FIV 243
Raspunsuri - Pagina 5
Tabitha spune:
brunadria: cand m-am lasat de fumat am facut in felul urmator: dat fiind ca tigara era strans legata (in capul meu) de cafea, am renuntat intr-o zi de luni la cafea, orice fel de alcool si de bauturi carbogazoase. Desigur, telul era de a-mi pregati organismul pt. o sarcina (nu stiam pe vremea aceea ca este imposibil sa obtin o sarcina natural, dat fiind ca sotul avea azoo si noi habar nu aveam). In urmatoarea zi de luni, deci la o saptamana diferenta, am renuntat la tigari total, desi inainte ajungeam poate sa fumez si jumatate de pachet pe zi. La mine nu a functionat cu "incerc sa le reduc si apoi sa le elimin". In schimb aceasta schema a functionat cand m-am reapucat. Adica azi o tigara, maine una, poimaine doua si tot asa. Eu zic ca e nevoie de vointa si de o motivatie puternica, in care sa crezi cu adevarat. Spune-ti in felul urmator: daca de azi nu mai pun nicio tigara in gura, am 50% mai multe sanse sa raman insarcinata si sa nasc un copil normal. Vezi, poate functioneaza. Bafta
brunadria spune:
tabitha ,in ziua primei injectii sigur ma voi lasa ,exact asa am facut data trecuta,dar acuma fiind acasa toata ziua si plistisindu ma tot mai bag cate o tigara ,dar vroiam sa ma las de acuma ! in capul meu e clar in 20 oct ma las de fumat !acuma am si tigari cumparate 2 cartuse, le vad mereu in fata si nu ma pot abtine..of greu e cu viciul asta..sper sa pot zice stop mai devreme de 20 oct ..
carmelly spune:
Da puffy, sunt benzi care se aplica pe pulpa si se numesc ESTRADERM TTS 100, uite un link despre el: no-prescription-needed.us/estraderm-tts-100.htm (pui www. in fata linkului). Si tot ce am luat inainte de sarcina si dupa dupa Et a fost prescris de doctorul care mi-a facut procedura FIV, nu de sotul meu. Iar rata de reusita e foarte mare, erau 3 fete in asteptarea rezultatului pt beta si toate au fost pozitive. Clexane mi-a dat pentru ca eu mai am la activ un fiv nereusit, la aceeasi clinica facut. Deci ei au toate analizele mele la dosar de la primul si de la al 2-lea FIV. Si presupun ca nu mi-au dat dupa ureche, nu?!
Catalina, eu stiu ca pisicile sunt prieteni. In schimb cainii mari sunt dusmani, cica. Nu dau cu parul.
Succes fetelor si beta mare.
6+ Multumesc Doamne!
carmelly spune:
Era o fata care intreba daca a avut cineva dureri la urinare. Nu stiu cum ai tu, dar parca mie dupa OPU am avut dureri la urinare de parca ovocitele mi le-a luat din rinichi. A trecut. Eu am luat parol sa imi calmeze durerile. Succes si pupici la toate.
6+ Multumesc Doamne!
Sperantza_eu spune:
Carmelly,
Da, eu am intrebat de dureri la urinare. Doream sa stiu daca e cazul sa anunt doctorul in legatura cu asta.
Te deranjez si eu cu o intrebare: unde ai facut tu fiv?
Mersi mult si va dulce pe toate. Ma rog pentru un rezultat bun maine
Va urez numai bine.
ALRAK spune:
brunadria ca mi-a fost dat sa citesc!!!
Cum vine asta, ca te lasi de fumat cand iei prima injectie. Trebuie sa te lasi de fumat chiar de acum !!!!!!!
Organismul tau trebuie sa fie pregatit pentru BB, iar tu ce faci , il umplii de fum.
Iti trebuie mare vointa, dar SCOPUL este nobil.
BB-le tau merita acest sacrificiu.
Te invit sa citesti la Odisee, zilele trecute una din fete scria care sunt efectele fumatului asupra copilului. Daca citesti ce scrie acolo, sau intri pe alte site-uri , o sa te lamuresti singura.
Fii ambitioasa , pentru binele copilului tau .
Te rog sa nu te superi pe mine, zilele trecute am mai sarit si la Daniela , care si ea fuma. Asa sunt eu mai cicalitoare , mai ales cand e vorba de fumat.
castelana offf... fir-ar sa fie de durere de cap. Lasa ca trece ea , ii vii tu de hac.
pentru mamicuta ta, Doamne ajut-o sa se insanatoseasca.
Ce mai face burticuta, tot asa cumintica este?
Sa ai sarcina usoara in continuare, te pup si sa ai grija de tine si de BB .
Tabitha, bravo tie (chestia cu fumatul) si Doamne Ajuta in continuare!
pysypisi o zi buna si tie
ingeras26 ce mai faci? intrii numai asa si nu zici nimicutza. pentru tine si pentru Maia
Catalina pai se sperie un leu de niste pisici?
Gandeste pozitiv .
tuturor si o zi linistita
Doamne Ajuta!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK Catalina pai se sperie un leu de niste pisici? Gandeste pozitiv . |
nuuuuuuuuuuuu, il enerveaza.
coltul meu de rai
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK castelana offf... fir-ar sa fie de durere de cap. Lasa ca trece ea , ii vii tu de hac. pentru mamicuta ta, Doamne ajut-o sa se insanatoseasca. Ce mai face burticuta, tot asa cumintica este? Sa ai sarcina usoara in continuare, te pup si sa ai grija de tine si de BB . tuturor si o zi linistita Doamne Ajuta! |
Buna, mai surioara ce vioaie te gasesc, bravo pentru tonus!
Cum esti? burticutul mai doare? scurgeri? stai calma si papa ce stii tu mai bine si vezi ce bebeloi faci!
Eu sunt bine, cumintica in continuare, dar nu-mi vine sa zic cat m-am plictisit, dar stau si eu in casuca si am grija de bebe.
mai ales acum cu laringita asta, realizezi ce behaita sunt, ma pastrez aici moartea pasiunii cu pasmina si rochie cu bretele, ce astept sa se scurteze. Si de cand am ramas fara voce am incercat sa nu mai ies, si pentru a evita colectivitatea, astia-s nebuni pe aicea pe starada si in magazine parca-s pinguini cu masca pe fata.
la dr a fost bine, dr zici ca vede America pentru prima data mereu, este asa dulce ce reactii are...am facut azi si eco de 12 sapt, pliu nucal mic (0.60 cm) astept acum doar rezultatele de la sange. Fiind precat tot des ne vedem, asa stau linistita in ceea ce priveste Tzutzurel mic.
Mama... inainte sa plec la eco am aflat o alta buna, mai trebuie sa mai faca o interventie, deci ... ce sa mai zic?
in fine cosi e la vita!
te pup si nu te supara, pastreaza si tu un tonus bun, si... citeste despre bebe, nepotelul, ce zici?
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
Doamne Ajuta!
castelana fericita 12+
castelanaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
nuuuuuuuuuuuu, il enerveaza. Catalina coltul meu de rai |
mama, alta leoaica, de cate ori ii zic ca visez urat imi zice: pai asta inseamna ca ai mancat mult seara, ori dormit mult, daca nu dormi nu vin visele
saraca de tine dupa ce abia reusesti sa dormi si vin si eu cu glume, si alea nesarate...
castelana fericita 12+
cora79 spune:
Salutare tuturor fivoaselor
Castelana-ce sa zic-sper sa te refaci repejor pentru ca trebuie sa ai grija de micul sufletel din burtica, sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de fiecare clipa a acestei perioade de sarcina
Sper sa te urmez cat mai curand