Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
lylyana.ion spune:
sambata pun si eu mana pe un carutz de la nashi ![]()
abia astept sa-l bibilesc nitzel 
32
Alexandru
Ancutza_Bro spune:
lylyana ce faina e burtica ta... mi-l imaginez pe bebele tau cum sta ca belferul acolo...
Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro lylyana ce faina e burtica ta... mi-l imaginez pe bebele tau cum sta ca belferul acolo... ![]() Anca 33+ ![]() POZE AMR 7 SAPTAMANI !!! |
multumesc
din pacate nu sta la filmat, am tot incercat dar nu se vede bine, uneori e asa distractiv, si are niste scheme...
32
Alexandru
vias spune:
Lylyana.ion si Flavius misca toata ziua...
dar eu nu ma gandesc ca nu e in regula...ca doar ne miscam si in somn, nu?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
Ancutza sa-l stapaneasca micuta ta sanatoasa!!!
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
vias spune:
eu mai aduc copilul prietenei mele pe la mine si-l pun in carut..
, ca nu mai pot de drag sa ma plimb...si acum am desfacut carutul in sufragerie...din cand in cand ma mai uit la el si-l mai bibilesc...abia astept sa plimb flacaul 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
lylyana.ion spune:
da Camy, dar totusi, pe la orele acestea tarzii, ar trebui sa se culce totusi...nu nene, el este in plina activitate. daca ma asez in pat misca in asa fel pe lateral incat ma gadila si nu pot sta culcata
32
Alexandru
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Lylyana, si mie mi-e teama ca voi avea de-a face cu depresia post-natala, luand in consideratie prin ce am trecut in primul trimestru....cica trecem prin aceleasi probleme cu hormoneii...bine ca va fi mama aici sa aiba grija de Annabelle cat imi voi descarca eu nervii pe saracul Richard....in primul trimestru nu l-a salvat nimeni! Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |

Poate-si face si el cont pe DC si il mai salveaza fetele de pe aici din cand in cand
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion sambata pun si eu mana pe un carutz de la nashi abia astept sa-l bibilesc nitzel ![]() 32 Alexandru |
asa asa...tare e bine cand cei dragi ne sar in ajutor,la urma urmei sunt niste banuti pe care ii economisesti... eu de la nasi o sa primesc patutul, e asa frumos, fetita lor deja nu mai doarme in el, se lafaie in patul mare cu mama-sa
Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui shtephy Ancutza sa-l stapaneasca micuta ta sanatoasa!!! _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 29+ ![]() |
multumesc

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!