Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
lylyana.ion spune:
noapte buna burtici
am adaugat cateva poze, sa vedeti ce tzugui de burtica am ![]()
32
Alexandru
Lumi_Richard spune:
Mihamora,am avut trimitere,dar am mers la Transmed( Centrul Medical,Podul de piatra),a fost alegerea mea.
Shtephy,intri pe mothercare.com .
Lylyana, hormonii sunt de vina! Si eu patesc la fel,sunt toata numai lacrimi din te miri ce!
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
RamonaC o sa te strig pana o sa te plictisesti de mine si vii sa vorbesti cu noi
Dana n tu unde ai disparut?Toate bune?Te mai supara spatele?
Sper ca esti bine,da?
Lumi te-a furat mos ene sau R de pe forum?![]()

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
lylyana.ion spune:
in fine...exista si depresie prenatala? speram sa scap cumva de cea postnatala dar daca incep de acum 
32
Alexandru
Lumi_Richard spune:
Ionela,felicitari pt achizitii. Si eu vroiam sa merg pana in Siraj,dar eram prea obosita.
Am fost la magazinul cu haine de gravida de langa Billa....dupa ce ca sunt urate si de proasta calitate,mai sunt si scumpe! Vorbeati de un stand de gravide in Siraj? Nu am cu ce sa ma imbrac,am doar haine de vara...
Shtephy,nu ma pupacesc cu R, a plecat la culcare de mult,iti dai seama,diferenta de 6 ore...Sunt 5 zile de cand a plecat si simt parca ar fi 5 luni! Nici maine nu se duce la birou,asa ca il mai am doar pt mine pt inca o zi!![]()
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Aha Lumi ,aici erai
.Tu de ce nu dormi ?Ti se intampla dinainte sa vii in tara sau e de vina fusul orar ?Cand ai rezultatele la anlize?
Lylyana ti-am vazut burtica .Chiar ca-i tuguiata
.
Las ca-i bine ca e activ bebe.Cand se stramteaza locul pe acolo se mai potoleste cu dantzuitul,probabil el are loc berechet.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
lylyana.ion spune:
Lumi, nu stiu cum rezistati asa departe unul de altul, mie mi se face dor de-al meu daca nu il vad o zi...si am vazut ca mai sunt cateva fete care sunt departe de jumatatile lor ![]()
32
Alexandru
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Aha Lumi ,aici erai Lylyana ti-am vazut burtica .Chiar ca-i tuguiata ![]() Las ca-i bine ca e activ bebe.Cand se stramteaza locul pe acolo se mai potoleste cu dantzuitul,probabil el are loc berechet. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 29+ ![]() |
nu stiu sigur daca mai are loc, daca acum 2 saptamani avea 2 kile, acum cine stie cate o mai avea...cert e ca-si face loc cu coatele si fundul, simt ca-mi explodeaza burta si a devenit cam dureroasa miscarea asta a lui
32
Alexandru
shtephy spune:
Scuze Lumi nu vreau sa te intristez cu intrebarile mele nedelicate.Ziceai azi ca stati mult pe mess si ma gandeam ca si acum vorbiti.
Lylyana de ce vorbesti de depresie?Pentru ca esti mai sensibila?Asta nu e depresie,e ceva normal si firesc si asa sunt mamele si implicit viitoarele mame.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+