FIV 243
Raspunsuri - Pagina 8
sandyG spune:
multa bafta fetelor!
mami de #928;#913;#925;#913;#915;#921;#937;#932;#919;#931;
22+ boy
ALRAK spune:
adyluca stai tu linistita si lassa gsndurile negre.
Asa este , foliculii pot fii si goi (fara ovocite), tu incearca sa te "concentrezi" pe cei cu ovocite, in sensul ca trebuie dat papa buna, consistenta, multe proteine, lapte, branzeturi, oua, fructe , salate, apa, cel putin 2 litri pe zi si Doamne Ajuta!. Sa fie ovocite de calitate, asta conteaza, nu numarul lor. si tin pumnii stransi pentru reusita
iana ce prefix frumos ai, esti la jumatatea distantei de marea intalnire cu BB-ii .
Ai aflat ce culoare vor avea carucioarele?
Sarcina usoara in continuare.
mirela2 este bine ca v-ati gandit si la varianta Ungaria.
Din cate stiu eu, daca nu ai programare, nu prea ai sanse sa discuti cu vreun medic, cu atat mai mult ca este week-end.
Eu am fost la Szeged la da Dr Krizsan Maria, un superom, un super medic. Pentru programare am luat legatura cu Viki (asistenta in maternitate), datele de contact sunt pe prima pagina la FIV UNGARIA.
Pentru Budapesta , la dr Kovacs, trebuie sa trimiti mail , pentru programare. Citeste prima pagina de la FIV Ungaria si acolo vei gasi toate detaliile.
Daca doresti alte lamuriri, iti stau la dispozitie.
carmelly pentru tine si BB-i
Sarcina usoara iti doresc.
tutror si o zi linistita
Doamne Ajuta!
cora79 spune:
Buna fetelor dragi,intru si eu mai tarziu ca o puturoasa.....si ce imi vad ochii...graviduta la orizont
JASSY-felicitari mamico,sarcina usoara si bebe sanatos
CARMELLY-sarcina usoara si tie iti doresc si bebei papaciosi
CASTELANA-multa multa sanatate mamei tale si credinta in Dzeu, se va recupera si va deveni mamaie
ALRAK-nici eu nu am semne de gravideala, decat dureri moderate de burtica si balonare, in rest mici ameteli pe care le pun pe seama faptului ca stau numai in casa, dar asta nu inseamna ca nu ma consider graviduta
ADYLUCA-nu dispera, continua tratamentul si vei vedea ca va iesi totul bine
cora79 spune:
BRUNADRIA_pupicei si ai grija de tine
DANIELA- iti tin puminii azi la ET, sa iei toti cei 4 pui acasa si sa nu le mai dai drumul
puffy10 spune:
Buna dragelor!
CastelanaC draga, apropo de esarfa.... de vreo 3 zile e accesoriu vestimentar nelipsit si la mine... sa vezi ce frumos stau cu ea infasurata de vreo 4-5 ori in jurul gatului si in tricou... ca doar si la noi sunt ~30°C. Ieri ramasesem fara coarde vocale, azi scot niste chitaieli... am baut 3 oua crude pana acum. Daca nu te lasa gatul si bebe iti da voie, bea si tu cate un ou crud.
Mirela2 sti ca si eu cautam solutii pentru cel de-al 3 lea si ultimul FIV. Gata ne-am hotarat, mergem pe Budapesta - dr. K... doar ca pana prin decembrie mai cumulam fonduri si abia apoi il contactez pe dr. Ieri am semnat si hartiuta prin care de la 1.10 intrerupem contractul... acum sa vedem ce o mai fi in continuare. Intre timp o sa incerc sa fac toate analizele necesare, astfel incat cand o sa merg la prima intalnire cu dr. sa am totul la mine.
Incearca si tu sa vb. cu sotul tau ca este o problema pe care numai alaturi unul de altul o veti rezolva si ca starile de tensiune acum sunt cele mai daunatoare.
Brunadria sa inteleg ca a avut efect mustruluiala fetelor si te-ai lasat de tigari??? Mai ce bun e forumul asta!!!
Alrak, cora79 ce mai faceti mamicilor? burticilor sa aveti grija de voi!
brunadria spune:
puffi10, asa este m au adus fetele la realitate desi stiam eu ca nu s bune tigarile..nu am fumat doar doua tigari dimineata la cafea
cora , arlak , nu ma bateti ,dar o sa renunt definitiv sunt sigura!!!
yupi, trag o fuga in romanica pt o saptamana ..
ALRAK spune:
brunadria asteptam vesti de la tine.
Deocamdata nu iei bataita, dar daca nu te lasi de tot, de fumat...
Sunt constienta ca nu este usor, dar gandeste-te ca faci asta pentru BB-le tau.
Maine mai ai voie o tigara (una) si dupa aceea , gata. (Vezi ca sunt totusi indulgenta).
Nici macar pasiv nu mai ai voie .
Ne-am inteles ?
Te asteptam cu drag in Romanica. Sa ai o saptamana frumoasa.
puffy eu stau la pat cu laptopul intr-o parte si cu sticla de apa in cealalta parte.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta!
daniela74 spune:
Mai am 2 ore si plec sa-mi iau puiutii acasa,sint atit de nerabdatoare,oare or fi bine????
Cora,Alrak,cind faceti testele?Da Doamne sa fie ++++++,adica mari.
Castelana,e foarte buna lamiia cu miere.Eu am tusit ca un magar saptamina trecuta si mi-a trecut.
BRUNI mult succes cu treaba aceea,stii tu care Eu le-am lasat innainte de punctie
Va pup fetelor.merg sa ma pregatesc.
steff77 spune:
Mirela2, de ce nu incerci la Biogenesis? Vezi ca e un subiect separat pt asta. Sotul tau tb sa faca punctie, nu? Citeste acolo tot ce te intereseaza,inclusiv despre preturi. Pe 1 oct vine doc. grec care face fiv si daca insisti poate prinzi programare. Daca nu, pe 15 oct vine din nou.Te inteleg ca esti nerabdatoare dar, uneori, graba strica treaba.Nu lua o decizie rapida.Nu zic ca in Ungaria nu e bine dar poate aici ti-e mai comod.Eu zic ca merita sa te gandesti la clinica asta (daca nu te-ai gandit inca).