Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
Si sa revenim la ale noastre..ca euforia se duce repede...vorba sotului 'am strigat uraaa, am belit p.... pt 30 ani'-scuzati expresia
Multam fain la toate fetele pentru urarile minunate de casa noua, stiam eu ca am o gasca de gagici saritoare, si cu galerie puternicaa
Ma bucur ca Alexa ne-a dat vesti de fetita ei micutza si frumoasa, Nabila, bineinteles ca astept si altele cu nerabdare, poate detalii de la nastere, ce si cum, tot ce se poate spune, ca sunt avida sa aflu cat mai multeee de al doilea fulgusor al nostru
Bai, da ce limbaritza ati avut de la pranz incoace, ca ma chinui de o ora sa recuperez, si nu mai stiu ce si cui sa spun.
Multumesc la feti ca ati zis si la mine ce's alezele alea minunate, si ca se gasesc la raionu de pampersi.
Am cetit si de echipatiunea bebelului proaspat cu iz de spital pt marea calatorie spre casa, m-am mai lamurit putin ce si cum, da trag concluzia ca cu ce am luat eu pan acu cupchila o sa iasa mai in curu gol din spital, ca nu are decat body-uri cumparate de masa denaturata'
Am cetit ceva de un pulover made by Monis, bineinteles ca nu am apucat inca sa intru repidi sa il vad pan' nu dileteaza Monis pozicili scapate din aparat pe contu comun
Se discuta de tampoane de sani, ma rog la Doamne doamne sa nu am nevoie de ele, ca nu mi le trec in lista de cumparaturi nici moartaa..ca sa mai scutim banuti
Katy, imi cer scuze, te-am confundat, credeam ca stai in Uk- united kingdom-adicalea Anglia..nu stiu de ce ziceam eu ca acol stai,si nu in Canada... Bine ca nepotica e sanatoasa si papa sa creasca mare!
Geea, bine ai venit la noi, p.s. ma bucur tare mult ca esti din zona, mai schimbam impresii!!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Geea Buna seara! Ma numesc Gianina, luna viitoare implinesc 34 de ani, sint din Constanta si in Noiembrie voi da nastere unei fetite, fiind in prezent insarcinata in 31 saptamini. Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv. |
Consideram intrebarea ta retorica
Da-ne datele pt listuta (DN, UM, DPN) si bine ai venit
Inca o fetita
monis 33
acum si cu poze noi
miany75 spune:
Monis nu am inteles prea bine ce ai vrut sa zici...dar,da am lasat lucrurile cam pe ultima suta de metri..si acu stau cu "morcovelul'...sper sa fie k pana la urma..
miany
33+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
Gianina bine ai venit la noi ! Sarcina usoara in continuare si te asteptam sa ne povestesti cate ceva despre tine si "bb-le" tau..
miany
33+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
citat din mesajul lui miany75 Monis nu am inteles prea bine ce ai vrut sa zici...dar,da am lasat lucrurile cam pe ultima suta de metri..si acu stau cu "morcovelul'...sper sa fie k pana la urma.. miany 33+ DAVID ANDREI |
Ziceam de fapt:
Miany - am terminat oarecum pulovarasul... adica planuiesc sa-i mai fac ceva ca-i prea sobru . Aha, deci in 2 saptamani faceti amenajari finale...
Hahaha, toate am lasat cred pe final... numai Miramar e harnicuta stiu eu ca ea s-a ocupat bine de cumparaturi.
Vorba unei prietene bune... stii 9 luni ce urmeaza sa se intample si dupa aia te rogi de copil sa doarma 3 ore legate sa mai aranjezi tu lucruri
monis 33
acum si cu poze noi
Lidia74 spune:
LAURAIRINA ce veste minunata cu apartamentul. Sa dea DD sa va fie bine in el si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA ce veste minunata cu apartamentul. Sa dea DD sa va fie bine in el si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. Lidia |
Chiar ma pregateam sa te strig . Deci esti cu noi... super!
monis 33
acum si cu poze noi
Evy30 spune:
ma prezint la apel fetelor . pupicei
eu va citesc zilnic cu drag .
(contul evy28 a fost inlocuit cu evy30 datorita unor probleme de parola -cu acordul moderatorilor site-ului , dar sunt aceeasi persoana de atitia ani de cand sunt pe forum )
eu am in burtica un baietel , si nu mai pot de fericire , mai ales ca noi am obtinut sarcina prin fiv dupa multi ani , si ma rog in fiecare zi la doamne doamne sa ma ajute sa il aduc cu bine si sanatos pe lume .
acum 2 saptamani avea 1500 de grame si dr spune ca se dezvolta bine . am suficient lichid , placenta grad 1-2 situata anterior fundic . doamne ajuta sa fie bine in continuare .
pentru nastere am ales cezariana dupa discutii cu medicul . desi imi e tare frica de rahie ..insa trec si peste asta . trebuie .
ma rog sa apuc si eu macar 38 de saptamani , sa nu se grabeasca bebe . e deja cu capsorul in jos, bate "la usita "
dureri de spate am si eu , ca sa mai linistesc fetele . inca de la 24 de saptamani . ma doare mijlocul , noada ...scuzati expresia -ZILNIC -dar asta e si ma dor oasele pubiene . cand ma dau jos din pat am impresia ca ma rup in doua intre picioare
burtica e plina de vergeturi pe jos, desi am dat cu teanc de crema pe care am mai dat si 80 de lei ... cica e speciala . pe naiba . cred ca tine de pielea fiecaruia .
am trecut si trec prin emotia racelii .ca un facut - toata lumea care ma viziteaza , asa pe nepusa masa, cum zic eu , fara anunt prealabil, vine racita si eu fac 13/14 . o buna prietena de pe forum chiar imi zicea ca o sa ma imbolnavesc de stres inaintea racelii , si cred ca are dreptate . sunt disperata cu raceala , dar stiti cu e , daca e sa fie , oricum nu scap .
ca noutate -saptamana asta am primit kit-ul de celule stem .noi am semnat cu C.B.C de la Cluj si sper ca am facut o alegere buna . acum ce o fi , o fi . sa nu avem niciodata nevoie de ele ! copilasul sa fie sanatos . asa doresc la toata lumea
de cateva zile ma doare capul si astazi mi-a scazut mult tensiunea dupa un dus . am baut o cafea , am luat o cana de apa cu zahar si e un pic mai bine . ma mai doare capul , insa trec la nani .
ce sa ii faci , suport orice , numai scumpul meu din burtica sa fie bine . nimik nu conteaza in rest . sper sa nu il afecteze problema mea.
cumparaturi deocamdata am facut pentru mine doar : halat , 2 camasi cu nasturi pana la sani ,3 perechi chiloti "moartea pasiunii ", sosete, papuci , papuci de dus (in caz), 2 prosoape, un prosop mai mic pt sani si cam atat . mai urmeaza .
Hai ca m-am intiiins . v-am facut capul tandari .
v-am pus la curent cu tot ce s-a intamplat pana acum .
promit ca o sa scriu din ce in ce mai des , daca ma acceptati, sper numai sa nu va plictisesc . eu de cand sunt gravi mi-a scazut doza de optimism, imi fac multe griji si ma sperii repede si nu vreau sa panichez si pe altcineva
va pup pe toate , va doresc sarcini usoare , si mie la fel , sa stapaniti cu drag ce ati cumparat si refecere usoara noilor mamici .
asa ca , daca ma suportati , ma alatur . ca toata ziua acasica... uneori e rau .
Evy 31+