FIV 243
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
mirela eu zic sa incercati in alta parte , sa cautati un dr competent ..
sper ca ai reusit sa intelegi ce ti am scris la criptozoospermie..
schimba medicul si laboratorul e parerea mea , cum sa nu ti dea explicatii? nu se poate asa ceva! rau am ajuns..mda avem o tara minunata..
mult noroc , si tine ne la curent cu noutatile
BuburuzaL spune:
Fetelor nu stiu ce am mesterit pe aici ca mi s-a sters un mesaj pe care tocmai vroiam sa-l trimit. Acum insa, din criza de timp, imi cer mii de scuze dar o sa revin abia joi, dupa ce ajung in tara si am sa va dau toate detaliile importante din viata mea de fivoasa!
Stiu ca nu va veti supara pe mine, asa ca imi permit sa mai pup o data si sa va transmit numai bine!!!Aveti grija de voi, ganditi pozitiv si DD ne va ajuta!
castelanaC spune:
Buna dimineata.
M-am trezit de dimineata, m-am spalat pe ochi pe fata, ma doare capul de-mi vine sa-l sparg, dar asta-i cica semn ca-l am si m-am aruncat in treburile zilei.
dar, ca mereu e un dar primul e forumul, ce credeati?
Scrieti dragelor, cum nu ma uit pac vine Cata cu un capitol nou...asta-i bine, e un lucru bun, semn ca sunteti in forma.
Vocea e inca in schimbare, semn al pubertatii mele perpetue!
Alrak surioara, cum e? cum au trecut primele nopti in trei? sa ai grija de tine! hai ca asta-i capitolul tau! trebuie sa vii cu vesti bune! Doamne Ajuta!
Cora, cum merge? vezi ca si pentru tine e la fel, numai vesti de beta mare primim, ai inteles? pana atunci rabdare si canapeloase, papa pun si suculoase, ceva filmoase si daca mai incape si ceva somnoase, e de bine sigur! bafta!
Mona40, bafta si sa fie cu noroc!
Dragaico, hai mergi acasa, pupa mama, bunica, verica,pretenica tot ca la anul ai treaba cu plimbatul carutului!
Daniela, felicitari, de asta stateai acolo si nu scoteai un sunet, erai la clocit!
felicitari si maine la ET bafta sa fie bebeii lipiciosi!
Brumaria, ehei te pregatesti sa intrii in joc, bravo si sa fie cu noroc! Doamne Ajuta!
Luck, esti o draguta, multumesc...merci, mama e la fel, alte complicatii, au transferat-o la alt spital ca foate se plictisise si... ne rugam, speram si vb la telefon. Doamne ajuta!
Mirela2, mama lor cu explicatiile lor cu tot, mai bine mai faci analiza iin alta parte si gata. zic si eu, nu da, nu ma bate! ca la sora ta uite bebe nu e bebe, asa a facut ci cu gigeii, nu?
nu va suparati si nu va certati, asa e situatia uneori poate scapa de sub control, barbatii acepta f greu ca ar fi o problema si reactioneaza imediat. Fii tare!
catalina, sanatate si putere sa-l sustii pe tata!
aaaaa si inca ceva a nascut Hepilicaaaaaaaaaaaaaaa, care e mami de printesa Maia!!!!!!!!!!!!!! felicitari mamico si recuperare usoara!!!!!!maia sa-ti fie sanatoasa si mancacioasa!!!!!
fetele va pup, sa aveti o zi excelenta,poate mai scriu deseara cand vin de la dr.
castelana fericita 12+
Sperantza_eu spune:
Fetele,
Buna dimineata tuturor - va doresc sa aveti o zi superba, oriunde ati fi - acasa, la servici, pe drum, etc.
castelanaC,
Multa sanatate mamei tale.
Multi tuturor si mult succes in ceea ce faceti.
Doamne ajuta!
Tineti-mi si mie pumnii si ganditi-va la mine zilele astea, ca voi avea nevoie!
catalina2307 spune:
Mona40 - bine ai venit si sedere cat mai scurta. Daca vrei pe listuta noastra asteptam detalii.
cora, daniela,alrak - Doamne ajuta si sa va vad la odisee.
castelana-
Mai fetelor eu de vreo 2 saptamani visez pisici. De toate taliile, varstele si culorile. Si toata lumea imi spune ca e de rau. Incep sa urasc pisicile.
coltul meu de rai
Sperantza_eu spune:
catalina2307,
Ref. la visele tale, nu e neaparat un semn rau - vezi detalii http://www.portal-info.ro/dictionar-de-vise/semnificatie-pisica-4381.html
Te
catalina2307 spune:
Sperantza - , multumesc sper sa fie ceva bun in visul meu. Sau macar sa nu fie rau. Ca m-am cam saturat de rele. Vreau si io bune.
coltul meu de rai
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Sperantza - , multumesc sper sa fie ceva bun in visul meu. Sau macar sa nu fie rau. Ca m-am cam saturat de rele. Vreau si io bune. Catalina coltul meu de rai |
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
brunadria spune:
buna dimineata fete dragi..
hepilica, felicitari!!!! refacere rapida si sa ti traiasca maia si sa va bucurati de ea
castelana ,sanatate mamei tale si multumesc de gandurile bune
catalina , nu baga in seama visele ,nu fi superstitioasa ,nu crede in asa ceva.. va fi bine si pentru tine ,gandeste pozitiv..
eu ma chinui sa ma las de fumat , dar dimi la cafea sunt foarte tentata, sper sa reusesc , oricum la inceputul tratamentului sigur le las , asa am facut si la fiv ul trecut , le am lasat dintr o data , dart nu a durat mult doar 2 luni si ceva pana dupa operatia de SEU.
voi cum v ati lasat de fumat?