Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

shtephy, cand mi-e greu ma gandesc la o poveste pe care o stiu de cand eram copil: Cica era un om care se tot plangea ca el are o cruce prea grea de dus. Plangea de mila lui acel om si tot il ruga pe D-zeu sa-i dea o cruce mai usoara... ca el nu mai poate. Dupa cativa ani D-zeu a hotarat sa vb cu el. L-a ascultat inca o data si i-a promis ca ii da voie sa isi aleaga el crucea pe care o vrea. Si-a luat omul crucea si l-a urmat pe D-zeu pana la usa unei incaperi mari. Aici D-zeu i-a spus ca sunt toate crucile si ca poate alege. A deschis usa si,.. atunci acel om a vazut in interior a observat ca rau mii de cruci mari ddin lemn masiv sau poate din fier... si privind spre a lui a vazut ca era cea mai mica si mai usoara. Atunci i-a cerut iertare lui D-zeu si luandu-si cruce o duse tot restul vietii cu demnitate si fara se se mai planga.
E o poveste care pe mine ma ajuta. Ma uit in jur si crucea altora e mult mai grea... uneori simt ca nu mai pot... dar stiu ca nu e drept sa ma plang... Cate nenorociri sunt pe lumea asta... eu m-a bucurat de un tata minunat ani de zile... altii nu l-au cunoscut pe al lor... si altii il au si azi... dar nu a fost nici macar o clipa minunat. A cui e mai grea crucea?

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Shtephy de fiecare data cand am fost la control aveam colul uterin 3,7 deci era ok. Pastilutele alea mi le-a dat sa le iau o data dr. cand timp de vreo 5 ore m-a durut F. tare in stanga jos. Dar dupa ce am ajuns acasa nu am mai avut dureri si nu le-am mai luat mai ales ca eram in perioada ex. si mi-a zis ca pastilutele dau somnolenta si tachicardie. Mi-a fost frica sa le iau ca eu la ex. oricum imi batea inima f. tare(sunt o fire mai emotiva) si imi era frica sa nu adorm pe acolo.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

of fetelor ce profunde ati devenit...ma apuca si
nu stiu ce am de cateva zile daca vad ceva la tv nu stie ce impresionant, ma apuca , daca e ceva ce nu-mi iese cum tb iar
tot pe hormoni sa dau vina??

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ionelamaria .Putini au intelepciunea si puterea sa gandeasca la fel ca si tine.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

aaa si inca ceva: la voi se misca bebele tot asa mult si des ca la mine?
parca in perioada asta trebuia sa dorma mai mult...

32 Alexandru

Mergi la inceput

Si eu in ultimul timp am devenit mult mai sensibila. Imi vine sa plang ptr. niste lucruri pe care alta data nici nu le bagam in seama.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Lylyana, la mine misca bebe de zor imediat ce ma'sa lui afac bine sa ia un loc ( probabil ca e leganat toata ziua cum umblu aiurea si doarme cat ma plimb)

shtephy... nu stiu cata intelepciune e aici... imi pare un cuvant prea mare... si eu sunt o zapacita de felul meu

29+ Mihnea

Mergi la inceput

Fetelor... eu ma bag in pat sa-l astept pe Mos Ene

29+ Mihnea

Mergi la inceput

Fetelor eu ma retrag si plec la o portie de . Sper ca raceala mea sa ma lase sa ma odihnesc in noaptea asta. la toate fara numar.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Somnic dulce si cu vise frumoase fetelor!

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput