Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

EVY30 ne face placere sa te avem printre noi si te asteptam oricand ...toate avem griji si e normal ,asa ca poti sa postezi ce-ti trece prin minte si noi te vom ajuta cat ne pricepem si cat putem....Bine ai (re)venit si sarcina cat mai usoara in continuare!!

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Evy multumim de semn si de stiri
Macar o data pe sapt ar fi fain sa dea toata lumea un semn sa stim ca suntem toate bine... cum intra de ex Edelyia, zice ca-i bine, schimba semnaturica si apoi iar dispare... dar macar stim de ea...

Felicitari pentru bebelus in grafic si sa stii ca eu sunt f cazuta in admiratie pentru fetele cu FIV, punctii etc. Chiar nu stiu daca as fi fost in stare de un asemenea efort psihic... iti tin pumnii sa fie bine pana la final... cu sau fara vergeturi, dureri de oase samd . Bine ca ai zis de durerile de oase, si eu am aceeasi impresie de cand s-a intos copilul in cap - cand ma ridic sunt convinsa ca ma voi desface in doua si voi cadea pe podea in fund cu oasele despicate .
Si inca ceva... nu mai spune (si tu si alte fete) ca ne plictisiti... zau, ca toate stam pe acasa sau suntem pe cale sa o facem si vorbim toate aceleasi prostioare... si speriate avem multe pe aici... cred ca de fapt suntem 2 tipuri de speriate: speriate pe fatza si speriate care nu recunosc .

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

buna seara tuturor!
abia acum am ajuns acasa, sunt foArte obosita dar vroiam sa anunt ca am gasit vaccinul pt anticorpt Rh! s-a rezolvat!
multumesc tuturor pt sfaturile si incurajarile date!
bun venit noilor burticute si sarcini usoare si la termen!
iar micutilor fulgusori, le urez sa creasca mari, sanatosi si educabili si sa aduca mari bucurii parintilor!

la toate fetele!

oli 26 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

si eu am aceeasi senzatie cand ma ridic de pe scaun, dar vad ca azi s-a mai potolit.

sarcina usoara si bb sanatos evy!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Evy30, bine ai revenit la noi, sunt de acord cu Monis, deci NU NE PLICTISESTI!
Asa ma bucur cand mai vin fete vechi dar care nu au postat pe la noi ..Poate pana la urma o sa fim o odisee cu muulte muulte graviduteee!
Eu sunt franta, nu mai apuc sa citesc din urma si sa raspund la toate fetili, sorry, dupa o zi asa incarcata cu 4 ore de semnaturi/notar/banca/notar/banca si tot asa...plus pe urma vizitat apartamentu' personal property , stat pe acolo si visat cu ochii deschisi ce va fi si cum il vom face , ma duc sa ma intind. Caci azi am experimentat si alt gen de dureri : de burtica ca la ciclu si de spate..de am zis ca poate bebelina o fi stiut ca am rezolvat cu casa si poa' sa vina cand vrea muschiu ei
Pupici la toate !

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

multumesc fetelor . sunteti super

sincer cred ca asta e senzatia , cand se pune el in pozitia asta .
cateodata chiar ii zic sotului ca si-a desoperit manutele si impinge pe acolo si ma asez in pat . de parca s-ar potoli

referitor la fiv , este un efort atat fizic, psihic (noi am mai avut 2 incercari esuate ) si nu mai vorbesc material . nu doresc nimanui sa ajunga in situatia asta . insa cand ajungi , si iti iubesti sotul cu adevarat ( caci este o incercare a vietii si am auzit cazuri de divort si si-au luat alt sot )credeti-ma ca faci orice , imprumuti bani , te injectezi si il rogi pe doamne doamne sa iti daruiasca un copil . insa nu vreau sa ma mai gandesc, e de domeniul trecutului , nu o sa ma plang niciodata . sa vina copilul sanatos ,sa ne faca viata frumoasa si restul nu conteaza .

acum ma chinui sa imi treaca durerea asta nesuferita de cap . nici nu pot sa adorm si manevrez laptopul asta de zor .

cat despre gravidute . sincer . cred ca o sa fie multi bebelusi nascuti in octombrie-noiembrie . nu va spun cate cunostinte am prin imprejurimi am care sunt gravi cu dpn oct si nov .
e cel mai frumos lucru din lume .

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

laurairina felicitari pt casuta sa va simtiti bine in ea si sa fie numai armonie si intelegere.

PENTRU FETELE NOI VENITE-- BINE ATI VENIT LA NOI SI VA ASTEPTAM CAT MAI DES LA BARFA

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Si inca ceva... nu mai spune (si tu si alte fete) ca ne plictisiti... zau, ca toate stam pe acasa sau suntem pe cale sa o facem si vorbim toate aceleasi prostioare... si speriate avem multe pe aici... cred ca de fapt suntem 2 tipuri de speriate: speriate pe fatza si speriate care nu recunosc .

Eu subscriu cap de lista la categoria grea ::: 'speriate pe faatzaaa''

Da nu am rezistat si inainte de a o sterge de acilea, am cautat pozicili cu pulovarasuuu .Ft frumooos!!!Cred ca si daca voiam sa imi explice cineva cum se face, nu gaseam asa explicit ca in pozele tale!! Poti eventual daca te pricepi sa ii cosi direct pe pulover sau sa tricotezi o masinuta albastra/avion/tren/pestisor si sa ii aplici pe unul din piepti! Sau poti impleti un buzunarel albastru sub forma de ceva -delfin/balena si sa il aplici ca fantezie!

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LauraIrina ma bucur pentru voi
Va mutati in el pana ine bebe nu???
Sa-l stapaniti sanatosi!!!

Ce bine o fi sa ai casa ta , sa umbli in gol cand ai chef

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Simina, am vrea noi sa ne mutam acolo asa repedee
Nu cred sa ne mutam mai devreme de un an, pentru ca e chel apartamentul, nu are absolut nimic, trebuie schimbat tot de la instalatie electrica/sanitara, tamplarie, termopane, spart pereti, izolat, pus rigips, tot tot.Si ne va costa o gramada, de nici nu visez sa ma mut devreme. Macar de am schimba usa de la intrare anul asta, ca sa zicem ca am facut si noi ceva..

Acum prioritara e bebitza, tre sa ii luam ei de acu, nu stiu cu ce bani...da ea e prioritara.

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput