Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Andre de ce te autosechestrezi?! din cauza plecarii dr-lui..sper ca doar asta e motivul...Mi-ar face placere sa schimbam doua vorbe "LIVE"miany33+ DAVID ANDREI |
monis5 spune:
Dymomo - sarumana
Miany - am terminat oarecum pulovarasul... adica planuiesc sa-i mai fac ceva ca-i prea sobru . Aha, deci in saptamani faceti amenajari finale...
Cristinica - am rezolvat -ul. Undeva sunt kilele alea...
Arcadia - si eu am vazut pozele, ce ochi geniali are piticultul sa-ti traisca
monis 33
acum si cu poze noi
simonette spune:
Alexa75 bun venit in odiseea aceasta!!! Sarcinafrumoasa si la termen cu bb sanatos!!!
Monis multumesc ptr modificari
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Oare ce mai vroiam sa zic???????
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
laurairina13 spune:
TANAM TANAM TANAM
Fetilor, ia pohtiti la cinstea cea mare de udat apartamentu' sa apucam sa traim 30 de ani sa il platim , si cand l-om termina de platit sa ne dea cupchiii afar' din casa, pe principiu 'gata v-ati facut treaba, valeaa'
si iar un rand de
in loc de COLAAA, ca nu mai aveau la bar, trebuiau sa se aprovizioneze
p.s. si la sugestia unei dragi prietene, Ramonika, semnaturicaaa de rigoareee
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Alexa(douradoudou),felicitari pt fetita(inca o data),multa sanatate la amandoua si sa dea DD sa ia repede in greutate!
Sa cresti mare si frumoasa,micuta Nabila!
Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise
arcadia spune:
camy multumesc de raspuns pana la urma cred ca il fabric eu, de data asta o sa iau lungime 5 m, dar nu mai stiu cat trebuie latimea..
simonette multumesc esti tare draguta
miany multumeeesc eh, si eu ca cioara cu puiul
monis multumesc fetelor ma coplesiti nu stiu de unde a luat el ochisorii aia albastri ca nici eu nici tati nu avem, abia pe la strabunici gasim, dar se pare ca tre sa avem amandoi gena recesiva. am vazut si eu pozele tale, si pe langa faptul ca arati tare bine, voiam sa iti zic ca e tare dragut puloverasul si de unde ai luat nasturasi in forma de delfin? mai ai curaj sa mergi pe moto cu burtica?
laurairina felicitari!!! sa-l stapaniti sanatosi! si servesc cu placere un yam yam
andrecluj curaj, stiu ca e greu fara tati dar nu mai e mult (asta deduc ca nu stiu povestea)
lacramioara nici in cazul tau nu stiu ce s-a intamplat, dar sunt sigura ca totul va fi bine, o sa fie grozav cand apare bebita si poate la un moment dat veti fi 3, cine stie
nu stiam ca pampers au doua tipuri de scutece de nou-nascuti, cand l-am nascut pe calin aveau doar unele 2-5 kg. oricum eu voi folosi libero, mi se par cele mai bune, au elastic, nu au lotiunea aia urat mirositoare ca pampers si nici nu scapa pipi la la happy, dar asta banuiesc ca depinde si de copil.
sa va zic ce am gatit eu ieri si azi ca am avut pofta conopida cu sos de branza se fierbe conopida la abur, iar sosul se face din unt topit, peste care se adauga faina, se caleste un minut, apoi se adauga lapte, se aduce la fierbere amestecand si se adauga o branza care se topeste (eu folosesc branza topita) si un pic de sare daca e nevoie si se amesteca cu conopida maine fac ciulama de ciuperci, joi merg la babyexpo si vineri fac spaghete ce planuri am si eu..
si ca uitai, doradoudou sa iti traiasca Nabila!
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+
Lumi_Richard spune:
Geea,bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si fara probleme, bebel la termen si....sper sa stai cat mai mult pe DC cu noi,la taclale!
Dymomo, nu vorbi prostii! Lasa ca dupa nastere o sa vezi ce repede se duc kg-le alea! Si,daca asta te face sa te simti mai bine, eu sunt mica si umflatica acum....si am o burta cat China! Hai la intalnire vineri si o sa te simti mai bine vazand ca nu esti singura!
Dar trebuie sa-mi promiti ca ne sustinem(moral) in cursa de peirdere a kg-lor,dupa nastere!
Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise
cristinica09 spune:
LAURAIRINA sa stapaniti bucurosi si sanatosi casuta.
Unde ati facut nunta?...ca frumos peisaj am mai vazut acolo...si pozele sunt facute frumos...de voi nici nu mai vorbesc...va potriviti de minune.Casa de piatra
28+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 TANAM TANAM TANAM Fetilor, ia pohtiti la cinstea cea mare de udat apartamentu' sa apucam sa traim 30 de ani sa il platim , si cand l-om termina de platit sa ne dea cupchiii afar' din casa, pe principiu 'gata v-ati facut treaba, valeaa' si iar un rand de in loc de COLAAA, ca nu mai aveau la bar, trebuiau sa se aprovizioneze p.s. si la sugestia unei dragi prietene, Ramonika, semnaturicaaa de rigoareee PROASPATA PROPRIETAREASAAA Laura, 33+ Mara Teodora AMR 7 saptamani !! poze |
vai ce ma bucur
felicitari si sa fiti fericiti in noua casa!!!!!!!!!
monis 33
acum si cu poze noi