FIV 243
Raspunsuri - Pagina 3
brunadria spune:
ce nu am inteles eu e ca , fac o singura injectie de decapeptyl in z1 pt inhibare si atat nu mai fac decat peste 12 zile stimuarea cu poregon!
bytzi spune:
si eu tot cu 150 ui/zi puregon fac,doar ca la mine doza asta este pt a obtine 1 max 2 foliculasi...
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
brunadria spune:
eu cu puregon la celalalt fiv am avut 11 foliculi ! si de aceea dr a insistat sa facem iar cu puregon , sper si de data asta sa am productie buna!
pt tine nu este alt inlocuitor pt o stimulare mai intensa sa produci mai multi foliculi?
luck spune:
Ce repedeeee scrieti , ce ma fac ca de astazi am inceput serviciul si nu mai reusesc sa tin pasul cu voi !!!!
Castelana
imi e dor sa citesc mesajele tale dimineata la o cafea , iti doresc din suflet sanatate si numai bine mamei tale.
Alrak
si eu cred ca este de la procedura de ET , stai cuminte si linistita pt ca de data asta va fii bine !!!
Metypredul nu este antibiotic , se foloseste pt a impiedica organismul tau sa elimine embrionul in cazul in carea acesta este perceput ca un corp strain de catre sistemul tau imunitar.
cora79
si tu sa tai cuminte si te asteptam cu vesti bune !!!
bttzy ,brunadria
sa aveti un inceput bun si norocos !!!
Tabitha
eu stiu ca si carnea de curcan este foarte buna atat in perioada stimularii cat si dupa ET , este foarte bogata in proteine.
mirela2 spune:
buna seara fetelor
scuze ca scriu asa de rar in ultima vreme, dar de la birou nu am reusit sa mai intru decat sa va citesc un pic, am avut foarte mult de lucru.
multumesc mult fetelor, alrak, castelana tabitha si celorlalte......pupici flori si sanatete
am vb azi la tel cu medicul din, ramasase sa stea de vb cu embrioloagele de la clinica si sa ne dea o explicatie legata de acei "3 spematozoizi gasiti".....credeti-ma ca nu m-a lamurit cu nimic. Ma scot din sarite balbaielile astea, parca sunt o minge cand intr-o parte a terenului cand in partea cealalta.......nu se poate sa pui un astfel de diagnostic si sa nu poti da nicio explicatie, macar o definitie, si ca sa fie treaba treaba, am cerut nr de tel al embrioloagei (o tipa despre care mi s-a spus ca ar fi super invatata) si a spus ca fara aprobarea ei nu poate. Aoleu mama, dar nu o sunam s-o cer de nevasta, o sunam sa ii cer explicatii. al meu e plini de nervi pe care ii varsa asupra mea ori de cate ori are ocazia.....imi vine sa-mi iau campii.
castelana, legat de sora mea, asta am spus si eu, medicul ala le-a dat emotii degeaba, si nu numai lor ci la toata lumea.
nu stiu incotro s-o iau, la ce medic sa mai merg, nu am incredere in niciunul cu care am discutat pana acum. incerc sa scriu un e-mail si sa atasez tot ce am ca sa il pot trimite la Viena si la Kaali, vreau sa vad si parerilor unor medici din afara.
cam atat fetelor...v-am stresat destul cu ale mele.
pupici si aveti grija de voi.
de Craciun vom fi 2 in 1!
mirela2 spune:
bru multumesc pentru informatiile postate referitor la criptozoospermie.
de Craciun vom fi 2 in 1!
bytzi spune:
bruni,sa vedem cum voi raspunde acum la puregon...pina acum am facut stimulare cu 75 ui-150 ui gonal/zi timp de 10 zile(pt inseminari) si raspunsul a fost acelasi 1 folicul,dar la FSH meu de 20 la ce sa ma mai astept...
luck,merci mult
aaa... si nu avem ce-ti face trebuie sa te tii de noi servici usor
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
brunadria spune:
bytzi,cine stie, poate ve avea mai multi !! doamne ajuta!!
trebuie sa ne rugam sa ne ajute d zeu ,ca suntem in mainile lui ,trebuie sa credem ca va fi bine si vom reusii!!
al meu intrus m a enervat azi !!! i am zis ca sunt super fericita ce in sfarsit voi incepe si mi a zis asteapta finalul, asa ca i am zis si lui , fii sigur ca vom reusii si nu cumva sa ma demoralizeze ca scotla el , de atunci zice ca abia asteapta sa ne bucuram de reusita!! hihi ,asa mai merge !! i am dat o doza de energie pozitiva sa nu ma mai contrazica cu nimic!! bineinteles ca l vedeam zambind si am stiut ca si "el e super e incantat , dar l am prevenit doar!!
ma bucur ca mi au dat si asistenta sa mi faca injectiile si vine la domiciliu
BuburuzaL spune:
Dragele mele, revin si eu dupa o zi foarte aglomerata.
In primul rand vreau sa va multumesc pentru primirea calda cu care m-ati intampinat, iar in al doilea rand va transmit gandurile si energia mea pozitiva, si fie ca Doamne Doamne sa ne binecuvanteze casele cu copilasii mult doriti!!!
Eu sunt tare tare happy ca maine plecam un pic acasuta, o saptamana ne incarcam bateriile si apoi venim in forta pentru fiv nr.2
Multi multi pupici si o noapte linistita!