Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
nov.dec2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa75 Ne adaugati si pe noi in lista voastra? U.M 15.02.2009 DPN 18.11.2009 fetita |
Se face
nov.dec2009 spune:
citat din mesajul lui simonette Aaa, si DPN-ul meu s-a schimbat de mult dar am omis sa va spun Inca de la prima ecografie s-a schimbat si se mentine asa: 18 decembrie 2009 Nu ca ar fi mare kestie 2 zile!!! Oricum eu stiu ca nasc mai devreme cu cel putin 12 zile mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 27+ cu Nicholas! www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Done si la tine
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui simonette Ma bucur mult ca douradoudou si bebelina Nabila sunt bine!!!!! Doamne Ajuta sa fie bine tuturor!!! Frumos nume!!! Fetelor, stiti cine nu a mai scris de mult si era chiar activa? Broscutza_80 Oare ce-o fi cu ea???? Broscuto, daca ne auzi...........da un semn cat de mic!!!! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 27+ cu Nicholas! www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Iar eu nu am mai vazut-o demult pe MIRAMAR
Saptamana 27
monis5 spune:
Fetelor, am editat listuta, si am pus si cele 2 bebeluse cu ce info am avut(f putine....) dar ca sa existe un istoric acolo... cu date de nastere piticuti si mamici, ca daca se da drumul la nasteri spre sfarsitul lunii... , va fi greu de cautat in urma cine si cum...
Asa, si cine are idei de design sa zica aici la comunitate sau chiar sa faca modificari in lista... eu am facut un draft
monis 33
acum si cu poze noi
monis5 spune:
Si vreau si io sa intreb fetele care nu au carucior colorat in lista: nu a mai aflat nici una ce supriza are in burtica?
Si mai ales de ce nu ne mai dau nici macar un semnulet atatea fete din lista si enumar aici doar cateva Evy28, Ildygo, Broscuta 80, Rgagapie, Myrella_21, Busymummy, A_driana, Cosmynik, Biara, Larisel, Byabeatrice (care era f activa la inceput...)
Si Avalon.
Ca sa nu mai zic de RamonaC si cate si mai cate...
De Maddy2526 nu mai stim nimic-nimic de atata timp... a plecat intr-o zi de pe forum la spital si nici ca a mai intrat de atunci, nu cred ca s-a terminat cu bine
Hai, va asteptam cu
si
si
monis 33
acum si cu poze noi
dymomo77 spune:
Mai fetelor eu daca ma mai mult mult la pozele voastre ma deprim rau. Zau asa. Tocmai m-am uitat la monis si m-am deprimat. Eu care eram super scoaba si m-am chinuit 1 an sa ajung la 45 de kg prin cura fortata de ingrasare pe sarcina am pus deja 23 de kg si arat ca marele urs alb. Sunt obeza
33+
monis5 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Mai fetelor eu daca ma mai mult mult la pozele voastre ma deprim rau. Zau asa. Tocmai m-am uitat la monis si m-am deprimat. Eu care eram super scoaba si m-am chinuit 1 an sa ajung la 45 de kg prin cura fortata de ingrasare pe sarcina am pus deja 23 de kg si arat ca marele urs alb. Sunt obeza 33+ |
Off, sa stii ca si eu am avut tentative de ingrasare fortata... si degeaba zici, am luat si eu 10 kile acuma, n-ai vazut la Cristina care zicea ca a luat 4... hai nu mai fi suparata, ca se duc ca vantul si ca gandul la alaptare si npti nedormite ce or sa urmeze...
Aaa, si cand am stat saptamana trecuta in spital se minunau unele cum pot fi eu in 8 luni... de mi-au mai bagat un cui in cap... de parca nu aveam destule . Asa ca nu te gandi ca e minunat cu nimeni...
monis 33
acum si cu poze noi
miany75 spune:
Andre da un"trrr" cand iesi la una din micile plimbari si cine stie poate reusim sa ne vedem ,macar sa ne cunoastem...daca vrei...ms ca te gandesti la mine (m-am convins demult)
Lavi ms de aprecieri,esti tare dulcica...trebuie sa pun niste poze mai recente sa vedem ce mai zici atunci...am mai castigat ceva kg ,per total 18,dar vb accea..sanatosi sa fim..sper sa le dau jos dupa..
Monis apropo de hainute si eu ma gandeam la un body ,pantalonasi si ceva gen combinezon ..si intr-un sac de dormit ( am gasit unul de care sunt foarte incantata,o sa pun poze cand reusesc sa fac) si in landou cu paturica...(landoul trebuie cumparat,ca nu il am)..
Laurairina felicitari pt.casaaaa! tre sa faci cinste...si dupa unda verde la cumparaturi pt. "printesa"
Shtephy da ,scumpa am vazut ca mi-ai raspuns ..ms
Arcadiafelicitari pt. rezultatele bune la echo!
trimit mesajul fara "introducere" ca deja e prea lung si ma duc sa va mai citesc...eu am fost dusa iar prin lume...mi-am ales culorile pt. mobila lui bebe....
miany
33+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
Iaca la timp de seara si Miany - ce fain cu mobila... cand e gata?
Laurairina te asteptam cu vesti... si cu sprit
monis 33
acum si cu poze noi