Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
Lumi_Richard spune:
Evy,ne bucuram sa te avem printre noi!
Laurairina,stai intinsa si baga niste No-Spa!
Si eu am cam umblat astazi si acum,doar cat merg pana la baie si ma omoara durerile de spate!
Off,sa ma vedeti cum gafai cand urc un etaj-doua!
V-am mai spus ca-mi amortesc si ma dor foarte tare degetele de la maini? Am aflat ce e! `Sindrom de tunel carpian`, nu este nici un tratament, trebuie sa astept,poate am norocul sa scap dupa nastere...sau ne-norocul sa raman asa. Chiar imi spunea si mama: cate boli si inconveniente mai poti adauga la lista in sarcina asta?
Sincera sa fiu, m-am saturat de toate,dar nu-mi mai pasa...sper doar ca pasarica mea sa fie sanatoasa,sa puna in greutate si sa stea acolo pana la termen,ca pe urma ma voi descurca eu sa scap de toate bolile!
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
floricik spune:
Geeabine ai venit printre noi.
Laurairina felicitari pt apartament. Multumim de cinste
Faptul ca apartamentul trebuie luat de la 0 nu trebuie sa te sperie. In timp totul se rezolva
Fug ca-mi fura sotu' laptopu'
29+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
simina_kin spune:
AAA...am inteles
......o sa fie greu cu banii, dar o sa va descurcati
!!!
Eu ma bag la 
Noapte buna burtici!!!
Stefy stiu ca trebuie sa apari
.Te asteapta 
-ii de la mine![]()

32+ cu
Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Buna seara
Geea, bun venit
Evy, bun revenit
Laurairina, felicitari pentru casa. Ma gandesc la voi si imi dau seama ca va fi cel mai frumos An Nou din viata voastra. ( sau pentru mine asa ar fi) Ati facut intr-un an cat altii intr-o viata. Nunta , bebe , casa. Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult toti 3.
Noi ( eu si Mihnea) am fost azi la cumparaturi... (pentru iesence: in Siraj). Am luat mai nimic dar am cheltuit vreo 3 mil. Ma uit cu groaza ca abia am luat cateva hainite. Sper sa fac maine poze si sa le pun pe contul comun.
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Simina, nu stiu daca te ajuta cu ceva.... dar te inteleg foarte bine cand vorbesti de bunica ta. Si tatal meu are aceeasi boala... si avanseaza pe zi ce trece. Nu mai poate fi lasat singur acasa... si e foarte dificil si acum am ramas cu el numai au si mama. Ma rog lui D-zeu sa-mi dea puterea sa ma descurc si cand o fi puiul meu in casa si va trebui sa ma impart ( mama lucreaza si nu poate renunta la serviciu iar turele ei sunt de 12 ore) Mi-e tot mai groaza de ultimele sapt de sarcina... si de primele de dupa nastere chiar daca atunci va fi si sotul meu aici... nu pot sa-i cer sa faca prea multe lucruri pt tata chiar daca niciodata nu a fost impotriva. Mai mult pentru asta ne-am mutat la ai mei.... sa o ajut pe mama ca nu mai poate saraca singura.
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
mihamora spune:
Andre - si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris, cat de frumosss..... 
Lacramioara - cu siguranta sunteti si veti fi si voi iubite sper sa simtiti asta cat mai repede 
Shtephy - eu cred ca iti faci griji degeaba,nu o sa o neglijezi pe Shtephitza ta
o sa aveti amandou grija de bebe mic. Si mie mi-e pofta de cola...
Doris - multa sanatate! Cred ca o sa aleg si eu acelasi nume pentru bebelusul meu...![]()
Lumi - unde ai facut analizele, la privat sau cu trimitere undeva pe gratis? O sa treaca dupa nastere durerea degetelor.
Arcadia - deci nu sunt singura care nu si-a facut analizele.Felicitari pentru vestile bune la eco!Super reteta de conopida, multumim 
Laurairina - felicitari pentru casuta!Asa e cu copilasii, cand vezi ca imita totul,trebuie sa ai mare grija ce vorbesti.
super tare sotul tau.
Dymomo - da,vineri la ora 18.30 in Piata Unirii, hai ca o sa isi faca timp sotul sa te aduca.
MOnis - multumim pentru vestile din Liban
Multa sanatate Nabilei!
Geea - bine ai venit! Te primim cu placere!
Evy - ma bucur ca ai vesti bune de la eco, nu te mai stresa totul o sa fie bine
Cat despre durerea oaselor din zona cu pricina e absolut normal, la mine inca nu sunt f mari, dar ma astept sa vina, stiu de data trecuta cam cum era....groaznic, dar numai cand ma ridicam din pat. Toate trec in schimb cand apare "minunea"
Floricik - fugi cu tot cu laptop 
Simina si Ionela - ce greu trebuie sa va fie, imi pare rau 
Ionela - ai vazut mesajul meu inainte sa pleci la cumparaturi? Felicitari pentru noile achizitii, sa le poarte sanatos Mihnea!
Asteptam poze.
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
shtephy spune:
Laurairina ,proaspata proprietareasa ,felicitari ,ma bucur pentru voi.Sa il stapaniti sanatosi si fericiti ,o sa il amenajati cu siguranta asa cum vreti voi.
Monis de de ce erai neprietenoasa,fata frumoasa?
Pozele in rochita mini nu le vazusem dar mi-au confirmat ce stiam deja .Esti superba
.
Puloverasul dragut foc.
Doris ma bucur ca esti mai bine
.Mi se pare ok tot ce ai luat tu acolo.
Arcadia v-am vazut in poze,ai un baiat frumos foc
Ancuta faina burtica
,faine si dulci hainutele
Simina of of,am inteles acum de ce va scoate din minti bunica.Imi pare rau.
Douradoudou ma bucur din suflet ca ii merge bine micutei Nabila.Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Miany cred ca abia astepti sa fie gata mobila
Mie imi place sa ai limbarita
.Trebuie sa fentezi raceala,da?
Pampers premium care sunt mai noi pe piata,mi s-au parut mai buni pentru ca au un strat foarte absorbant spre deosebire de ceilalti.Cred ca acum amandoua tipurile au elastic,iar solutia aia verde si urat mirositoare e prezenta in pachetele verzi de la nr.3 incolo.Pachetele crem nu au deloc aceasta solutie.
Geea bine ai venit la noi
Evy bine ai revenit
. Si eu respect toate cuplurile care isi doresc din tot sufletul bb si merg pana in panzele albe
Lumi of saraca de tine.Sincer,nu am mai auzit de afectiunea asta dar tin pumnii sa treaca dupa nastere
.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
miany75 spune:
shtephy ms de lamuriri.Acum cred ca stiu ce trebuie sa iau..
le meriti din plin...
miany
33+
DAVID ANDREI
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Stefy stiu ca trebuie sa apari ![]() -ii de la mine![]() |
Mersi draguto,sunt tare dulcici pupiceii.
Somnic dulce cu vise frumoase si treziri putine.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+
shtephy spune:
Miany cu multa placere 
Mihamora multumesc de incurajare,asa trebuie sa fie
Ionelamaria imi pare rau de situatia cu tatal tau.Chiar vroiam sa te intreb dar nu mi-am facut curaj ce suferinta are de nu-l poti lasa singur,cum ai mai spus.Trebuie sa iti fie tare greu dar e parintele tau si trebuie sa il ingrijesti.Doamne ajuta sa nu devina mai rea situatia,sa nu ajunga ca bunica Siminei.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+