dat, cu un beta mare. DD sa ajute sa se mareasca in continuare beta.
Sarcina usoara iti doresc si sa ai grija de tine si de BB.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
bunadria te pup dulce
Eu nu am inca nici un simptom de gravideala. Este oricum prea devreme.
Azi, este a 3-a zi de la ET, mai am 7 zile de asteptat.
In rest stau cumintica, a inceput sa ma doara putin spatele de la atata stat in pat, nu prea sunt obisnuita cu regimul acesta static.
Dar va trebui sa ma obisnuiesc.
Tu ce faci?
Ia spune tu, ai mai fumat azi?
Sper ca raspunsul sa fie negativ (in chestia cu fumatul).
si o zi linistita
Doamne Ajuta!
adyluka spune:
Dragi fete,
Am fost ieri (ziua 10)la eco, am 8 foliculi, dintre care doar doi de luat in seama (aprox.15).Mi-a marit doza de menopur la 6 fiole/zi. Tot citind pe forum am descoperit ca exista si varianta de ovocite goale.La asta chiar nu m-am gandit. M-a avertizat medicul ca nu e prea placuta perioada de stimulare, spunea ca va fi stresant sa ma tot intep si sa tot merg din doua in doua zile la monitorizari. Mie partea asta mi se pare cel mai putin stresanta. Eu sunt stresata din cauza raspunsului slab la o stimulare atat de puternica. Incerc sa nu mai gandesc negativ, dar stiti probabil si voi ca iti fuge gandul fara sa vrei la tot felul de prostii.
Alrak si Cora79, ma gandesc la voi si va tin pumnii.
mirela2 spune:
neata fetelor
hepilica sa-iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea, recuperare usoara si sanatate multa.
brunadia ce pot sa spun, ca la noi la nimeni, suni, ceri informatii si abia ti se raspunde. legat de viciul tau, pls fa bine si lasa-le. eu ma lup cu al meu sot care fumeaza de rupe si nu vrea sa inteleaga de loc.
castelana cresteti nu gluma, ai grija de tine si de bebe.
incercam sa cautam alti medici alta clinica. Ne bate gandul sa mergem in Ungaria in weekend-ul asta, sa plecam maine si sa ne intoarcem duminica. Vrem solutii si rezultate.
fetele ce au facut FIV in Ungaria,ma pot ajuta si pe mine cu o lamurire, daca mergem acolo fara sa anutam ne baga cineva in seama???
eventual dam un mail inainte, am vrea sa vb cu dr Kovacs sau cu ce medic mi-ati recomanda sa vb?
alrak sanatate si stai linistita fara efort si fara ganduri negre.
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
iana_mari spune:
ALRAK SUNT ALATURI DE TINE!
MULT NOROC.Lasa simptomele ca apae ele.
FELICITARI NOII GRAVIDUTE!!
iana
20+
carmelly spune:
Speranta, si pentru a trece durerea mai repede bea peste 2 l apa pe zi. Am facut in Istanbul Fiv-urile si laparoscopia de legare a unei trompe.
Alrak, ce simptome de gravida, eu abia in saptamana 5 si 1/2 am inceput sa am senzatii de greata. Si prima chestie a fost ca trageam niste vanturi... rusine mie, sa ma scuzati.
Jassy bravo pentru beta. Sarcina usoara.
Pupici la toate.
6+ Multumesc Doamne!