Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

'na seara... ce fac fetele?

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

helau
tinem "linia" ocupata

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Buna seara Ancutza.
Mai era putin si te trecea Lumi absenta la schimbul 3,La schimbul asta chiar nu se chiuleste,rar sunt admise scutiri

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu pot sa dorm...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Scuze Lumi nu vreau sa te intristez cu intrebarile mele nedelicate.Ziceai azi ca stati mult pe mess si ma gandeam ca si acum vorbiti.

Lylyana de ce vorbesti de depresie?Pentru ca esti mai sensibila?Asta nu e depresie,e ceva normal si firesc si asa sunt mamele si implicit viitoarele mame.

_

nu stiu...nu am gasit o alta denumire
mai e asa putin timp si eu nu am cumparat nimik, astept babyexpo asta de parca cine stie ce ar fi. am fost si in primavara-vara si am plecat cam dezamagita. ce-i drept nici nu eram prea informata de ceea ce mi-ar trebui, sa vedem acum.
eu am asa o impresie ca o sa nasc mult mai devreme si eu nu o sa fiu gata. deja am dpn, cf ecografiei, mai devreme cu 9 zile, in loc de 12.11, 03.11. abia astept sa ma duc sambata la dr. sa vad ce zice ...

32 Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
tinem "linia" ocupata

Voinicul Alex isi gaseste el loc pe acolo sa danseze sau daca nu ,isi face

_

Mergi la inceput

Camy, bine ai venit in clubul de noapte

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

pupici fetele de la schimbul 3

am gasit ceva informatii pe net, se pare ca sunt oarecum normale durerile de bazin si cele de maini (degete)

"S-ar putea sa simtiti o oarecare durere si amorteala in degete, brate si incheieturi. Ligamentele bazinului, articulatiile pelviene se destind in vederea nasterii. De aceea puteti resimti un anume disconfort."

imi cer scuze dar am citit repede si pe diagonala si nu mai retin exact care fete se confrunta cu problemele astea... as fi vrut totusi sa le incurajez cumva

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

Buna seara Ancutza.
Mai era putin si te trecea Lumi absenta la schimbul 3,La schimbul asta chiar nu se chiuleste,rar sunt admise scutiri

_

Shtephy nu chiulesc eu nemotivat
am avut treaba... am primit un carut de la niste prieteni care au o fetita de 2 anisori si l-am demontat tot si l-am spalat si a iesit fain tare...am scapat de o cheltuiala

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Lylyana cu siguranta vei cumpara tot ce-i trebuie lui bebe in timp util.Eu in sarcina trecuta am terminat lista cu doua zile inainte sa nasc pentru ca lucram foarte mult si locuiam intr-un oras mic.Apoi pana am colindat magazinele ,ca nu stiam ce imi trebuie ,pana m-am hotarat ce sa iau ,a mai durat un pic.Tu acum stii precis cam de ce ai nevoie si ai timp destul sa le iei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lylyana, si mie mi-e teama ca voi avea de-a face cu depresia post-natala, luand in consideratie prin ce am trecut in primul trimestru....cica trecem prin aceleasi probleme cu hormoneii...bine ca va fi mama aici sa aiba grija de Annabelle cat imi voi descarca eu nervii pe saracul Richard....in primul trimestru nu l-a salvat nimeni!

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput