Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
ionelamaria spune:
shtephy, cand mi-e greu ma gandesc la o poveste pe care o stiu de cand eram copil: Cica era un om care se tot plangea ca el are o cruce prea grea de dus. Plangea de mila lui acel om si tot il ruga pe D-zeu sa-i dea o cruce mai usoara... ca el nu mai poate. Dupa cativa ani D-zeu a hotarat sa vb cu el. L-a ascultat inca o data si i-a promis ca ii da voie sa isi aleaga el crucea pe care o vrea. Si-a luat omul crucea si l-a urmat pe D-zeu pana la usa unei incaperi mari. Aici D-zeu i-a spus ca sunt toate crucile si ca poate alege. A deschis usa si,.. atunci acel om a vazut in interior a observat ca rau mii de cruci mari ddin lemn masiv sau poate din fier... si privind spre a lui a vazut ca era cea mai mica si mai usoara. Atunci i-a cerut iertare lui D-zeu si luandu-si cruce o duse tot restul vietii cu demnitate si fara se se mai planga.
E o poveste care pe mine ma ajuta. Ma uit in jur si crucea altora e mult mai grea... uneori simt ca nu mai pot... dar stiu ca nu e drept sa ma plang... Cate nenorociri sunt pe lumea asta... eu m-a bucurat de un tata minunat ani de zile... altii nu l-au cunoscut pe al lor... si altii il au si azi... dar nu a fost nici macar o clipa minunat. A cui e mai grea crucea? 
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
DORIS_71 spune:
Shtephy de fiecare data cand am fost la control aveam colul uterin 3,7 deci era ok. Pastilutele alea mi le-a dat sa le iau o data dr. cand timp de vreo 5 ore m-a durut F. tare in stanga jos. Dar dupa ce am ajuns acasa nu am mai avut dureri si nu le-am mai luat mai ales ca eram in perioada ex. si mi-a zis ca pastilutele dau somnolenta si tachicardie. Mi-a fost frica sa le iau ca eu la ex. oricum imi batea inima f. tare(sunt o fire mai emotiva) si imi era frica sa nu adorm pe acolo.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
lylyana.ion spune:
of fetelor ce profunde ati devenit...ma apuca si 
nu stiu ce am de cateva zile daca vad ceva la tv nu stie ce impresionant, ma apuca
, daca e ceva ce nu-mi iese cum tb iar 
tot pe hormoni sa dau vina??
32
Alexandru
shtephy spune:
Ionelamaria

.Putini au intelepciunea si puterea sa gandeasca la fel ca si tine.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
lylyana.ion spune:
aaa si inca ceva: la voi se misca bebele tot asa mult si des ca la mine?
parca in perioada asta trebuia sa dorma mai mult...![]()
32
Alexandru
DORIS_71 spune:
Si eu in ultimul timp am devenit mult mai sensibila. Imi vine sa plang ptr. niste lucruri pe care alta data nici nu le bagam in seama.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
Lylyana, la mine misca bebe de zor imediat ce ma'sa lui afac bine sa ia un loc ( probabil ca e leganat toata ziua cum umblu aiurea si doarme cat ma plimb)
shtephy
... nu stiu cata intelepciune e aici... imi pare un cuvant prea mare... si eu sunt o zapacita de felul meu

29+
Mihnea
ionelamaria spune:
Fetelor... eu ma bag in pat sa-l astept pe Mos Ene
29+
Mihnea
DORIS_71 spune:
Fetelor eu ma retrag si plec la o portie de
. Sper ca raceala mea sa ma lase sa ma odihnesc in noaptea asta.
la toate
fara numar.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI