Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
Lumi_Richard spune:
Shtephy
,bine ai venit la schimbul trei!
Lavinia,Ancutza,Krelia,ce faceti,nu semnati condica?
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
DORIS_71 spune:
Shtephy multi
si din partea mea.
Laurairinasa stapaniti sanatosi proprietatea.
Geea bine ai venit printre noi.
Douradoudou sa-ti traiasca micuta Nabila si sa va bucurati de ea, asteptam vesti despre voi.
Evy bine te-ai reantors. Noi eram colege de suferinta.
Lumi sa stii ca si eu ma trezesc uneori cu dureri de falange dar apoi trece.
Fetelor dureri jos am si eu de vreo 2 saptamani de ma rupe. Mi-e greu sa ma ridic din pat, sa-mi pun pantalonii pe mine, cand ridic piciorul sa-mi bag cracul ma rupe de durere,cand ma rasucesc in pat de pe o parte pe alta etc. dar asta este suportam cu stoicism. Ne mai plangem noi din cand in cand daca avem cui.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
DORIS_71 spune:
Mihamora daca-ti place numele poftiti in fan club "MATTEO" Asa suntem 3 la odiseea asta.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
DORIS_71 spune:
Vorbeati acum catva timp in urma de contractii nedureroase, eu cred ca am cam 30 pe zi. Nu stiu daca ar trebui sa ma preocup, sper sa fie normal.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
shtephy spune:
Mersi Lumi nu puteam lipsi
.Tu ce faci?Te pupicesti cu R pe mess sau el acum face nani?
Cand ti se face mila de mine
da-mi si mie link te rog de la mothercare.
Lavinia de obicei ne da prima buna dimineata la 7 am,asa ca n-o so prinzi la ora asta pe aici.
Nici peKrelia de obicei ca merge inca la servici.Apropo cred ca maine are eco.Daca am tinut bine minte ,iti tin pumnii stransi,da?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
ionelamaria spune:
shtephy, multumesc mult. Boala asta nu are leac si nu poate fi oprita. Asta stiu sigur. Iar la tatal meu are o evolutie galopanta. Nu se mai descurca singur de cateva luni... si ma ingrozeste cand stiu pana unde va ajunge. E tatal meu... il vad, si imi lipseste enorm... pentru ca nu mai e tata de cava vreme... e doar umbra celui ce a fost. Mi-as fi dorit din inima sa-l vad batran si senin... dar cineva acolo sus a hotarat sa fie altfel... si nu pot decat sa multumesc pentru ca mai e cu noi si asa... si sa ma rog sa nu sufere el.
Lasand tristetea deoparte, ca nu face bine nimanui... am uitat sa fac ceva:
Douradoudou felicitari, sa-ti traiasca printesa Nabila
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
shtephy spune:
Doris nu stiu cat de normale sunt atatea contractii,dar stiu ca trebuie sa iei no spa sau altceva recomandat de medicul din It pentru ca se poate scurta colul de la ele.Asta retin din ce povestesc fetele pe aici,din fericire eu nu prea ma confrunt cu ele.Unele fete iau chiar si Gynipral.Nu poti intreba un medic?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
Ufff Ionelamaria mare pacat.Stiam ca nu se trateaza dar nu stiam ca are un ritm chiar galopant,cum zici tu.IMi pare rau
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
ionelamaria spune:
Mihamora, ma vazut intrebarea. Am gasit pantalonasi albi din bumbac la 3,5 lei
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
shtephy spune:
La multi ani Douradoudou!!!
Sa fii sanatoasa ,sa ti se implineasca toate visele si sa te bucuri cat mai repede impreuna cu sotul tau de micuta Nabila.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+