Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Oricum monis arati super asta e sigur.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare am aparut si eu pe aici.
cu dureri de spate sunt ft agitata ca maine e ziua in care ma duc la un nou medic si sunt ft ft curioasa ce o sa zica
laurairinada de nepotica care sa nascut la 35 sapt spre 36 vb.a avut la nastere 2350gr si acum sunt acasa de ceva timp.papa bine si in rest ei zic ca e ok.scuzama dar nu stiu ce inseamna UK

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

continuare...

Dienutze da vb f serios..e vb de gymnastica pt. gravide: exercitii pt. coloana ,fesieri ,exercitii pt. drenarea limfatica ..si ,normal de respiratie....deocamdata ma simt bine si regret ca nu am mers mai devreme ...acu sa vedem daca o sa imi foloseasca...eu asa sper..

Raluci b. te asteptam cu noutati..

LUMI stai linistita ..te inteleg perfect,oricum nici eu nu ma pot mobiliza sa pun niste poze mai recente..

Monis ai terminat pulovarasul ? l-ai postat pe contul comun?
Multumim de vestile de la Alexa....

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Iaca la timp de seara si Miany - ce fain cu mobila... cand e gata?

Laurairina te asteptam cu vesti... si cu sprit

monis 33
acum si cu poze noi

mda,am ajuns si eu pe acasa .... am patrulat si azi ..inclusiv cu Tara la plimbare ( e tot la mine,inca)...si legat de mobila au zis ca in mod normal e gata in 2 saptamani ,dar acu au mai putin de lucru si sper sa nu dureze atat.. om trai si om vedea...ca in Romanica noastra nu se stie niciodata..

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Andre da un"trrr" cand iesi la una din micile plimbari si cine stie poate reusim sa ne vedem ,macar sa ne cunoastem...daca vrei...ms ca te gandesti la mine (m-am convins demult)
Cum nu? Respectiv cum sa nu dau un "trrr" si cum sa nu ma gandesc la tine? Saptamana asta tre sa prind curaj, ca urmatoarea ma autosechestrez in varf de pat si nu ma misc. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

MONIS5 nu stiu unde ai luat tu 10 kg ca nu se vede deloc.Eu am luat 4 kg dar nu stiu de ce asa putin...bebelul meu are acum la 28 sapt 1300gr si dr a spus ca totul e foarte bine...placenta,lichid.
AAA si apropo eu am un,daca sti tu sa treci si la mine ca nu ma pricep.
Multumesc mult

28+

Mergi la inceput

Acu vad ca am limbarita...desi nu ma simt grozav...sper sa nu racesc ,ca am ceva simptome....
Arcadia vizionat album...mama ,ce bomboana de copil ai tu acolo !! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi toti!!

Ancutza frumoasa si burtica si hainutele!

Camy draguta camasa...E petrecuta peste sani?!

Apropo de camasi ,am gasit la carrefour una de genul asta (adica petrecuta peste sani) si mi se par tare practice..numai scoti "tzitzi" afara..sunt de tex...

aaa si sunt in dilema cu scutecele..am vazut 2 tipuri pt noi nascuti ..premium care (ambalaj crem) si cele cu ambalajul verde..stie cineva e vreo diferenta ?!

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Andre de ce te autosechestrezi?! din cauza plecarii dr-lui..sper ca doar asta e motivul...
Mi-ar face placere sa schimbam doua vorbe "LIVE"

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geea spune:

Buna seara!

Ma numesc Gianina, luna viitoare implinesc 34 de ani, sint din Constanta si in Noiembrie voi da nastere unei fetite, fiind in prezent insarcinata in 31 saptamini.
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Ancutza frumoasa si burtica si hainutele!

aaa si sunt in dilema cu scutecele..am vazut 2 tipuri pt noi nascuti ..premium care (ambalaj crem) si cele cu ambalajul verde..stie cineva e vreo diferenta ?!

miany
33+ DAVID ANDREI

multumesc

si eu eram si am ramas nedumerita care e diferenta la pampers , am luat totusi dintr-alea cu ambalaj crem

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput