FIV 243

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Alrak-cum merge cu relaxarea si cu asteptarea?
Tabitha-eu sper ca te vei lasa de fumat cat mai repede, bebe si tutun-cahhhhh-nu prea merg mana in mana, pupicei dulci si ma rog sa vina barza
Daniela-pana maine mai este un picut, iti vei lua puii acasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

tabitha ,in ziua primei injectii sigur ma voi lasa ,exact asa am facut data trecuta,dar acuma fiind acasa toata ziua si plistisindu ma tot mai bag cate o tigara ,dar vroiam sa ma las de acuma ! in capul meu e clar in 20 oct ma las de fumat !acuma am si tigari cumparate 2 cartuse, le vad mereu in fata si nu ma pot abtine..of greu e cu viciul asta..sper sa pot zice stop mai devreme de 20 oct ..

nu este bine sa te lasi de fumat odata cu inceperea injectiilor; ori o faci inainte (cam cu o luna), ori deloc, doar reduci. Organismul nu va putea face fata la atat de multe schimbari: 0 nicotina, hormoni la greu...
mai bine lasa-te de acum! chiar daca este greu, scopul este nobil. |Te poti reapuca daca vrei dupa ce nasti, daca mai vrei...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

fetele, scuze : rectificare
azi dupa eco de nebuna de cap cum sunt si cat de tare ma doare capul am gresit valoarea cand v-am scris-o, scuzuca!
pliul nucal 0,16 cm!!!! adica 1,6 mm!
scuzati

castelana fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

castelana fericita, imi dai palpitatii de inima.
Pai spui pliul nucal mic 0,6 cm(adicatelea 6 mm), de am inceput sa caut prin catastife, ca mie mi se parea maaaare pentru 12 saptamani.
Bine c-ai venit cu rectificarea ca 1,6 mm este altceva.
Eu mi-am ocupat timpul cu activitati usoare de serviciu, aveam de facut niste rapoarte, pe care tocmai le-am terminat. Acum am un vraf de hartii pe langa mine , acte de la cele doua firme, pe care trebuie sa le pun intr-o ordine, macar cronologica sa le duca maine al meu sot la economista sa le proceseze, ca deh suntem in 23 azi.
In rest relaxare si stat la patuc, cuminte , fara stres, mai citesc cate ceva despre BB si uite asa trece timpul.
Te pup dulce, dulce si sa ai grija de tine si de BB
pentru sanatate mamei tale.
Ar fi bine daca as sti numele de botez al mamei tale, pentru rugaciuni si sa o trec si in acatist pentru sanatate.
Daca vrei poti sa mi-l spui, trimitindu-mi un PM.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

cora activitatile pe care le prestez sunt de natura "canapeloasa" (sa citam clasici in viata ).
Cum am scris si la mesajul anterior, patuc, nu stres si incerc sa fiu cat de cat relaxata.
Imi pare rau ca nu prea sunt prietena cu televizorul, dar cine stie , poate ma imprietenesc acum.
Tu ce faci, cum te simti?
Te pup si DD sa ajute sa venim cu vesti bune peste cateva zile .

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Alrak-eu citesc fff mult,am devorat 2 carti pana acum si carticele cu rugaciuni,mananc bunatati si am grija sa nu ma stresez pentru nimic, burtioca ma mai doare,dar trece cu no spa,cred ca piticii mei si-au facut baricade in burtica,isi impart teritoriul(lupta pentru suprematie)

Mergi la inceput

Ma rog la Dzeu sa fim fericitele posesoare de BHCG frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mi am luat portia de la voi ,aveti dreptate,ma las de fumat!!
ma confrunt cu o mica problema ,sper sa nu fie una mare!!
am primit prin posta rezultatul la pap si nu mai am rabdare pana maine sau poimaine cand ma suna de la clinica..dupa cum am studiat eu un pic rezultatul prea ok nu e, sper sa nu ma impiedice sa incep fiv ul mult asteptat.nu vreau sa ma impacientez prea tare asa ca astept telefonul secretarei de la clinica..
azi sunt si z1 ceea ce imi confirma ca luna viitoare daca totul e ok , o sa incep in 17,18 octombrie..
cora , arlak fiti cumintele si vorba castelanei , profitati de canapeloase..

Mergi la inceput

Brunadria- nu te ingrijora inainte sa ceri parerea dr, de multe ori ne inselam si tragem concluzii pripite,cat despre fumat,asa sa faci

Mergi la inceput

BRUNADRIA ma bucur ca ai luat aceasta hotarare referitoare la fumat.
Tin pumnii stransi, sa fie bune analizele .

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput